Home \ biler
 

Gjenkjenne om en bil trenger en ny kobling.

 

Alle manuelle girkasser krever en friksjonskobling mellom motoren og overføringen slik at føreren kan kjøre av kjøretøyet og bytte gir. Koblinger er slitesterke, men må byttes ut jevnlig hvis de slites ut.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Kjenne symptomene på en slitt clutch. Vanligvis er dette indikert ved at koblingen glir når du akselererer - motorens RPM øker sterkt når du vil akselerere, selv når koblingspedalen ikke er trykket ned. Under normal kjøring setter en fungerende clutch "motoren" til overføringen, så hastigheten skal være direkte relatert til en endring i kjøretøyets hastighet.        
  2.  
  3.             2      Kontroller at koblingen har en feil. Hvis kjøretøyet har en hydraulisk betjent kobling, eliminerer luft i systemet ved å utlufte hydraulikkkretsen som du ville med bremsene. En kabeldrevet kopling kan ha en fast eller fastkjørt kabel som hindrer at koblingen tar fullt dreiemoment fra motoren.       
  4.  
  5.             3      Gjør koblingen reparert så snart som mulig. Bytting av kobling er en arbeidsintensiv jobb og krever at du fjerner girkassen for å komme til koblingen. Hvis du ikke er en erfaren hjemmemekaniker, gjør en avtale i verkstedet.                 
  6.  
             

Tips .

             
Biler populær:
Reparer Grand Am Blinker Signaler.

Stopp en bil på den korteste ruten.

Monter et eksosanlegg.

Overvinne bilens fobi.

Mal dine dekk.

Slå til høyre ved motorsykkel.

Bytt kjølevæske.

Fjern saltvann fra bilen.

Vask en motorsykkel.

Forhindre knirkende vindusviskere.

Få en nøkkel låst i en bil.

Kjøp en husbåt.

Rengjør tonede bilvinduer.

Fjern tåke fra frontruten.

Kjører bil.

Rengjør en bilhimmel.

Kjør en gaffeltruck.

Reparer små rustflekker på bilen.

Rengjør vindrutene.

En optimist er seiling.

Les dekknavnet.