Home \ biler
 

Selg en bil privat.

 

Selge bilen din kan ta uker og måneder hvis du mister konsentrasjonen. Følgende tips vil vise deg hvordan du selger bilen din veldig fort.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem verdien av den brukte bilen. Husk at du trenger rom for å forhandle, men sett ikke prisen for høy, ellers kommer ingen til å se på den. Imidlertid er det svært vanskelig å bestemme selve kjøretøyverdien. Derfor tilbyr mange selskaper innen bilindustrien en evalueringstjeneste for kjøretøy. I mange tilfeller kan du enkelt og enkelt avgjøre verdien av bilen din ved hjelp av et elektronisk skjema. Her får man imidlertid ofte et grovt anslag, da disse skjemaene bare kan spørre tekniske data på et kjøretøy. Hvis du vil ha bilen din inspisert individuelt, bør du kontakte en forhandler eller et lokalt verksted. I utgangspunktet er det ulike alternativer og tilbud for kjøretøyevaluering.       
 2.  
 3.             2      Kjør kjøretøyet grundig eller gjør det selv . Tilbringe ca € 50,00 på en profesjonell kjøretøyrengjørings jobb kan bidra til å gi den potensielle kjøperen tillit til at bilen er godt vedlikeholdt. Vis aldri en skitten bil til en interessert person. Det vil gi et dårlig inntrykk.        
 4.  
 5.             3      Legg inn en gratis annonse (f.eks. på Craigslist) med all informasjon om bilen du kan tenke på og last opp noen bilder av bilen også. Det er gratis og du får mye reaksjon hvis prisen er rimelig. Bruk også lokale aviser, etc., for annonsering.        
 6.  
 7.             4      Parker kjøretøyet der det kan ses med et tegn på at det er til salgs, for eksempel på en parkeringsplass i nærheten av et travelt veikryss, men vær forsiktig, eieren av parkeringsplassen kan forby deg å gjøre det Parkering bil der, bortsett fra, du betaler for parkering.        
 8.  
 9.             5      Bilen skal være feilfri i utseende.        
 10.  
 11.             6      Gi alle verkstedskort før du blir spurt. Dette viser at du ikke har noe å skjule.        
 12.  
 13.   7      Hver transaksjon krever tillit. Vær ærlig og snill mot alle som inspiserer bilen. Det finnes tusenvis av brukte biler. Gjør det enkelt for dem å kjøpe din.     
 14.  
 15.             8      Hvis du vil ha folk, se på kjøretøyet hjemme hos deg. Dette skaper tillit og troverdighet. Å finne dem på en parkeringsplass skaper ikke tillit.        
 16.  
 17.             9      Forhandle med dem. Alle vil føle at de har gjort en god forretning.        
 18.  
 19.             10      Ikke la henne prøve bilen alene, hun kunne ikke komme tilbake. Hvis du vil ha en profesjonell inspeksjon, ikke panikk, betyr det at du er seriøs.        
 20.  
 21.             11      Hvis noen har avtalt å kjøpe bilen, skriver du ut en kjøpekontrakt og har den signert av kjøperen.        
 22.  
 23.             12      Sjekk om sjekken inneholder riktig sum og hvis den har alle nødvendige data på baksiden. Gjør dette nøyaktig!        
 24.  
 25.             13      Kontroller at sjekken er fullført, eller at du har mottatt hele beløpet før du overfører bilpapirene og tastene.                  
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Biler populær:
Rengjør bilvinduene riktig.

Winterizing en jet ski.

Bruk jumperkabel.

Hold deg våken mens du kjører.

Slå til høyre ved motorsykkel.

Åpne en gren som bilforhandler.

Sett inn svarsignal.

Forhindre bildedører fra frysing.

Sende en sykkel billig.

Legg olje til bilen din.

Forhandle prisen på en bil.

Rengjør en EGR ventil.

Kjører riktig om vinteren.

Reparer Grand Am Blinker Signaler.

Rengjør en EGR ventil.

Bytt bremseklosser på bilen.

Park på åssiden.

Bilforbrenning.

Slip en frossen håndbrems.

Vedlikehold av traktor.

Kjør bakover i en tilhenger.