Home \ biler
 

Monter en ettermarkedsinntakslange.

 

Retrofitted luftinntak som sportsluftfiltre eller luftfiltre med kort inntaksbane forbedrer ytelsen, lyden og drivstofforbruket til bilen. Hvis de er riktig installert i en bil som er tilstrekkelig drevet, kan de bli raskt overkommelige og spare penger også. Denne siden er ment å være en grunnleggende veiledning, men på grunn av det brede spekteret av biler og luftinntakssystemer, kan produsentens guider ofte brukes mer.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn ut nøyaktige tekniske detaljer for kjøretøyet ditt. Hvis du har et kommersielt kjøretøy som en Honda Civic eller en Volkswagen Jetta, må du sannsynligvis vite nøyaktig modell, år og motor type. Hvis bilen din er en av de mindre vanlige kjøretøyene, kan det være vanskeligere å finne de riktige delene. For eierne av disse kjøretøyene anbefaler vi at du først leser delen med advarslene.       
 2.  
 3.             2      Ta et bilde av de tilgjengelige delene og velg type inntak, produsent og pris som du vil best. Inntakssystemet ditt bør inneholde installasjonsinstruksjoner som gir detaljerte spesifikasjoner for kjøretøyet og systemet.        
 4.  
 5.             3      Hvis du ikke har valgt et kaldluftsinntakssystem, kan du hoppe over dette punktet. Som du kan se på bildet, kan du ikke installere det kalde luftinntakssystemet helt fra toppen. Det vil være nødvendig å heve fronten av bilen ved hjelp av ramper. Dette bør bare gjøres med hjelp, og bare gode ramper skal brukes.        
 6.  
 7.             4      Vent til motoren er helt kald før du gjør noe. Koble fra batteriet ved å klemme den negative polen (svart eller ikke merket) først og deretter den positive polen.        
 8.  
 9.             5      Fjern vanlig luftinntaksinstallasjon. For å gjøre dette må du fjerne luftrenser og tilhørende plastlegeme og slange fra plastlegemet til en åpning i motorrommet. Deler av det er sannsynligvis festet med slangeklemmer. Disse er rundmetallringer som kan løsnes ved å snu et lite metall på låsen. Du vil sannsynligvis også trenge å fjerne en eller flere luftfølere som gir kjøretøyets datamaskin informasjon. Dette bør håndteres svært nøye.        
 10.  
 11.             6      Når du har oppgradert den vanlige installasjonen, må du ikke kaste den bort enda. Hvis det nye luftinntakssystemet du har bekymret for er skadet eller ødelagt, vil du likevel kjøre bilen din. Sett den gamle installasjonen til side til du er sikker på at den nye fungerer riktig.        
 12.  
 13.             7      Monter det nye systemet og fest det med slangeklemmene. Hvis du har kjøpt et sportsluftfilter, må du krype under kjøretøyet for å fullføre installasjonen. Bygg sensorene du fjernet fra det gamle systemet inn i det nye systemet, og pass på å være veldig forsiktig. Når det nye luftinntakssystemet er installert, installerer du det nye luftfilteret på enden med en slangeklemme.        
 14.  
 15.             8      Kontroller luftinntakssystemet for riktig drift. Hvis luftinntakssystemet lett trekker andre gjenstander inn i motorrommet, stram skruene fra monteringsmaterialet til det er sikkert. Koble igjen batteriet, som du må gjøre i omvendt rekkefølge.        
 16.  
 17.             9      Nyt ditt nye luftinntakssystem!                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Fest et anheng.

Fjern tyggegummi fra utsiden av en bil.

Finn ut om termostaten til en bil er fast.

Vask en bil.

Fjern rust fra krom.

Fjern bremsestøv fra aluminiumfelger.

Få en god avtale på dekk.

Sjekk brukte biler før du kjøper.

Kontroller og fyll opp hydraulikkvæske for servostyring.

Kontroll angre i trafikken.

Reduser drivstofforbruket.

Mal dine dekk.

Fjern en krombelegg.

Start en bil.

Overlev en bilulykke.

Ta vare på din egen bil.

Ta en fastkjørt CD ut av bilradioen.

Tilbakestill motorens kontrollampe.

Legg til bremsevæske.

Produser biodiesel.

Nedskift med mellomgass.