Home \ biler
 

Fjern insekt flekker fra bilen.

 

Uansett hvor langt du kjører, finner insekter alltid på vindusvisen, fenderen eller radiatoren. Dette ser ikke bare stygt ut, i større mengder kan de også hindre utsikten gjennom frontruten. Noen beetles har selv nok surhet i dem at de har en korroderende effekt på bilmaling. Heldigvis er det veldig enkelt og billig å få insekter tilbake fra bilen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vask bilen din. Fjern insekter med såpe og vann. Fukt stedet, ta såpen på en klut og begynn å skrubbe i sirkulær bevegelse. Hvis insekter fortsatt er der, gjør du bare kraftigere bevegelser over den til den er borte. Det kan ta noen minutter før alle insekter blir fjernet. Hvis de ikke går bort og til og med rengjør bilmaling under rengjøring, må du slutte å skrubbe.       
 2.  
 3.             2      Bruk Insect Remover. Insektfjernere kan kjøpes i supermarkedet og i bilforhandleren. Vanligvis må du rengjøre rengjøringsmidlet på steder og deretter fjerne. Etiketten til agenten kan gi informasjon om hvorvidt det kan være skadelig for malingen eller ikke.        
 4.  
 5.             3      Sprøyt bilen med WD-40 . Dette smøremiddelet, som faktisk brukes som smøremiddel, er flott for å fjerne insekter fra bilen. Spray oppløsningen på flekkene og la den suge i ca 30 sekunder. Tørk av den igjen. Mange insektrester kan lett fjernes.        
 6.  
 7.             4      For de groveste flekkene, bruk husholdningenes brus til frontruten din. Ta en luddfri mikrofiberduk og en kombinasjon av vann og vaskemiddel for å fjerne insekter. For stædig flekker, legg til litt mer husholdnings brus.        
 8.  
 9.             5      Bruk cola på problemområdene. Den kjemiske kombinasjonen og karbonsyren gir en utmerket løsning for å fjerne disse uvelkomne gjestene. Hvis du bruker denne metoden, rengjør frontruten grundig med renere og vann!                  
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Biler populær:
Kjører bil.

Et annet kjøretøy å overta.

Finn lekkasje av en væskebeholder i bilen.

Bytt ut en alternator.

Bytt bremseklosser på bilen.

Start en bil.

Gjenopprett gamle sykler.

Ankre en båt.

Alienere en bil.

Bytt bilnøkkel.

Gjenopprett gamle sykler.

Kjør en bil med manuell girkasse forsiktig.

Et annet kjøretøy å overta.

Reparasjon av instrumentbrettbelysningen i bilen.

Parker trygt.

Monter tåkelysene.

Kontroller og fyll opp hydraulikkvæske for servostyring.

Spar penger på en bil.

Åpne en frossen bildør.

Bestem størrelsen på en terrengsykkel.

Juster bilseteret riktig.