Home \ biler
 

Bruk en jack.

 

De små sammenleggbare metallhjelpene er til stede i alle biler, og er absolutt nødvendige når reparasjoner av noe slag må gjøres under bilen. Dette inkluderer dekkendringer om sommeren og vinteren eller etter en sammenbrudd. En feilplassert jack kan til og med føre til døden til mennesker i verste fall, så det er spesielt viktig at du vet hvordan du bruker en kontakt på riktig måte.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn en flat overflate. Å plukke opp en bil på en ujevn overflate kan føre til at jacken glir og kolliderer bilen. Derfor må du sørge for at overflaten er flat og overflaten ikke er glatt og jevnt.       
 2.  
 3.             2      Se bruksanvisningen. Hver bilens håndbok inneholder instruksjoner om hvordan du skal betjene en stikkontakt korrekt.        
 4.  
 5.             3      Les totalvekten av kjøretøyets registreringskort, og kontroller at støtterammen din er godkjent for så mye vekt. Spesielt med tunge lastebiler eller lastebiler, kan ikke alle bøtter brukes.        
 6.  
 7.             4      Stram håndbremsen. Så bilen kan aldri rulle når den hviler på stikkontakten. Blokker hjulene i tillegg med steiner eller treblokker (bak og foran) for å sikre bilen. En bil som kan rulle bakover eller fremover, faller av jacken og kan skade deg eller til og med drepe deg. ADVARSEL: Det er spesielt viktig å sikre fronthjulene med blokker når du løfter bilen på baksiden, da håndbremsen normalt låser bakhjulene og lar hjulene rulle bort, selv med håndbremsen på.        
 8.  
 9.             5      Nå løft kjøretøyet med din jack og en passende skiftenøkkel.        
 10.  
 11.             6      Legg bøylen i en passende posisjon på karosseriet. Håndboken gir informasjon om ideelle steder. Normalt er det et felles område ved siden av dekkene der du trygt kan feste en bøtte.  
    
  • Kontroller at du ikke ved et uhell har lagt bøylen på gulvbrettet. Pass også på at du ikke legger pengene på en bevegelig del, som for eksempel fjæringen.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Nå henter bilen på den andre, motsatt side. Hvis kjøretøyet er jevnt i samme høyde på begge sider, er det trygt.        
 14.  
 15.             8      Test posisjonen til bøylene. Når bøylene er ferdige, prøv å rocke bilen for å se om noe glir. Hvis det wobbles, bør du bruke andre hensiktsmessige midler for å stabilisere kjøretøyet før du begynner å jobbe.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Pass på teoretisk førerkort eksamen i USA.

Parkering i omvendt.

Hold kjøretøyets interiør rent.

Riktig bruk av cruise control i bilen.

Fjern vinylklistremerke fra bilvinduer.

Reparasjonsmaling på bilen.

Bytt ut et teppe.

Bytt lampen på en Volkswagen Jetta 2007.

Ta en fastkjørt CD ut av bilradioen.

Kontroll angre i trafikken.

Få en lisens som bilforhandler for bilsalg.

Forhindre bildedører fra frysing.

Kontroller akseloverføringsoljen til en bil.

Beregn drivstofforbruket.

Bruk en leirebjelke.

Avrim frontruten.

Sjekk brukte biler før du kjøper.

Bremse en motorsykkel trygt.

Monter en bilradio.

Legg bremsevæske til koblingssylinderen.

Kontroller sprutvannet.