Home \ biler
 

Rengjør en bilhimmel.

 

Bilens skyer kan bli skitne over tid gjennom hendene, håret, huden og andre gjenstander som kommer i kontakt med det. Siden himmelen er limt på taket, bør du bruke sikre rengjøringsmetoder og produkter som gir lim og vev intakt. Les denne artikkelen for å lære mer om de riktige måtene å rengjøre bilens himmel på en trygg og effektiv måte.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bruk en mikrofiberduk for å fjerne smuss og fett fra himmelen. En mikrofiberduk er laget av materialer som løser opp og samler det meste av støv, smuss og fett fra himmelen til bilen din.  
    
  • Gni forsiktig med en tørr, ren mikrofiberduk i retning av fibrene i stoffet i himmelen over himmelen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp polstringsklær eller sjampo til himmelen til bilen din. Møbeltrekkeren skal være kompatibel med himmelens stoff og trygt å bruke på den. Hvis himmelen til bilen din er f.eks. Laget av vinyl, kjøp en vinylrenser.  
    
  • Gå til en lokal auto deler og tilbehør butikk for å finne en pute renere som er trygt for stoffet i bilens himmel.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sprøyter klærne på hele himmelen. En stoffrenser eller sjampo fjerner støv, smuss og fett som mikrofiberduken tidligere ikke kunne fjerne.        
 6.  
 7.             4      Gni forsiktig mikrofiberduken over hele himmelen. Når møbelrengjøreren trekkes inn i himmelen, fjerner mikrofiberduken resterende flekker, smuss, støv og fett.        
 8.  
 9.             5      Fjern fettflett med en blanding av vann og eddik fra himmelen til bilen din. En blanding av tre deler vann og en del av destillert hvit eddik fjerner fettflett fra himmelen uten å påvirke lim og stoff som fester stoffet til himmelen.  
    
  • Sug en ren mikrofiberduk med blandingen av vann og eddik, og tørk deretter forsiktig kluten over fettflaten for å fjerne den.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vent til himmelen på kjøretøyet ditt er helt tørt før du legger på mer oppbevaringsrenser. Hvis bilens skred er skittent etter den første påføringen av stoffrengjøringen, må stoffet tørke helt for å forhindre at det våte limet løsner stoffet fra bilens himmel.        
 12.  
 13.             7      Sprøyt luftforfriskere eller oransjeolje lett på himmelen til bilen din når luktene er igjen. Produkter som disse kan bidra til å fjerne ubehagelige lukt som sigarettrøyk eller matlukt fra himmelen.  
    
  • Avstå fra å suge stoffet i himmelen med luftfriskere, da noen luftfriskere kan inneholde kjemikalier som spiser limet som holder stoffet i himmelen.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Ferdig.                  
 16.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Biler populær:
Kontroller akseloverføringsoljen til en bil.

Rengjør injektorene i motoren.

Kjører riktig i snøen.

Reduser drivstofforbruk av alle typer kjøretøyer.

Finn lekkasje av en væskebeholder i bilen.

Kjør trygt i nærheten av barn.

Gjør et stoppested med sykkelen.

Produsere biodrivstoff.

Forhindre bildedører fra frysing.

Finn lekkasje av en væskebeholder i bilen.

Rengjør injektorene i motoren.

Bytt bremseskiver.

Ta av et dørpanel fra en bil.

Park på parkeringsplass.

Start en bil.

Åpne kjøretøyets motorhjelm.

Riding i baksetet på en motorsykkel.

Heng et bilbatteri.

Fjern oppkast fra bilens indre.

Bytt et sykkel dekk.

Kortere en bil.