Home \ biler
 

Annonser for din brukte bil.

 

I stedet for å handle din bruktbil med forhandleren og få mindre enn markedsverdien, kan du selge den selv. Det er flere måter å selge en bruktbil på. Her er noen av disse alternativene. Les det og finn ut hvilke som kan være et godt alternativ for deg.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem verdien av din brukte bil. For eksempel, online (se "Kilder og sitater"). Eller les gjennom annonsene i "Bilmarked" -delen av din daglige avis. Pass på å finne en bruktbil som ligner på din (i fabrikat, modell, årsmodell, kjørelengde, etc.). Så få en omtrentlig pris som gjør at du føler deg komfortabel og belaster kjøperen i.d.R. prøver å forhandle i prisen. Så sett prisen litt høyere, så du har mer plass til forhandling.       
 2.  
 3.             2      Vis en annonse på et nettsted - f.eks. B. på Autoscout24 eller Ebay. Sidene er svært effektive og enkle å bruke. De lar deg også sette bilder av bilen din. Sjekk ut siden hvis du har gebyrer for å betale for annonsen. For det meste er imidlertid gebyrene ikke for høye. Hvis du har råd til det, reklamere bilen hver dag eller hver uke - til den er solgt.        
 4.  
 5.             3      Legg inn en annonse i din daglige avis eller ukentlig annonse. Disse avisene har separate områder for bruktbilsalg. Ulempen er at bilen din ikke kan selge så fort fordi annonsen ikke kan skille seg ut.        
 6.  
 7.             4      Kontakt en bilforhandler i nærheten av deg. Mange er klare til å sette bilen på sin gård og selge den. Ofte er det nødvendig med et visst beløp eller en tilsvarende prosentandel av salgsprisen.        
 8.  
 9.             5      Bruk nettverksnettsteder (f.eks. B. Facebook, Twitter, MeineStadt.de etc.). Ta noen bilder av din brukte bil og slå på noen annonser på disse nettstedene. Ta med annonsen på profilsiden din. På disse nettverkssidene kan du avsløre mange detaljer om bilen din, og informasjonen kan nå mange mennesker på kort tid.        
 10.  
 11.             6      Koble med venner, familie og kolleger. Munn-til-munn propaganda kan være veldig effektiv! Hvis disse menneskene kjenner alle som ønsker å kjøpe en bil, vil de passere telefonnummeret ditt og bildetaljer til dem.        
 12.  
 13.             7      Skriv notater og heng dem på kontoret, kirken, supermarkedet, treningsstudioet eller en annen praktisk beliggenhet. En enkel flyer med bilde av bilen, noen detaljer og telefonnummeret ditt (best å rive ned) nederst kan vekke interesse.        
 14.  
 15.             8      Spray "Til salgs" på bilvinduet med vindusfarge. Hvis du allerede har en ny bil, må du parkere bilen din bort fra veien. Spray / skriv til frontruten i store bokstaver "Til salgs". På de andre vinduene kan du skrive ned flere detaljer om bilen (pris, kjørelengde, produksjonsår, etc.), om nødvendig med et stykke papir fra innsiden. Hvis du ikke har en annen bil ennå, skriv bare "For Sale", året for bygging, pris og kjørelengde. Så du kan i det minste markedsføre din brukte bil mens du kjører gjennom byen.                  
 16.  
             

Tips .

                   
Biler populær:
Forbedre kjøre teknikker.

Åpne kjøretøyets motorhjelm.

Kjør trygt i nærheten av barn.

Unngå syltetøy.

En nødlanding på fly.

Fest et anheng.

Finn ut om termostaten til en bil er fast.

Juster bilseteret riktig.

Ta til venstre.

Lag en sykkel.

Bryte opp en bil.

Les og forstå OBD koder.

Burnout på sykkelen.

Få rabatt på leiebil.

Velge riktig sykkelstørrelse.

Å miste frykten for den første bilstasjonen.

Slik rengjør og vedlikeholder du en bil profesjonelt.

Finn lekkasje av en væskebeholder i bilen.

Bilforbrenning.

Vedlikehold av traktor.

Lad opp et bilbatteri.