Home \ biler
 

Kjøp en matchende sykkel.

 

Hvis du vil starte sykling og ha en sykkel som du kan bruke uten å måtte legge til ekstra kostnader senere, er 800 euro en god pris å se etter en sykkel.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tenk på hva du trenger din sykkel for. Hvis du trenger din sykkel til å pendle, kan en touring sykkel som kan bære dine ting være et godt valg.       
 2.  
 3.             2      Vet hva prisen er når du velger en sykkel, som for eksempel ramme eller komponentkvaliteten.        
 4.  
 5.             3      Bestem om du foretrekker komfort eller ytelse. Noen sier at "stålrammer er mer komfortable, aluminium mindre veier deg mer effektivt, men ikke så behagelig." Karbonfiber er den mest komfortable og kraftige, men koster mer enn 800 euro. "Rammens kvalitet varierer drastisk, og ikke alt her er sant. Ramme geometri og design er også viktig.        
 6.  
 7.             4      Se på dekkene. I tillegg til å ha en sterk innvirkning på hvordan sykkelen din føles når du kjører, påvirker det også vekten din. De veier ikke bare så mye rammer igjen, de bærer også vekten, som har en mye større innvirkning på hvor lett du kan akselerere enn rammens masse. Hvis du ser en sykkel med lyse, sterke dekk, er det en god bonus. Spør i din sykkelbutikk hva de anbefaler.        
 8.  
 9.             5      Lær hva de forskjellige undertypene er. For 800 euro kan du håpe på Shimano Tiagra deler. Se deg om å sammenligne spesifikasjonene, men delene er bare ett aspekt av en sykkel.        
 10.  
 11.             6      Finn to eller tre sykler i ditt prisklasse. Kjør hver sykkel for å finne ut hva som fungerer best. Husk at du aldri har kjørt en ekte sykkel, så du kan føle seg ubehagelig i begynnelsen, så få råd fra noen som har erfaring med sykling.        
 12.  
 13.             7      Husk at forskjellen i rammens faktiske geometri er lav, og at alle nye sykler, enten de koster 100 eller 10 000 euro, går bra. Så mens du tester det, bør du være oppmerksom på hvordan turen og sammensetningen av sykkelen føles.        
 14.  
 15.             8      Din lokale sykkelbutikk justerer sykkelen til din kropp og kjørestil ved først å stå over rammen og for det andre (muligens på treningssykkel) ved å sykle og justere setet (størrelse fremover / bakover) og juster håndtakene (høyde, stang, lengde). Husk at ulike faktorer er viktige når du justerer. Avstanden fra setet til pedalene er direkte relatert til benlengden, som justeres ved å justere setets høyde. Avstanden til og høyden på grepene er ikke så lett å justere, og bestemmes hovedsakelig av rammens geometri, sammen med stangen. Finn riktig posisjon med rammens størrelse og juster den ved å bytte polen.        
 16.  
 17.             9      Unngå å finne den perfekte sykkelen som degenererer i besettelse. Du må kompromittere. Selv om sykler i 800 Euro prisklasse er veldig gode, vil ikke alt være det beste. Hvis du tror at du ikke vil være helt fornøyd med en sykkel for 800 euro, bør du vurdere om du vil ha en bedre ramme, men med verre deler; Du kan enkelt fikse dem hvis du har penger.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Biler populær:
Kjører en trygg sykkel.

Feil trygt inn i trafikken til en motorvei.

Parker trygt.

Gjenta bilen selv.

Pushing a car.

Bytt et sykkel dekk.

Velg mellom en bil med automatisk girkasse og manuell girkasse.

Oppnådd kjørerkortet i USA.

Få rabatt på leiebil.

Voksing en svart bil.

Automatisk Kontroller og fyll opp transmisjonsvæsken.

Rengjør en bilhimmel.

Kjører oppoverbakke.

Finn en egnet bruktbil.

Sammenlign lånetilbud når du kjøper en bil.

Fjern merkelogoen fra en bil.

Fløy fra en synkende bil.

Bruk en stikkontakt.

Parkering i omvendt.

Juster frontlyset riktig.

Kontroller og fyll opp hydraulikkvæske for servostyring.