Home \ biler
 

Polsk en bil.

 

Polering av en bil er en prosess som fjerner et lite lag med maling fra overflaten av en bil og avslører et nytt lag maling under. Denne prosessen setter den opprinnelige glansen av bilen bak og forbedrer bilens generelle utseende. Hvis du ignorerer små riper og hakk, kan det danne rust, som påvirker bilens skjønnhet og reduserer verdien. Ved å polere bilen hver 2-3 måneder, er bilen visuelt behagelig og malingen varer lenger.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vask bilen grundig  ,

    
   
 1.            1      Parker bilen i skyggen. Sjekk om bilens overflate er kul. Dette bidrar til å forhindre såpe flekker på overflaten av bilen.       
 2.  
 3.             2      Legg såpen i en 5-liters bøtte. Legg til vann til bøtte er fylt og vannet er såpevann. Bruk kun spesiell bilvask såpe. Les pakningsinstruksjonene for riktig mengde såpe.        
 4.  
 5.             3      Ta en stor svamp og dypp den i såpevannet. Ta ut svampen, klem ut omtrent halvparten av vannet, legg svampen på bilen og begynn å vaske.        
 6.  
 7.             4      Flytt svampen over bilen i en sirkulær bevegelse, og legg oppmerksomheten til åker og sprekker der smuss kan bli sittende fast.  
    
  • Start opp og arbeid deg ned. Når bilen er fullstendig rengjort, bruk slangen for å spraye av såpe.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Velg en polermaskin  ,

    
   
 1.             1      Med en høyhastighets polermaskin får du det beste resultatet. Høyhastighets polerer fjerner overfladisk riper og støt, og gir en strålende glans. Det tar imidlertid øvelse å mestre en høyhastighets polermaskin. Feil bruk av høyhastighets børste kan fjerne malingen og permanent skade maling, etterlater riper og virvler bak.        
 2.  
 3.             2      Ta en orbital polisher for best resultat og en vakker glans med mindre innsats. Ingen trening er nødvendig, og den orbitale polerer er enkel å bruke. Ikke alle skader er fjernet, men sluttresultatet er en god glans. Orbitale polermidler forbruker også betydelig mindre polsk enn en høyhastighets polerer, og er derfor en mer kostnadseffektiv løsning. Resultatet varer ikke så lenge som en høyhastighets polermaskin. ,        
 4.  
 5.             3      Hvis prisen er et problem, polsk for hånd. Håndpolering er det mest arbeidsintensive alternativet og gir minst effektive resultater. Håndpolering tar mye lengre tid enn høyhastighets og orbitalpolering, og glansen varer ikke så lenge med manuell polering. Manuell polering krever minst mulig utstyr, men det krever mest polsk og tid. Resultatet er en ikke-jevn maling hvis glans ikke varer like lenge som de andre poleringsmetodene.        
 6.  
 7.             4      Kjøp et polsk eller sammensatt produkt som vil levere de ønskede resultatene til bilen din. Et komposittprodukt er nødvendig hvis malingen har dype riper. Poler brukes hvis malen allerede er i god stand og bare trenger mer glans. Hvilket produkt du trenger, avhenger også av årets bil og den generelle tilstanden. Begge produktene kan brukes med polermaskinen. La deg anbefale produkter fra venner, eller fra kjente bilvifter.        
 8.  
             

    3      Polering  ,

    
   
 1.             1      Tørk bilen med et vaseskinn eller en ren, myk klut. Arbeid rundt bilen slik at den er helt tørr.        
 2.  
 3.             2      Påfør en generøs mengde polsk eller sammensatt direkte til bilen. Start med panseret for å se resultatene raskt.        
 4.  
 5.             3      Plasser polermaskinen på poleringsproduktet og flytt det rundt for å jevnlig distribuere produktet. Arbeid i små, sirkulære bevegelser for effektivt å polere hver del av bilen.  
    
  • Hvis du bruker en polermaskin med strøm, slår du den på og beveger den i en sirkulær bevegelse for å arbeide hele produktet inn i malingen og avsløre skinnet.       
  •  
  • Hvis du polerer for hånd, jobber du med mye press under sirkulære bevegelser for å få produktet til å fungere.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fortsett å polere produktet inn i biloverflaten til den blir blank.        
 8.  
 9.             5      Gjenta denne prosessen på hele overflaten av bilen til ønsket resultat oppnås.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Eliminer tobakkens lukt i bilen.

Forebygging av støyforurensning.

Sende en sykkel billig.

Reparasjon hagl skade.

Kjører riktig i snøen.

Kjør med manuell kontroll.

Vakuum bilen.

Lei bil uten kredittkort.

Bor i bilen.

Spyl radiatoren.

Transport en motorsykkel.

Kjøp en matchende sykkel.

Åpne låste biler.

Lei bil uten kredittkort.

Kontrollerer bilen før han reiser.

Forebygging av støyforurensning.

Nedskift med mellomgass.

Monter viskerbladene.

Velg den beste tyveribeskyttelse for bilen din.

Kontroller væskenivået på batteriet.

Overhaling av en motor.