Home \ biler
 

Finn en skjult retningsfinder på en bil.

 

Sporestasjoner minner de fleste mennesker av rettspolitiet, men en mistenkelig partner eller eks er de mest sannsynlige synderne. De pleier å bruke billige sporingsenheter som ser ut som en elefant ut av en høstack. Du kan fortsatt finne de fleste mindre enheter, men det krever et grundig søk.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kontroller utsiden  ,

    
   
 1.            1      Ta tak i lommelykt og brukerhåndboken. De billigste sporingssenderne er ganske store magnetiske bokser. Men ikke alle enheter er så iøynefallende. I noen tilfeller er den eneste indikasjonen en ledning på feil sted. Hold håndboken praktisk for å hindre deg i å rive ut en viktig del hvis du ikke er kjent med bilen din.        
 2.  
 3.             2      Kontroller chassiset. Ligg på ryggen og lys lommelykt under bilen. De fleste sporingssendere er koblet til GPS-satellitter og kjører ikke dypt under bilen din der metallet blokkerer tilkoblingen. Konsentrere deg på den ytre kanten av bunnen, lete etter mistenkelige bokser, tape-festede gjenstander og antenner. 
    
  • Trekk lett på den, hvis du ser noe rart ut. De fleste retningsfunnene er magnetiske og går lett av.
  •  
  • Kontroller først drivstofftanken. Den store metalloverflaten gjør det til et praktisk sted å feste en magnetisk enhet til den.
  •  
  • En andre retningsfinder kan brukes til distraksjon, ettersom søket etter en andre ofte utelates. Sørg derfor for at det bare er det eneste.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Zoom inn i hjulbueene. Se under plastrammen på hvert hjul godt, spesielt hvis det føles løs eller bøyd. Her bør hver sporingsenhet være åpenbar - bilen din hadde ingen morsomme bokser på dette punktet før. 
    
  • Hvis noen hadde omfattende tilgang til kjøretøyet ditt, kan du ta hjulene av og se bak dem, men det er ikke et altfor sannsynlig sted. Hvis du ser der, vær oppmerksom på at bak noen bremser er det trådsensorer som tilhører det.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se i støtfangerne. Front og bak støtfangere er de minst vanlige stedene for å skjule en billig sporingssender. Se bak dem hvor noen kan skyve en enhet inn. 
    
  • En enhet under den fremre støtfangeren kan kobles til bilens elektroniske system. Sammenlign alltid ledningen med håndboken før du fjerner noe.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Zoom inn i taket. Dette er et gjennomførbart nettsted bare i to scenarier. For det første kan en SUV eller et annet stort kjøretøy huse en enhet som sitter slik at alle kan se den. For det andre kan et baldakin skjule en liten enhet i nipet.       
 10.  
 11.             6      La panseret stå opp til slutten. Forsiden av bilen er et hett metallveske som regelmessig kontrolleres av sjåføren. Dette gjør dem til et forferdelig sted for en sporingsenhet. Det er ikke umulig, men den gjennomsnittlige sjalu partner eller paranoid nabo vil sannsynligvis ikke prøve det. Ta en rask titt og gå til interiøret. 
    
  • Uvanlige ledninger til bilbatteriet kan føre til retningsfinder. Sammenlign ledninger med illustrasjonene i håndboken din før du hopper til konklusjoner.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Søk innvendig  ,

    
   
 1.             1      Se i puter. Trekk glidelåsen på seteputer og nakkestøtter, om mulig. Se under alle flyttbare deler.       
 2.  
 3.             2      Se under setene og under teppet. Lommelykt under undersiden av setene. Vær oppmerksom på at noen seter har en innebygd varmemekanisme. Sammenlign utseendet på de to forsetene for å finne anomalier.       
 4.  
 5.             3      Få tilgang til området under instrumentbrettet. For de fleste modeller kan du skru av hanskekassen og dekselet under rattet. Se etter en løs ledning som ikke limes eller loddes til andre ledninger, og prøv å spore den tilbake til kilden. Trekk fingrene langs bunnen av dashbordet for å føle for en antenne som har blitt limt der.        
 6.  
 7.             4      Se i sternen. Husk at de fleste retningsfinner ikke kan motta signaler gjennom metall. Konsentrere deg om områder like under bakruten før du ser på metallbommen. Ta ut reservehjulet og se forsiktig ut i karet.       
 8.  
             

    3      Gjør ytterligere tiltak  ,

    
   
 1.             1      Lei en proff. Hvis du fortsatt ikke har funnet en sporingsenhet, er det en god sjanse for at ingen er der. Lei noen til å hente bilen hvis du mistenker uansett. Prøv disse fagpersonene: 
    
  • En bilalarminstallatør som selger GPS retningsgivende sendere
  •  
  • En mekaniker som har erfaring med å søke etter pickup
  •  
  • En privat undersøker
  •  
         
 2.  
 3.             2      Følte bilen elektronisk. Enheter som aktivt sender din posisjon, kan lokaliseres ved hjelp av håndholdte detektorer. (Noen enheter lagrer informasjonen for senere henting, og kan gjemme dem fra disse sensorene.) Se etter et selskap som selger motforanstaltninger for teknisk overvåkning dersom du er villig til å betale en betydelig pris.  
    
  • Retningsvinkelen kan bare overføres til og med og / eller når bilen beveger seg. Så test det mens din venn reiser langt unna med den. (Mobiltelefonoverføringer i nærheten kan forstyrre enheten.)  
  •  
         
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (4)      
Biler populær:
Kontroller sprutvannet.

Fjern merkelogoen fra en bil.

Rengjør en bilhimmel.

Begynn terrengsykling.

Fjern insekter, tjære og harpiks fra bilen.

Parkering i omvendt.

Produsere biodrivstoff.

Fjern vindusdukfolie.

Slip en frossen håndbrems.

Bruk en selvbetjent bilvask.

Omvendt på en parkeringsplass.

Åpne låste biler.

Bestem størrelsen på en sykkel.

Åpne en gren som bilforhandler.

Mål og kjøp riktig sykkel.

Gjør en komprimeringstest.

Forhindre knirkende vindusviskere.

Kjør en rask, stram bøyning med bil.

Kontroller en startspole.

Polere en bil.

Løsne hjulmutrene på bilen.