Home \ biler
 

Gjør et hull i sykkeldæk.

 

 

Ingenting vil ende en sykkelbane raskere enn en sammenbrudd, men det kan være en bris hvis du har litt muskelkraft og noen vanlige verktøy og materialer til din disposisjon.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem hullets årsak og størrelse. Hvis dekket har brast eller har et stort hull, må det byttes ut. Hvis du har kjørt gjennom noen torner, kan det være dusinvis av hull, men hvis det er en liten liten punktering, som en spiker, kan den ofte repareres på sykkelen.       
 2.  
 3.             2      Snu sykkelen slik at den står på sadel og styret. Pass på at det ikke er på bremsearmene eller girskiftet. Et stykke tre kan støtte sykkelen og beskytte disse delene..        
 4.  
 5.             3      Slå dekk sakte. Finn noe som stikker ut fra dekket, som en spiker, et stykke ledning, en skrue eller et annet objekt.        
 6.  
 7.             4      La gjenværende luft ut av dekket. Ved hjelp av en kamp eller en ballpenn kan du skyve ventilpinnen ned for å frigjøre luften fra dekket hvis den ikke allerede har helt rømt gjennom hullet.        
 8.  
 9.             5      Løft dekket av felgen. Bruk en dekkspak for å fjerne dekkene fra felgen. Sett den mellom felgen og dekkene, trykk på spaken for å løfte dekket litt av felgen, sett inn den andre dekkspaken, og før den under felgen på dekkene rundt felgen for å fjerne dekket. Hvis du ikke har en dekkspak, kan du bruke en skrutrekker på følgende måte: Skyv det dumme, flate bladet på en (vanlig) skrutrekker mellom dekkpergen og felgen og løft kanten på dekket fra felgen. Du må smøre dekkene løs fra felgen, omtrent hver 2,5 cm - 5 cm, til dekkene er løs nok til å trekke av den på den ene siden.        
 10.  
 11.             6      Trekk slangen ut av dekket. Pass på at du ikke brister ventilen. Slangen skal henge mellom randen og rammen. Hvis det er et bakhjul, ikke la det bli fanget i gir eller kjede.        
 12.  
 13.             7      Pump nok luft inn i slangen for å finne lekkasjen. En sykkelslange dobler eller tredobler sin opprinnelige diameter, og jo mer luft, jo mer hullet vil utvide, noe som gjør det lettere å finne.        
 14.  
 15.             8      Finn slangen etter et lite hull. Se (føl og hør) for å rømme luft. En enda enklere metode er å holde en del av slangen under vann, f.eks. B. i en bøtte for å se bobler som rømmer fra hullet.        
 16.  
 17.             9      Merk plasseringen av hullet når du finner den. Fjern luften fra slangen.        
 18.  
 19.             10      Roughen området rundt hullet der du vil kle plasten på. De fleste falske settene kommer med en liten metallrapp for å gjøre dette.        
 20.  
 21.             11      Spred et tynt lag lim rundt punkteringsstedet. Tillat å tørke til flytende glans forsvinner. (Hvis du ikke har noen flekker eller lim, kan du bruke vanlig super lim uten flekker.) Ta så mye luft ut av røret som mulig. Spred et tynt lag lim rundt punkteringsstedet. La limet tørke igjen til den flytende glansen forsvinner. Når du bruker en superlim, er det best å la det tørke over natten.        
 22.  
 23.             12      Fjern beskyttelsesfilmen fra plasteret. Vær forsiktig så du ikke berører den klissete klæbemiddeloverflaten og legg den klissete siden på røret, trykk godt på. Du må bruke en hånd til å klemme på baksiden av røret for å pakke plasten.        
 24.  
 25.             13      Sett på plass slangen i dekk. Kontroller at ventilstammen stemmer overens med hullet i felgen.        
 26.  
 27.             14      Sett dekket til felgen med skrutrekkeren. Viktig: Vær forsiktig så du ikke skader slangen med skrutrekker. Det anbefales at du bruker en dekkspak i stedet for en skrutrekker hvis du har en.        
 28.  
 29.             15      Pumpe opp dekket igjen. Åpne rom og fortsett reisen.        
 30.  
 31.             16      Følg trinnene under :  
    
  • Kjenn deg selv med komponentene på sykkelen. Fjerning av hjulet kan være vanskelig med forskjellige typer gir, kjeder, bremser og andre komponenter. Det kan være et vanskelig prosjekt. Det er noen bilderepresentasjoner i eksterne lenker.
  •  
  • Innholdet i en sykkelens beredskapssett avhenger av hvordan og hvor du skal. I det følgende beskrives det fundamentalt nødvendige. Tingene i dette settet skal bare passe i en liten mage eller saddlebag og veie mindre enn fem pund. Nødsettet skal inneholde følgende deler:  
     
   • Dekkspak eller en skrutrekker
   •  
   • Spare slange hvis hullet er for stort og slangen ikke kan repareres
   •  
   • Sykkelpumpe
   •  
   • Patch sett med rasp og lim
   •  
   • Skruenøkkel med de riktige størrelsene for å fjerne dekk.
   •  
   • Dekkmåler (leser høyere trykk enn bildekk)
   •  
    
  •  
  • Det er gode produkter på markedet for å reparere og oppblåse dekk uten å måtte demontere dekk eller felger. Vær imidlertid oppmerksom på at du fortsatt må ha en pumpe for å oppblåse dekket. "Fix-a-flat" er en spray med latexgummi og et komprimert drivmiddel som umiddelbart blåser opp dekket, men det er under høyt trykk og noen ganger er det en brennbar blanding, så det er bedre for mye større dekk.
  •  
                   
 32.  
             

Advarsler .

      

            

Hva du trenger .

      

               
Biler populær:
Få et høyt vifterbelte stille.

Forhindre overoppheting av en bilmotor.

Bytt bremselinjer.

Lei bil uten kredittkort.

Vask en bil.

Reparer klimaanlegget i bilen.

Betal en billett til California Highway Patrol online.

Reager når batterilampen på bilen din kommer på.

Kjør trygt i nærheten av barn.

Hva skal jeg gjøre når pilotlampen lyser.

Fjern rust fra bilen.

Slå til høyre ved motorsykkel.

Kjøre bil med automatisk girkasse.

Start en bil med manuell girkasse.

Kjøp en bil fra en privatperson.

Rengjør bilvinduene riktig.

Registrere om vannpumpen til en bil må byttes ut.

Lagring av eksosrør.

Vask en bil for hånd.

Betal en billett til California Highway Patrol online.

Slå på en motorsykkel.