Home \ biler
 

Få rabatt på leiebil.

 

Hvem ønsker å betale hele prisen når du leier en bil? Ingen hender opp? Ingen? Det er riktig, ingen! Selv om bilutleiefirmaene selvfølgelig vil betale deg full pris, er det leiekuponger og kuponger som bare venter til de blir rystet av klare kunder, og det er lettere å komme til dem, som du kanskje tror. Du kan til og med være kvalifisert til å motta rabatter flere ganger og bare ikke vite det ennå. Fortsett å lese og vi vil vise deg hvordan du får rabatt på din neste leiebil.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Se medlemskapet for fordeler. Det er hundrevis av rabatter på leiebiler og kuponger som du kanskje får, bare fordi du allerede er medlem av en bestemt forening. 
    
  • Du får Air Miles, er du medlem av bilklubb, reiseklubb eller annen gruppe som allerede har gjort deg tilbud? Leiebøker fra den amerikanske AARP, AOPA, CARP, Sam's Club, Costco, Delta Skymiles, Aeroplan, AIChE eller APA, for eksempel, får rabatter på leiebiler.
  •  
  • Noen forsikringsselskaper som Allstate eller GEICO tilbyr en gratis leiebil mens bilen din er under reparasjon.
  •  
  • Gå til organisasjonens nettside, eller sett dem opp i brosjyrene de sender deg, og de kommer til slutt i avfallspapiret før du selv ser på det.
  •  
  • Du kan også ringe gratis bilnummer og spørre om det er rabatt på programmet eller foreningen. Konsulentene kan angi riktig kode og foreta et kostnadsoverslag.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se om du kan få rabatt på arbeidet ditt. Leiefirmaer liker å ordne med selskaper fordi det garanterer sine returkunder. Spør din HR-avdeling dersom firmaet du jobber med har et slikt arrangement. 
    
  • Hvis du er selvstendig næringsdrivende eller eier en bedrift, tilbyr mange bilutleiefirmaer deg alltid rabatter i bytte for langsiktig lojalitet. Ta en titt rundt for å se hvilket selskap som er pålitelig og tilbyr det beste programmet. Ring din leiebil og registrer deg for å få rabatter, kuponger og spesialtilbud. De fleste bilutleiefirmaer tilbyr på deres nettsider at du registrerer deg for et firma eller en bedriftskonto. Du vil da få en kode for leiebiler som du kan bruke med en gang.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bestill hos et selskap som tilbyr rabatter. Populære bestillingsselskaper som Travelocity, Orbitz, Expedia og Kayak tilbyr alle rabatter på leiebiler som en del av tilbudene. Priceline.com tilbyr rabatter på opptil 40% på leiebiler på sin nettside.       
 6.  
 7.             4      Se om det er rabatter for reisemålet ditt. Populære destinasjoner, feriesteder og fornøyelsesparker og hoteller og nærliggende fasiliteter tilbyr ofte rabatter på leiebiler for reisende som kan skille seg ut fra konkurransen.       
 8.  
 9.             5      Søk etter pakkereiser. Hvis du planlegger å fly, ta et tog eller ta en ferge før du tar den leide bilen, kan du få rabatt avhengig av hvilken leverandør du reiser med (Jet Blue, Amtrak, etc.).       
 10.  
 11.             6      Søk etter koderne for kupongene på nettet. Det er mange leverandører av generelle kupongsteder (RetailMeNot.com, CouponCodes.com, CurrentCodes.com) og nettsteder som leier biler (RentalCodes.com, RentalCarMomma.com). Pass på at du leter etter den beste avtalen og hold øynene åpne for ting som kan bruke mer enn en kupong (ikke ofte men lukrativ).                 
 12.  
             

Tips .

             
Biler populær:
Frihånds sykling.

Forhindre overoppheting av en bilmotor.

Kontroller bremsevæsken.

Skader på bilen etter en ulykke.

Kjøpe og selge biler.

Bytt ut et teppe.

Bruk en selvbetjent bilvask.

Winterizing en jet ski.

Winterizing en jet ski.

Løsne hjulmuttere og dekk.

Mal en båt.

Bytt koblingsvæske.

Få en god avtale på dekk.

Stopp en bil på den korteste ruten.

Fjern bensin fra en tank.

Fjern en krombelegg.

Få en god avtale på dekk.

Reparer et dekk.

Overtak på landlige veier.

Fjern lukt fra bilen.

Bytt koblingsvæske.