Home \ biler
 

Bli en helikopterpilot.

 

Helikopterpilot er et spennende yrke. En helikopter pilot kan fly til redning, for hæren, for fjernsynskanaler, turisme operasjoner eller som trener. Følg trinnene under for å lære hvordan du blir en helikopterpilot.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn ut om helikopterpiloten er riktig yrke for deg. Flyv en helikopter en gang, snakk med profesjonelle piloter og ta en prøveeksjon på en pilot i helikopterpilot for å være sikker på at du er veldig interessert, og du kan virkelig forplikte deg til å fullføre denne treningen.       
 2.  
 3.             2      Forsknings helikopterflyskoler og finne ut om deres treningsprogrammer. En god skole skal tilby flyinstruksjon på alle nivåer, har sertifiserte instruktører og akkrediteres av Federal Aviation Administration (FAA).        
 4.  
 5.             3      Fullfør grunnleggende opptakskriterier for flyskolen. For å bli helikopterpilot må du:  
    
  • Vær minst 16 år gammel.
  •  
  • Ha god engelsk kommando. Hvis engelsk ikke er morsmålet ditt, kan det hende du må ha en prøve, for eksempel TOEFL (Test of English as Foreign Language), for å bevise at du snakker, leser og forstår engelsk.
  •  
  • Utfør en helsetest fra Federal Aviation Administration, som inkluderer tester av visjon og hørsel for å sikre at du har god helse.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få lisens for lærlinger. For å fly alene i et helikopter, trenger du en lisens for lærlinger. Hvis du oppfyller kravene til flyeskolen, vil du kunne få denne lisensen.        
 8.  
 9.             5      Få din helikopter privat lisens. Du må gjøre en skriftlig test på datamaskinen, en muntlig test med en eksaminator fra Federal Aviation Authority og til slutt en flygetest. Du må også ha minst 40 flyturer. Disse flyturene er delt inn i flere kategorier, for eksempel overlandsflyvning, nattflyging, avgang og landing på en kontrollert flyplass og soloflyging. Hvis du bare vil fly privat på helikopter, er dette den eneste lisensen du trenger.        
 10.  
 11.             6      Hvis du ønsker å fly med helikopter profesjonelt, trenger du en kommersiell roterende vingelisens fra Federal Aviation Authority. Du trenger 150 flyturer for å gjøre dette.        
 12.  
 13.             7      Få flere referanser etter behov. Mange yrker krever ytterligere ferdigheter, som evnen til å undervise fly.        
 14.  
 15.             8      Fly de nødvendige timene. For å få en jobb som profesjonell helikopterpilot, må du først fly mellom 2500 og 5000 timer.        
 16.  
 17.             9      Forbered et faglig CV som fremhever din arbeidserfaring, dine timer fløyet, legitimasjonene dine og din utdanning.                  
 18.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Biler populær:
Reparasjon av et ødelagt elektrisk bilvindu.

Finn ut om termostaten til en bil er fast.

Bestem størrelsen på en terrengsykkel.

Reparer en lekkende soltak.

Reduser drivstofforbruk av alle typer kjøretøyer.

Smør en sykkelkjede.

Fjern tåke fra frontruten.

Kjører trygt.

Fjern riper på bilen.

Bytt ut en bilmotor.

Bor i bilen.

Utfør oljeskifte.

Øk hestekraften til din firsylindrede bil.

Fjern bilmodeller med hårføner.

Åpne en bil med en streng.

Fjern tyggegummi fra utsiden av en bil.

Konfigurer en bilsalgskontrakt.

Kontroller oljenivået på en bil.

Oppblåsbare dekk.

Oppdag om en bil trenger en ny kobling.

Kontroller tenningskabel.