Home \ biler
 

Topp opp bremsevæsken.

 

Den riktige mengden bremsevæske garanterer full funksjonalitet av bremsene dine. Kontroller væskenivået med jevne mellomrom. Dette arbeidet er ikke vanskelig, og du trenger ikke en ekspert for det, men du kan utføre sjekken selv kostnadseffektivt. Denne artikkelen vil hjelpe deg å fylle opp bremsevæsken selv.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Oppmerksomhet! Normalt endres ikke bremsevæskenivået. Hvis det er plutselig mindre trykk enn den siste kontrollen, er det sannsynligvis en defekt i bremsesystemet.        
 2.  
 3.            2      Kontroller bremsevæskenivået.  
    
  • Parker bilen på en flat overflate.
  •  
  • Åpne panseret og se etter bremsevæskebeholderen, som er veldig liten, grå og vanligvis funnet på toppen av førerens side.
  •  
  • Kontroller stativet slik at du vet om mer væske er nødvendig. I nyere biler kan du lese væskenivået fra utsiden, i eldre modeller må du måle nivået med peilepinnen. Håndboken for bilen din gir detaljerte instruksjoner for påfylling av bremsevæsken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjøp passende bremsevæske. Håndboken angir hvilket bremsevæske som passer til bilen din. En DOT3 eller DOT4 merket bremsevæske passer for de fleste biler.        
 6.  
 7.             4      Åpne lokket på reservoaret og legg til væske. Ingenting går galt med en trakt. Orienter deg selv på minimum og maksimale linjer for å få riktig nivå av væske.        
 8.  
 9.             5      Rengjør hetten med en tørr klut med små smusspartikler. Så hatten sitter sikkert og ingen faste partikler kan komme inn i væsken.        
 10.  
 11.             6      Skru av lokket og tørk av væsken igjen med en klut. Kontroller passformen på hetten og tetningsringen før du lukker motordøren.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Biler populær:
Rengjør en bilmotor.

Ta en fastkjørt CD ut av bilradioen.

Annonser for din brukte bil.

Bytt luftfilter av en bil.

Kjører bil med manuell girkasse.

Omvendt på en parkeringsplass.

Kjører bil med manuell girkasse.

Vinter en motorsykkel.

Unngå en bilulykke.

Fjern rust fra bilen.

Unngå syltetøy.

Kjør trygt i nærheten av barn.

Overtak på landlige veier.

Parkering i omvendt.

Kortere en bil.

Slå på frontlysene.

Forhindre knirkende vindusviskere.

Legg bremsevæske til koblingssylinderen.

Få en nøkkel låst i en bil.

Fjern bremsestøv fra aluminiumfelger.

Åpne en frossen bildør.