Home \ biler
 

Slå en bil inn i et mobilannonseringsmedium.

 

Bilreklame er som et støtfangermerke på steroider, slik at du kan tjene penger til din småbedrift. Hvis du vil selge annonseringsplass til et profesjonelt bilfirma, eller leter etter en ny måte å markedsføre din egen virksomhet på, les denne wikiHowen Guide for å gjøre bilen din til en mobil billboard.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Annonsering på bilen din til et annet selskap  ,

    
   
 1.            1      Finn ut om du er interessant. Nå som mysteriet med bilannonsering er uttalt, kan selskaper som gjør det, være mye mer selektive i hvilke biler de annonserer. De beste kandidatene kjører lange avstander gjennom travle områder under Rush Hour. De har også vakre biler. 
    
  • Kjøring 1500km / måned
  •  
  • Trafikk i områder som er relevante for annonsørens marked.
  •  
  • Passerer en hjerteeksamen
  •  
  • Kjører biler med mye reklameplass, som SUVer, Vans eller VW Biter.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn riktig bilannonseringsfirma. Søk etter annonsører i ditt område via Internett eller de gule sidene. Hvilke samarbeid inngår du med selskaper? Og fremfor alt, sørg for at selskapet lovlig annonserer i ditt område og ikke bare bedrager. 
    
  •   Identifiser bilannonser for bilannonser. I dagens økonomiske klima øker antall svindlere i bilreklamesektoren. En populær svindelteknikk er å sende en sjekk til en potensiell klient og deretter få tilbake et delvis beløp for å dekke kostnadene for klistremerkene. Svindel er at sjekken ender opp, men sjekken din er ikke. Som en tommelfingerregel, bør du ikke betale et selskap på forhånd - selv om det er lite - når det gjelder å betale dem deg . Med andre ord, hvis du har et merkelig inntrykk, ikke stol på.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bestem nivået på annonsering som gjør at du føler deg bra. Vil du utslette alt så mye som mulig? Det ville være et komplett klistremerke. Vil du beholde uavhengighet? Så halvering kan være mer hensiktsmessig. Vil du bare legge tå i vannet? Deretter får du en vindskjerm klistremerke, eller til og med bare en liten fin bildekal. Bare husk at jo mer plass du tilbyr, desto høyere blir betalingen din.       
 6.  
 7.             4      Deal med bilannonsen din. Konkurransen om store butikker med bilannonsering blir stramt. Hvis din bil eller ruter ikke er opp til standard, kan du tenke på lokale bedrifter som kanskje liker tilbudet ditt (for eksempel hvis du er på universitetsområdet, kan en butikk som selger lærebøker bare være billetten). Legg inn en annonse i avisen eller på Craigslist som beskriver din bil, tilbudet og den månedlige kjørelengde for å se om noen sender deg et tilbud.                 
 8.  
             

    2      Egentlig annonsering på bilen  ,

    
   
 1.             1      Lag et annonseringsbudsjett. Sett et budsjett for det du vil bruke før du kontakter en utskriftsbutikk for å gjøre annonsen din. Dette forhindrer deg i å ta på for mange tillegg og tillegg. Hvis du må lagre, start med et gjennomsiktig grafikk på bakruten for ca € 500. For en bedre og høyere kvalitetsversjon, vær forberedt på å bruke $ 300 eller mer, sammenlignet med billigere utstanset vinyl eller magnetiske signaturer.       
 2.  
 3.             2      Finn ditt publikum. Vurder produktet ditt, og hva slags publikum du vil nå med annonseringen din. Tenk på hvor du annonserer og når du annonserer, fordi det har stor innvirkning på hvem som ser det. For eksempel kan du markedsføre produktet ditt til tenåringer hvis du vet at du går forbi skolene tidlig på morgenen på vei til jobb.       
 4.  
 5.   3      Planlegg en annonse som er målrettet mot markedet ditt. På samme måte, hvis du vet at du passerer mange supermarkeder, kan familie-orientert annonsering være best.     
 6.  
 7.             4      Design den riktige bilen kommersiell. Engasjere en artist hvis du vil ha en mer komplisert grafisk design. De fleste selskaper som skriver ut reklame, har noen som kan hjelpe deg med designprosessen. 
    
  1.   Ta med din bedrift eller produkt. Pass på at alle sjåfører, uansett hvor nær han ser bilen din, kan se hva det annonserte produktet er. Gjør bokstavene store og fete.            
  2.  
  3.   Nevne et nettsted eller et telefonnummer som en kontakt. Ofte blir passerende biler ikke sett lenge nok til å se mer enn et produktnavn og en nettside som du kan besøke for mer informasjon. Pass på at hvis du vil ergooglen produktet, vet du hva du skal se etter, eller hvor du skal dra.            
  4.  
  5.   Tegn oppmerksomheten til bilen din. Bruk grafikk, farger og / eller tekst for å få et glimt av deg selv. Gjør din bil ikke så distraherende at andre sjåfører gjør en ulykke, men nok synlig at en sjåfør er tiltrukket av den og må se på bilen din.            
  6.  
         
 8.  
 9.             5      Undersøk utskriftsavgifter for å lime inn bilen din. Du vil ha effektive visuals som fanger øyet og tiltrekker oppmerksomhet, formidler identiteten eller meldingen til firmaet du annonserer for. Hvis annonsen din er gjennomtenkt, er det verdt investeringen fordi man enkelt overser en magnet-klistremerke. Del budsjettet ditt med trykkeriet, slik at alternativene dine er maksimert og fortsatt i budsjett.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Biler populær:
Gjør en komprimeringstest.

Gjør riktig til trafikkontroll i USA.

Reparer et dekk.

Automatisk Kontroller og fyll opp transmisjonsvæsken.

Kontroller væskenivået på batteriet.

Kontroller bilbatteriene.

Få et høyt vifterbelte stille.

Reparer en lekkende soltak.

Kjør i isete forhold.

Utvikle en bil.

Kontroller oljenivået.

Gjør et sykkelrør.

Få bilen ut av snø.

Starte på fjellet med en bil med manuell girkasse.

Lag en air freshener for bilen.

Rengjør auto plastdeler.

Fjern insekter, tjære og harpiks fra bilen.

Alienere en bil.

Sjampo det indre av bilen.

Venter på en bil selv.

Kjenne en glidekobling i bilen.