Home \ biler
 

Fjern treharpiks fra bilen.

 

Når du skjønner at bilen din er full av treharpiks, vil det være vanskelig for deg, ikke bare fordi din skinnende bil er skitten, men også på grunn av innsatsen det vil koste deg, harpiksen å fjerne. Rengjøring av bilen fra treharpiks kan være en kjedelig prosess, det kan potensielt skrape malingsjobben og bare kjøre gjennom bilvask kan ikke være nok. Det er imidlertid noen måter å fjerne treharpiks fra bilen din, noe som vil gjøre denne oppgaven mye enklere for deg. Følg en av disse metodene for å gjenopprette bilens rene og skinnende utseende.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vask bilen med såpe og varmt vann  ,

    
   
 1.            1      Vask bilen så snart som mulig. Den lengre treharpiks, en annen harpiksholdig substans, fuglefjerning eller til og med rester av insekter forblir på bilmaling, desto vanskeligere er det å fjerne dem. Imidlertid vil rask handling koste deg svært liten innsats, og du vil få mest mulig suksess når du bringer bilen din tilbake.        
 2.  
 3.             2      Sprøyt bilen med rent vann. Skylling av bilen i utgangspunktet vil ikke bare fjerne alle større rusk, men vil også gi deg mulighet til å se hvor du skal fokusere på rengjøringsarbeidet. 
    
  • Ta deg tid til å vaske hele bilen, selv om den ikke er full av tre harpiks overalt. Når du har fjernet harpiksen, vil det gjøre deg enda lykkeligere hvis hele bilen ser fin og ren ut. Bortsett fra det, har du allerede alt du trenger for å begynne å rengjøre.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gni overflaten med en mikrofiberduk som du dyppet i varmt såpevann. Bruk vann som er så varmt som mulig, ettersom harpiksen best fjernes med veldig varmt vann. 
    
  • Før du prøver en annen metode for fjerning av harpiks, prøv å rengjøre bilen med veldig varmt vann. Hvis harpiksen kan fjernes, så - gratulerer! - er du klar Men hvis harpiksen forblir på malingen, så har du i det minste en ren overflate hvor du kan prøve andre metoder.
  •  
  • Pass på at laken er ren og at du skyller det ofte nok til å fjerne all smuss og harpiksrester. En skitten fille ville bare sprede harpiksen på bilen din.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skyll alltid bilen din. Ved å skylle av området du rengjør, kan du se om du har lykkes eller hvis du trenger å investere mer muskelkraft for å fjerne harpiksen.       
 8.  
 9.             5      Tørk og voks overflaten av bilen din så snart harpiksen er fjernet. All rengjøring har effektivt fjernet harpiksen, men sannsynligvis også den voks som skal beskytte malingen. Derfor vokser bilen som vanlig eller bruker den Hvordan du våkner en bil hvis du aldri har vokst bilen før.                 
 10.  
             

    2      Fjern treharpiks på kommersielle måter  ,

    
   
 1.             1      Vask bilen med såpe og varmt vann. Pass på at du fjerner alle smuss og fettavsetninger fra malingen rundt treharpiksen. Hvis du forsøkte å fjerne harpiksen med varmt vann og såpe, mislyktes, fortsett med disse trinnene. 
    
  • Selv om vasken ikke kunne fjerne harpiksen, har vannet i vannet allerede myknet harpiksen, noe som gjør det lettere å fjerne. Det vil også hjelpe når treharpiksen har vært på bilen en stund.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp et kommersielt tilgjengelig middel for å fjerne treharpiks og les gjennom bruksanvisningen. Dette middelet bør være tilgjengelig i biltilbehør. Det er svært tilrådelig å bruke et slikt produkt for å fjerne treharpikset som det er spesielt utviklet for å effektivt oppløse harpiks uten å skade bilens maling.       
 4.  
 5.             3      Legg en liten mengde av legemidlet på en ren fille. Legg deretter laken på treharpiksen i omtrent et minutt ved å bruke lett trykk. Agenten bør trenge inn i harpiksen og frigjøre forbindelsen mellom den og bilen din.        
 6.  
 7.             4      Gni harpiksen i en sirkulær bevegelse for å fjerne den fra malingen. Vær forsiktig så du ikke sprer harpiksen på malingen lenger.       
 8.  
 9.             5      Fullfør dette ved å vaske og vaske bilen. Vask bilen igjen vil bidra til å fjerne rester av harpiks og mulig rest fra produktet du brukte. Det er også en god ide å bruke et nytt lag voks for å fornye det beskyttende laget på maling og sørg for at bilen din ser fin og skinnende ut.       
 10.  
             

    3      Fjern tre harpiks med husholdningsartikler  ,

    
   
 1.             1      Vask bilen med såpe og varmt vann. Pass på at du fjerner alle smuss og fettavsetninger fra malingen rundt treharpiksen. Hvis du forsøkte å fjerne harpiksen med varmt vann og såpe, mislyktes, fortsett med disse trinnene. 
    
  • Selv om vasken ikke kunne fjerne harpiksen, har vannet i vannet allerede myknet harpiksen, noe som gjør det lettere å fjerne. Det vil også hjelpe når treharpiksen har vært på bilen en stund.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk et husholdningsprodukt for å fjerne harpiksen. Det finnes en rekke produkter som du sannsynligvis allerede har hjemme som effektivt kan fjerne tre harpiks. Pass på at du bruker dem sparsomt og test dem på et ufattelig sted på malingen før du setter dem på harpiksen, da ingen av dem er spesielt utviklet for bilmaling. 
    
  • Prøv mineralske drikker eller alkoholbaserte vaskekluter. Hvit ånd, som er påført tynt med en myk klut, bryter ned harpiksen og fjerner den, men det er fare for lakkskader. Ikke gni for hardt eller for lenge, ellers kan det angripe malingen.
  •  
  • Spray krypeolje, f.eks. WD-40, på treharpiks. Harpiksen vil absorbere løsningsmidlet sakte. La det fungere i noen minutter. Du kan deretter fjerne oppløst harpiks fra malingen med en fille.
  •  
  • Håndgni håndrensemiddel på treharpiksen. Sett en liten mengde desinfiseringsmiddel på harpiksen og la den virke i noen minutter. Gni med en ren fille over den og harpiksen vil løses lett og raskt.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vask bilen som vanlig og vokse den opp. Bilvask hjelper med å fjerne rester av harpiks og rester fra rengjøringsproduktet du har brukt. Eventuelle løsningsmidler som kan ødelegge eller skade malingen blir skyllet av. I tillegg anbefales det å bruke et nytt lag voks for å fornye det beskyttende laget på malingen.       
 6.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Kjøp en brukt motorsykkel.

Pass på teoretisk førerkort eksamen i USA.

Slå inn tre svinger.

Kjører oppoverbakke.

Lag en sykkel.

Gjenopprett gamle sykler.

Reparer et ødelagt bilhorn.

Lag en sykkel.

Fjern insekter, tjære og harpiks fra bilen.

Velg den beste tyveribeskyttelse for bilen din.

Lag klarcoat primer.

Reager når batterilampen på bilen din kommer på.

Løsne hjulmutrene på bilen.

Sende en sykkel billig.

Beregn drivstofforbruk av en bil (100 liter).

Reparer et ødelagt bilhorn.

Sett en forgasser.

Fjern tyggegummi fra utsiden av en bil.

Gjør et sykkelrør.

Kjør Benzisparend.