Home \ biler
 

Reparer en lekkende soltak.

 

Får det dryppe eller rennende vann, kan en lekkasje i soltaket ødelegge og skade bilens indre. Mens du kan anta at gummitetningen på soltaket er ødelagt og trenger reparasjon, er forseglingen ofte ikke synderen. Kontroller i stedet for å se om de små hullene på kantene på soltaket er tilstoppet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Rengjør avløp med luft  ,

    
   
 1.            1      Rengjør soltakspannen i gummipakningen. Det skal fange vann som kommer gjennom soltaket. Tørk av med en klut for å fjerne synlig smuss fra pakningen og kantene på taket.       
 2.  
 3.             2      Finn soltakets uttak. Disse er veldig små hull, vanligvis i soltakets hjørner like under pakningen.        
 4.  
 5.             3      Pust av trykkluft gjennom avløp på bunnen av taket. Disse operasjonene er konstruert for å lede vann som kommer gjennom soltaket ned og ut av bilen. Over tid kan avløp bli tilstoppet med smuss og smuss og må rengjøres.                  
 6.  
             

    2      Rengjør prosesser med metalltråd  ,

    
   
 1.             1      Skyv en tynn, fleksibel metalltråd inn i avløp. En sykkelbremsekabel fungerer godt for rengjøring av takterrasse - den har den perfekte diameteren og akkurat den rette fleksibiliteten for å finne veien gjennom avløpet. Rengjør eventuell avløpshull som du finner på bunnen av soltaket.        
 2.  
 3.             2      Vri ledningen med urviseren og deretter mot klokka mens du trykker den dypere inn i avløpet. Ledningen skal bevege seg gjennom avløpet med liten motstand, og skyve ut små smusspartikler.  
    
  • Pass på at du ikke skader avløpet med metalltråden. Hvis du føler motstand, selv om du har slått på ledningen, må du ikke presse lenger. Hvis dette skjer, må du ha en ekspert rense prosedyrene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lukk soltaket og hell vann over glasset. Sjekk for lekkasjer i bilen. Hvis det fortsatt er lekkasjer, gå videre til neste trinn.        
 6.  
             

    3      Reparere tetningen  ,

    
   
 1.             1      Kontroller at det er sprekker eller tøffe kanter på soltaket. Noen tetninger vil sakte tørke ut og sprekke over tid på grunn av de ekstremt varme og kalde temperaturene de blir utsatt for.        
 2.  
 3.             2      Kontroller området rundt tetningen for vannoppbevaring og mugg. Noen tetninger blir slakk og løsner sin form, noe som gjør at vannet samler seg i pakningen. Når dette skjer, kan det etter hvert føre til hull i forseglingen.        
 4.  
 5.             3      Monter svart, væskeisolerende tape på pakningen. Spre et tykt lag av væskeisolerende tape, sørg for at det dekker eventuelle synlige tegn på slitasje. Båndet tørker, danner en beskyttende, vanntett barriere. Trykk båndet ned langs pakningen. La det tørke i henhold til produsentens anvisninger.        
 6.  
 7.             4      Lukk soltaket og hell vann over det igjen. Sjekk innvendig hvis det fortsatt er lekkasjer.        
 8.  
 9.             5      Gjør bilen profesjonell hvis du fortsatt har problemer med soltaket. Lekkasje som ikke er forbundet med avløp eller tetninger, er vanligvis fabrikkfeil som kun kan løses ved å installere et nytt takluke.        
 10.  
             

Tips .

                  
Biler populær:
Kontrollerer bilen før han reiser.

Annonser for din brukte bil.

Voksing en svart bil.

Pass på teoretisk førerkort eksamen i USA.

Kontroller væskenivået på batteriet.

Trykk på en motorsykkel.

Monter et eksosanlegg.

Kjører trygt.

Kjør trygt i tåke.

Bestem størrelsen på en sykkel.

Mål dekktrykk.

Forhindre aquaplaning.

Fjern bensin fra en tank.

Baklysene er på.

Bytt ut en bilmotor.

Lad opp et bilbatteri.

Produser biodiesel.

Ride en sykkel.

Ride en motorsykkel.

Bilvinduer lyd.

Kontroller bilbatteriene.