Home \ biler
 

Rengjør bilskinnseter.

 

Det er lett å forsømme bilens indre, spesielt når det gjelder å holde plassene rene. Men bilen din kan virkelig skille seg ut fra mengden hvis du holder dine skinnseter i optimal stand. For dette bør du regelmessig fjerne smuss på overflaten, rengjør læret og behandle setene med et pleieprodukt. Selv om dette kan høres mektig, er prosessen faktisk ganske enkelt, og med vanlig bruk blir rengjøring barns lek.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Rengjør setene  ,

    
   
 1.            1      Pass på at bilseter har perforerte områder. Hvis dette er sant, må du passe på at ingen vann, rengjørings- eller pleieprodukter sitter fast i disse hullene.  
    
  • Se i håndboken til bilen din. Før du begynner å rengjøre eller bruke produkter, bør du konsultere brukerhåndboken. I det bør det være nøyaktige instruksjoner for riktig vedlikehold av lærbelegget og også hvilke produkter som bør unngås.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vakuum seter. Ta støvsugerenes slange med et passende vedlegg eller en våttørr støvsuger for å fjerne alle større smusspartikler. Vær spesielt forsiktig så du ikke kliper på læret. Du kan også bruke en komprimert kompressor for å fjerne smuss i sprekkene.        
 4.  
 5.             3      Fjern overflatesvikt. Hvis setene er veldig skitne, så kan du virkelig se smusslaget på læret. Men selv med rent utseende seter har akkumulert over tid jord og smuss. Sett vaskemiddel på en mikrofiberduk og tørk setene med den. Bruk en skinnrens, saddelsep eller annen mild skinnsåpe.  
    
  • Du kan bruke kommersiell rengjøringsmiddel til læreseter eller lage din egen. Bland en del eddik og to deler linolje i en bolle eller sprøyteflaske.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk en børste til å rengjøre læret grundig. Sprøyt rengjøringsmiddelet direkte på setene og bruk en myk børste for å forsiktig skure læret rent. Dette vil oppløse smuss og transportere det til overflaten. 
    
  • For perforerte skinnseter, unngå sprøytespyling. I stedet spray på børstens børster og skrub av læret. Tørk deretter den tørr med en mikrofiberduk.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tørk setene. Ta en ren og tørr mikrofiberduk for å tørke av rensene du har gnidd inn i læret. Du bør legge merke til fett og smuss på kluten.       
 10.  
 11.             6      Rengjør sitteplasser jevnlig. Selv om du skal rengjøre setene overfladisk hver måned, prøv å rengjøre dem grundig tre til fire ganger i året. For lett skinnsete eller hvis du merker opphopning av smuss, kan en hyppigere rengjøring anbefales.                 
 12.  
             

  Del 2      Vedlikehold seter  ,

    
   
 1.             1      Bruk en pH-nøytral vannbasert balsam. Finn et høykvalitets lærpleiemiddel som ikke inneholder petroleumstillillater eller silikoner eller voks. Målet med omsorgsproduktet er å fylle opp de naturlige fettene i læret, så velg ett med førsteklasses ingredienser. Billigere skinnpleieprodukter kan sette på læret og få det til å bli fettete.       
 2.  
 3.             2      Test avhjelpen. Velg et ufattelig sted og bruk noen pleieprodukter der. Gni forsiktig med en mikrofiberduk eller svamp. Pass på at produktet ikke skader eller misfarer setene.        
 4.  
 5.             3      Ta vare på setene dine. Legg på pleieproduktet på setene med en mikrofiberduk eller svamp og forsiktig massasje eller gni inn i læret. Vær forsiktig så du ikke bruker for mye omsorg, ellers vil et fett eller glatt lag dannes på læret. Hvis du er i tvil, kan du ta en ren, tørr mikrofiberduk og forsiktig tørke over de behandlede setene for å fjerne overflødig forsiktighet. 
    
  • Følg produktinstruksjonene og følg dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Parker bilen din om natten på et skjermet sted eller i garasjen din. Beskytt pleieproduktet fra solen for en stund for å tillate det å fungere uten å bli bombardert av UV-lys. La vareproduktet virke i minst en time.       
 8.  
 9.             5      Ta en mikrofiberduk for å polere setene. Når pleieproduktet har fått tid til å påføre, ta en ren, tørr mikrofiberduk og poler setene med den. Lag sirkulære bevegelser og vær forsiktig med å tørke av overflødige pleieprodukter. 
    
  • Ikke overdreven lærpleie på setene dine. De fleste seter trenger bare å bli behandlet med et pleieprodukt et par ganger i året.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Biler populær:
Slå inn tre svinger.

Bygg en strandbuggy.

Lag klarcoat primer.

Tilbakestill ABS på en BMW R1100RT.

Lær noen kjører i USA.

Produser biodiesel.

Reparer klimaanlegget i bilen.

Kjører riktig om vinteren.

Juster bilseteret riktig.

Kontroller og fyll opp hydraulikkvæske for servostyring.

Kjør trygt i regnet.

Finn en egnet bruktbil.

Start en bil.

Reparer klimaanlegget i bilen.

Vedlikehold en påhengsmotor.

Fjern fine riper fra bilmaling.

Kjøle en overopphetet motor.

Rengjør injektorene i motoren.

Frihånds sykling.

Monter snøkjeder.

Hvordan male tanken til en motorsykkel.