Home \ biler
 

Parker trygt.

 

Verden er et farlig sted. Hvordan og hvor du parkerer kan være avgjørende for å beskytte din egen og andres sikkerhet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjør forsiktig inn på parkeringsplassen. Se hva som skjer på det. Kjør sakte og vær oppmerksom på andre kjøretøy og fotgjengere.       
 2.  
 3.             2      Vær forberedt på å stoppe plutselig. En fotgjenger kan kjøre foran bilen, en bil kan uforutsigbart tilbakestilles.        
 4.  
 5.             3      Parker innenfor leddene på parkeringsplassen. Legg kjøretøyet forsiktig slik at det bare opptar det angitte området. Hvis du har et overdimensjonert kjøretøy, bør du vurdere om du ikke trenger flere parkeringsplasser, slik at det ikke blokkerer veien. Dette problemet har mange lastebiler og busser. Du kan ta to parkeringsplasser hvis de ikke er adskilt av en gjenstand eller park diagonalt. Så du kan bare forlate parkeringsplassen igjen.        
 6.  
 7.             4      Åpne forsiktig døren til bilen din. Vær forsiktig så du ikke skader døren til kjøretøyet ved siden av døren hvis du kommer ut av din egen.        
 8.  
 9.             5      Se opp for barna når de kommer ut av bilen. Følg henne med å bære henne, skyve henne i en barnevogn eller holde hånden hennes når du går over parkeringsplassen.        
 10.  
 11.             6      Park om natten i en lyst opplyst park og ikke så langt fra reisemålet ditt. Se deg rundt for å oppdage potensielle farepersoner. Ikke park hvis du føler deg usikker. Bare fortsett å kjøre og gå tilbake til en annen tid på dagen. Det er også mulig at du endrer reisemålet ditt hvis det virker.        
 12.  
 13.             7      Hvis noen angriper deg, gjør så mye støy som mulig. Skrik, aktiver et varsel på nøkkelringen din og få så mye oppmerksomhet som mulig. Kjør inn i en bygning og ring for hjelp umiddelbart. Vær forsiktig når du krysser veier, så det skjer ingenting med deg. Hvis bilen er i nærheten, kom inn fort og lås den fra innsiden. Ring politiet med mobilen din.        
 14.  
 15.             8      Vær veldig forsiktig med å åpne dørene til bilen din når du kommer tilbake, slik at du ikke vil skade en annen bil.                  
 16.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Slik installerer du en headliner.

Starte på fjellet med en bil med manuell girkasse.

Beregn drivstofforbruket.

Ankre en båt.

Program fjernstyringer for GM tastaturet.

Kjøre bil med automatisk girkasse.

Utvikle en bil.

Bleedbremselinjer.

Bygg en strandbuggy.

Fløy fra en synkende bil.

Rengjør bildekk.

Forhindre rullende rygg av en bil på fjellet.

Kontroller oljenivået.

Kjør trygt i tåke.

Vask en motorsykkel.

Forhindre Autorost.

Start en bil.

Reparere bremser på en sykkel.

Smør en sykkelkjede.

Monter tåkelysene.

Eliminer tobakkens lukt i bilen.