Home \ biler
 

Selg en bil til en forhandler for en god pris.

 

Du har bestemt deg for å selge bilen din og vil selge den til best mulig pris for å kjøpe en ny eller brukt bil. Aspekter som kjørelengde og alder er utenfor din kontroll, men det er fortsatt noen ting du kan gjøre for å øke verdien av bilen din og imponere forhandlernettverket. Forstå hvordan du gjør en god avtale på bilen du vil selge før du tar den til forhandleren.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Rengjør bilen godt ved bilvask. En vogn med slam og fuglefjerning ser ikke bra ut og ser ut som du ikke tok godt vare på det. Bilens utseende, inkludert dekk, støtfangere og vinduer, spiller en viktig rolle. Tross alt er det første inntrykket bilforhandleren har av kjøretøyet du ønsker å gi ut teller.       
 2.  
 3.             2      Invester penger for å rengjøre bilen fra innsiden. Det er ikke nok å vakuum bare pommes frites, frites og kjeks med støvsugeren.  
    
  • Hvis du kan rengjøre innsiden av bilen selv grundig og profesjonelt, kan du spare litt penger. Men hvis du ikke er god til å gnist hver tomme av bilen, eller du bare ikke har tid til det, bør du være verdt $ 100 eller mer for å rydde innvendig i bilen din ulastelig. Sjampo teppe og dørmatter. Dette vil gjøre det jevnere i bilen, spesielt hvis du er en røyker.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bytt ut ødelagte dreiesignaler eller bremselys og erstatt ødelagte frontlykter eller baklykter. Igjen betaler det seg å bruke litt penger på pyntegjenstander eller utbrente varer, noe som kan koste deg noen få hundre euro mer når det kommer til en butikk. Når handelsmenn ser på bilen, vil de ikke se alle de små feilene de trenger for å fikse og ekstra kostnader for dem.        
 6.  
 7.             4      Fjern alle dine eiendeler og søppel fra hanskerommet og kofferten. Det eneste du bør gå i hanskerommet er vedlikeholdsposter og manuell, og kanskje ekstra lyspærer eller sikringer. Bagasjerommet bør bare inneholde reservedeler og dekk hvis de normalt er lagret der.        
 8.  
 9.             5      Se etter mindre problemer med bilen din. Når du nevner ting som noen få bulker eller riper, batterikorrosjon, en ødelagt koppholder eller en løs antenne, forteller forhandleren at du kjenner bilen godt.  
    
  • Disse tingene som forteller forhandleren på forhånd, viser ham at du har forsøkt å få bilen, og gir ham inntrykk av at du alltid har behandlet ham godt. Det skaper tillit og troverdighet om deg som keeper.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Angiv også eventuelle store problemer på forhånd. Forhandleren vil finne ut om mekanikerne inspiserer bilen, og det er bedre å si det enn det du synes var å forsøke å skjule noe.  
    
  • Det er mindre sannsynlig at han vil betale deg betydelig mindre, antagelig vil han bare belaste kostnadene for å fikse problemet, noe som vil være mye mindre enn du må betale en mekaniker for å fikse det.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kjenn markedsverdien av lignende biler. Det er gunstig å vite dette før du nærmer deg forhandleren. Brukte biler betyr en god fortjeneste for forhandlere, og hvis deres nye bilsalg er lave, kan de prøve å jukse deg for en lav pris, i håp om å fordoble pengene sine når de selger den.        
 14.  
 15.             8      Ta bilen til forskjellige forhandlere for å finne ut hvem som tilbyr deg mest. Dette er lettere hvis du bor i en storby. Men det kan også være en fordel å bo i en liten by, fordi de brukte bilene kjempes der vanskeligere.                  
 16.  
        
Biler populær:
Sjekk inn på flyplassen.

Kjøpe og selge biler.

Fjern spraymaling fra malingen til bilen din.

Bytt bremseklosser på bilen.

Kjøp en bruktbil med kontanter.

Finn en egnet bruktbil.

Overtak på landlige veier.

Mal en båt.

Slå inn tre svinger.

Pushing a car.

Hva skal jeg gjøre når pilotlampen lyser.

Fjern insekt flekker fra bilen.

Rengjøring av bil.

Kontroller sprutvannet.

Registrere om vannpumpen til en bil må byttes ut.

Spyl radiatoren.

Slik installerer du en headliner.

Fjern rust fra krom.

Reparasjonsmaling på bilen.

Kjør en rask, stram bøyning med bil.

Bruk en selvbetjent bilvask.