Home \ biler
 

Ride en sykkel.

 

Unicycling består av tre grunnleggende bevegelser: sitte, kjøre og sitte. Fordi god balanse er nødvendig for unicycling, fører øvelsen til å mestre i trinnene som er beskrevet nedenfor. Begynn med en god dose tålmodighet og en forkjærlighet for eventyr og lær å ri på sykkelen i følgende sekvenser.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Sitte på en sykkel  ,

    
   
 1.            1      Finn et lavt gjerde og plasser enhjulet parallelt med gjerdet, slik at du kan bruke det som en fastholding når du sitter på enhjulet. Gjerdet skal være høyt nok slik at hånden din kan hvile på en behagelig høyde under kjøring.       
 2.  
 3.             2      Plasser pedaler fra sykkelhjulet i en litt utadrett vertikal stilling slik at en pedal forblir i 4-stillingen og den andre pedalen forblir i 10-stillingen når du ser på den som en klokkehånd. Hvis du vet hvilken fot er din ledende fot for sport som skateboarding, surfing og snowboarding, velger du klokka 4 på siden av din dominerende fot og pedalen klokka 10 for den ikke dominerende foten.        
 4.  
 5.             3      Vri sykkelen mot deg til setet hviler mellom beina. Hold setet komfortabelt med lårene dine.        
 6.  
 7.             4      Fortsett å holde setet mellom lårene og legg begge hender på gjerdet. Hold kroppen din og enhjulet frem og parallelt med gjerdet.        
 8.  
 9.             5      Klatre med den dominerende foten på pedalen mot deg i klokka 4. Merk at dette er motsatt bevegelse som du ville gjøre på en sykkel, som krever at du går på den fjernere pedalen for å komme fremover.  
    
  • Det vil trenge mye å sette seg fast i vane med å bevege seg bakover i stedet for å bevege seg fremover når man kjører en motorsykel. Ta deg tid og vær tålmodig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Sprett av den andre foten litt og sett deg på sykkelhjulets sete, og legg den ikke-dominerende foten på den lenger pedalen i 10-stillingen. Du må enkelt pedalere for å holde balansen din.  
    
  • Du vil at hjulet skal spinne bakover med en ¼ omdreining så snart du sitter på enhjulet. Når du er oppe, bør pedalene være vertikale.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hold på håndtaket og begynn å tråkke veldig sakte i begynnelsen. Lene litt fremover for å holde balansen din.        
 14.  
 15.             8      Øv deg å sitte opp og tråkke, holde fast ved gjerdet, og føler at du kan balansere deg selv trygt. Dette kan ta flere timer eller flere dager, avhengig av dine personlige valg.  
    
  • Så snart du er klar, kan du lære å ri fritt ved å følge de samme trinnene som ovenfor uten å bruke ledestangen eller gjerdet. I stedet bruker du hendene til å gå bedre opp til setet eller ta armene dine for å balansere balansen bedre.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Ride en kjøretøy  ,

    
   
 1.             1      Legg vekten på kroppen direkte på setet. Dette gjør bena og føttene på pedalene lettere. Hvis du føler en tyngde i føttene, vil pedalene bli vanskeligere å manipulere, og pedalering og opprettholdelse av balanse vil bli vanskeligere.        
 2.  
 3.             2      Flytt enhjulet fremover ved å bøye hele kroppen og enhjulet fremover i en enkelt enhet. Denne bevegelsen vil føle seg merkelig først, men du vil snart bli vant til det.  
    
  • Pass på at du beveger sykkelhjulet og kroppen din i en enhet.
  •  
  • Ikke buk overkroppen fra midjen til forsiden fordi du mister balansen din og du kan ikke bevege sykkelhjulet fremover.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett deg rett når du kjører enhjulet med vanlig hastighet. Tenk på at ryggen din er en forlengelse av setet.  
    
  • For å akselerere, lene litt frem og bruk mer strøm til pedaler.
  •  
  • Når du kjører sakte, sitter du rett og kontrollerer kraften du bruker på pedaler. Sørg for å holde vekten over setet og unngå å lene seg tilbake når du senker fordi det kan være farlig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kli pedalene bakover mens du sitter oppreist med torsoen som hviler over setet, og pedalerne bakover i korte ¼ omdreininger. Pass på at du ikke lene deg tilbake og miste balansen din. Det er mye vanskeligere å holde en sak bakover enn en sak fremover.        
 8.  
 9.             5      Fortsett å trene pedalene bakover og fremover, hold på et gjerde eller rekkverk så lenge som nødvendig. Hvis du føler deg trygg, kan du slippe av håndlengden og begynne å tråkke uten hjelp.        
 10.  
             

    3      Lær hvordan du søker  ,

    
   
 1.             1      Plasser overkroppen rett over setet og balanserer med et snurre. Vær forberedt på å styre enhjulet med kroppen din i alle retninger.        
 2.  
 3.             2      Bruk hoftene til å raskt slå enhjulet fra høyre til venstre. Fordi hoftene dine er den mest sentrert delen av kroppen din og enhjulet enhet, vil det meste være å gjøre enhjulet ut av hoftene dine.        
 4.  
 5.             3      Vri skarpt på hjulet på enhjulet mens du svinger hoftene som ledes av pedaler med føttene. Denne bevegelsen må gjøres raskt for å opprettholde balansen.        
 6.  
 7.             4      Hold på en rekkverk hvis du prøver å slå enhjulet de første gangene. Når du blir mer trygg, kan du ta hendene av ledestolen og bruke armene dine til å bevege seg i riktig retning. For å gjøre dette løfter du armene dine og svinger dem i motsatt retning fra retningen du vender.        
 8.  
 9.             5      Husk å bøye kroppen litt mens du svinger for å oppmuntre bevegelse i ønsket retning. Hold fast i tyngdepunktet ditt og hold vekten over setet.        
 10.  
 11.             6      Fortsett å tråkke. Det er mye vanskeligere å holde balansen på en sykkel når sykkelen er stasjonær.        
 12.  
             

    4      Gå av en sykkel  ,

    
   
 1.             1      Plasser pedaler på samme vertikale måte som du hadde da du klatret opp. Pass på at den dominerende foten din er høyere og din ikke-dominerende er den lave foten.        
 2.  
 3.             2      Skift vekten til foten på den nedre pedalen. Se frem til å holde et fast punkt for tyngdekraften med blikket ditt.        
 4.  
 5.             3      Hold på håndtaket med en eller begge hender, avhengig av sikkerhetsnivået ditt. Når du opplever erfaring, trenger du ikke lenger å holde fast på rekkverket for å stabilisere deg selv når du går ned.  
    
  • Hvis du ikke lenger trenger å holde fast i noe mens du demonterer, legger du i stedet hendene dine på setet i stedet. Dette gjør det mulig å fange enhjulet i stedet for å slippe det til bakken.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hvis du føler deg stabil, kommer du først ned med din høyeste dominerende fot. Hold vekten din på underfot hele tiden.        
 8.  
 9.             5      Ta av under foten din umiddelbart når den første foten treffer bakken. Pass på å stille timingen riktig slik at du ikke mister balansen din under denne prosessen.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Kjører trygt.

Tilbakestill motorens kontrollampe.

Få bilen ut av snø.

Monter en bilradio.

Ta en fastkjørt CD ut av bilradioen.

Kjør Benzisparend.

Alienere en bil.

Ta vare på din egen bil.

Bytt viskerbladene på bilen.

Forebygging av støyforurensning.

Sett inn svarsignal.

Feil trygt inn i trafikken til en motorvei.

Monter en ettermarkedsinntakslange.

Kontroller bremsevæsken.

Vet når bildekk må byttes ut.

Kjør gjennom en rundkjøring på riktig måte.

Utvikle en bil.

Mål dekktrykk.

Konfigurer en bilsalgskontrakt.

Les og forstå OBD koder.

Fjern tyggegummi fra utsiden av en bil.