Home \ biler
 

Bryte opp en bil.

 

Hvis du har nøkkelen i bilen, kan du komme inn i bilen ved å åpne den med en profesjonell, og det kan være en sløsing og kostbar virksomhet. 70 euro for fem minutter arbeid? Kom igjen. Det er ikke spesielt vanskelig å bryte inn i kjøretøy med automatiske eller manuelle låser, eller til og med sjekke om du kan komme inn gjennom kofferten, alle de gratis metodene som er tilgjengelige for deg. Ikke gå tilbake til hammering et vindu for å få nøkkelen tilbake.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bryter elektrisk eller automatisk lås  ,

    
   
 1.            1      Finn verktøyet du ønsker. Den grunnleggende metoden for å bryte en bil med automatiske låser uten å skade noe, er å dele et gap i døren og bruk en lang stang for å treffe låseknappen. Det kan være rå, men det er mer eller mindre akkurat hva en låsesmed gjør når du ringer en, bortsett fra at det ikke koster deg $ 70 i fem minutter med arbeid. For å gjøre det, trenger du en kil og en tryllestav. Mulighetene inkluderer: 
    
  •   De beste kilene kan omfatte spatel og dørstopp, jo tynnere jo bedre. Ideelt sett bør du ikke åpne den så lite som nødvendig for å sette musen i den. Låsesmed bruker en ballong til å pumpe i luft og skape plass.
  •  
  •   De beste stavene inkluderer antennen til en bil, skrudd og en rettet wirehenger. Du kan trenge et tang for å bøye linjen rett, og betrakt dobling for å få bedre kontroll og trykk når du kommer til tasten. Omtrent alt verktøy som er trangt nok til å passe gjennom vindusgapet og lenge nok til å nå låsknappen er egnet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bryt døren. Forcerer en dørstopp eller et tilsvarende kileaktig verktøy i mellomrommet mellom døren og bilen. Bank kilen fast i døren / bilrommet med håndflaten din. 
    
  • Hvis du er bekymret for å skade bilens maling, dekker kilen med en klut eller en slags filtflate for å beskytte malingen før du starter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett musen innvendig. Den kile i kilen skaper et mellomrom mellom døren og bilen. Sett dine ansatte i mellomrommet mellom døren og bilen. Før stangen til lukkeknappen.       
 6.  
 7.             4      Trykk på knappen og låse opp. Trykk tasten godt på tappen din. Det kan ta noen forsøk å komme dit, men hvis du kan gjøre det, har du brutt opp bilen din. Åpne døren og få nøkkelen.                 
 8.  
             

    2      Bryter manuell lås  ,

    
   
 1.             1      Fang låsen med en henger. Den største forskjellen med å koble bil med manuelle låser er at du må trekke opp låsepinnen når du kommer inn hvis du vil gjøre det manuelt. Følg de samme instruksjonene ved å taste inn og trykke gjennom rommet du kan lage, men da må du trekke forsiktig opp for å låse bilen ut. 
    
  • Det er en ting å trykke på en knapp, men det er vanskeligere å fange pinnen. Du må skyve løkken over knappens hode som en slynge og trekke den opp for å låse opp bilen. Det kan ta noen forsøk på å få det gjort.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vurder å bruke en Slim Jim eller lage din egen. En Slim Jim, også kalt Lockout Tool, er et bilverktøy som ofte brukes av politibetjentene for å hjelpe åpne dører med manuelle låser. Den brukes ved å kile i selve dørmekanismen mellom vinduet og dørgummiet, ta låsestiften på kroken og trekke den fra innsiden. Hvis du har tilgang til en Slim Jim, kan det være en rask løsning. 
    
  • Lag din egen ved å rette en hanger og bare forlate den buede (krok) enden i sin opprinnelige form. Du må kanskje bruke tanger for å bøye hengeren og rette den, og doble den for å forsterke den.
  •  
  • Merk at denne metoden ikke anbefales for biler med automatiske vinduer og låser. Disse bilene har mange kabler i dørene som kan bli skadet under denne oppbrytingsprosessen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Plukk ut passasjersiden døren. Det er vanligvis færre kabler på passasjerens side enn i førerens dør, noe som gjør det litt lettere å slå dem opp.       
 6.  
 7.             4      Innfør verktøyet ditt. Identifiser den svarte dørgummien langs bunnen av bilvinduet. Låsemekanismen er generelt i tråd med låsen selv, vanligvis mot baksiden av døren. 
    
  • Bruk fingrene til å løsne denne gummistripen litt fra vinduet for å avsløre gapet mellom vinduet og den ytre delen av bildekselet. Sett forsiktig inn din rettede klærbøyle med den bøyde enden i gapet mellom vinduet og gummibåndet.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Senk hengeren. Du bør kunne slippe hengeren noen få inches i hullet uten motstand, og begynn å groping for tappen. 
    
  • Hvis du kan se brukerhåndboken til bilen din, får du en ide om hvor låsestiften er og hvordan du får tilgang til den. Hvis du graver blind i døren, risikerer du å forvirre ledningen og forårsake skade. Finn ut hvor låsepinnen er før du setter inn Slim Jim.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Søk etter pinnen. Flytt hengeren rundt i gapet til du føler en liten pinne. Denne pin kan trekkes for å frigjøre dørlåsen. Den ligger vanligvis rundt 5 cm under vinduet, ved siden av det indre dørhåndtaket.       
 12.  
 13.             7      Trekk forsiktig stiften til baksiden av bilen. Hvis du finner pinnen, plukk den opp og trekk den forsiktig. Hvis du lykkes, føler du pinnen beveger seg og hører døren åpen. Etter at du har åpnet døren, trekk forsiktig ut hengeren og åpne døren for å få nøkkelen tilbake.       
 14.  
             

    3      Bryt gjennom kofferten  ,

    
   
 1.             1      Søk etter nødledningen. Hvis kofferten med hell er uferdig, men vognen med nøkkelen er låst i den, åpner den og ser etter nødledningen som åpner bagasjerommet til bilen. Det er ofte i bagaselet eller på koffertens tak.       
 2.  
 3.             2      Trekk strengen. Hvis du finner strengen, trekker du på den. Dette åpner baksetene og lar dem falle fremover i noen modeller. Dette er en vanlig funksjon i noen sedans.       
 4.  
 5.             3      Kryp inn. Når setene slippes, kan du skyve dem fremover. Nå kan du klatre inn i bilen gjennom denne nye inngangen og manuelt åpne bakdøren selv.       
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Biler populær:
Kjør trygt i tåke.

Kjøp en bil fra en privatperson.

Burnout på sykkelen.

Kjøpe og selge biler.

Unngå en bilulykke.

Så du ror en slaktebåt.

Gjenta bilen selv.

Reparasjon av et ødelagt elektrisk bilvindu.

Kontroller oljenivået.

Mål dekktrykk.

Sjekk brukte biler før du kjøper.

Kjør med manuell kontroll.

Å miste frykten for den første bilstasjonen.

Lag vindusrør.

Kjører trygt.

Unngå ulykker med motorsykkelen.

Åpne en gren som bilforhandler.

Naviger stjernene.

Kontroller oljenivået på en bil.

Rengjør en bilhimmel.

Kjør med manuell kontroll.