Home \ Sport
 

Dyr et snowboard.

 

Hvis du vokser din snowboard regelmessig, vil den vare lenger og holde den jevn og rask.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Fest bordet opp ned i et godt ventilert område. Dette fungerer best ved å plassere puten, e. B. Bucks, dekket med en glidbar matte. Dette vil holde styret i en rimelig høyde og vil ikke glide frem og tilbake mens du arbeider det.        
 2.  
 3.   2      Fjern den gamle voksen med en grunnleggende rengjøringsmiddel. Du kan få denne rengjøringen i hver snowboardbutikk. Hvis du leter etter et billigere alternativ, kan du kjøpe bensin på maskinvarebutikken eller i maskinvarebutikken. Du bør imidlertid være veldig forsiktig med programmet, og for eksempel ikke røyke det, og tørk opp og kast bort spill umiddelbart.     
 4.  
 5.   3      Få et voksjern. Du kan få et voksjern til snowboardet ditt i snowboardbutikken. Alternativt kan du også bruke et vanlig jern. Men vær forsiktig med at moren din ikke freaker ut helt hvis du ødelegger sitt fullt funksjonelle jern. Når du er sikker på at strykejernet aldri blir brukt til klær, legg det direkte på bomullsullnivået. Denne temperaturinnstillingen er ideell for å dyrke et snowboard.     
 6.  
 7.   4      Finn ut temperaturen der du skal bruke brettet og få riktig voks. Hold voks / jern over bunnen av snowboardet ditt og trykk i voksen. Arbeid det i hjørnene og i midten i midten. Sprer voksen på hele snowboardet. For en allsidig voksbehandling bør du inkludere kaldvoks i kantene og hovedkontaktpunktene (tipp og slutt) og deretter den varme voks i midten av brettet.     
 8.  
 9.   5      Legg voksstrykejernet eller jernet direkte på bunnen av snowboardet og spred vokset i et tynt lag på toppen. Fortsett å flytte strykejernet.     
 10.  
 11.   6     La voksen kjøle seg ned i ca 30 minutter.     
 12.  
 13.   7      Fjern nå overflødig, tørket voks med skraperen din. Gjør kun lange bevegelser fra den ene til den andre enden av snowboardet. Problemområder kan redigeres med korte, raske slag. Ikke bekymre deg for å fjerne for mye voks fordi styret allerede har absorbert nok voks.     
 14.  
 15.   8     Poler bakken med en klut, fortsetter i langsgående bevegelse.     
 16.  
 17.   9      Ta nå en børste med harde børster på hånden. Små klapp dem fra spiss til slutt. Med dette trinnet tar du strukturen inn i bunnen av brettet. Du kan også kjøpe en slik børste i en snowboardbutikk. Men du får dem mye billigere i maskinvarebutikken.               
 18.  
            

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Sport populær:
Snowboarding for nybegynnere.

Lære å gjøre splittene raskt.

Utfør hammerkrøller med dumbbells.

Vinn en kamp på mindre enn 30 sekunder.

Start kjører programmet.

Gjør øvelser mot hevede skuldre.

Sprint raskere.

Bygg abdominale muskler hjemme.

Gjør benoppganger.

Omvendt overføring av håndlister.

Lag en koker for piler.

Bygg muskel raskt.

Omvendt overføring av håndlister.

Pakke for en backpacking ferie.

Går yoga.

Juggle en fotball.

Tren din abs med dumbbells.

Få tykkere bein.

Slapp av i nakken.

Vinner alltid i krig.

Tren armene dine raskt og effektivt.