Home \ Sport
 

Brenn kalorier mens du arbeider.

 

Det er ikke bare kjedelig å jobbe i en sittestilling, for eksempel å stirre på en dataskjerm fem dager i uka på skrivebordet, det kan også være farlig for helsen din. Sitte lenger hver dag kan føre til noen helseproblemer som fedme, høyt kolesterol, hjertesykdom og til og med kreft. Heldigvis finnes det noen få enkle teknikker for å få blodet til å pumpe og brenne kalorier selv mens du setter deg ned.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Brenn kalorier av pulten  ,

    
   
 1.            1      Gå rundt under forretningsdiskusjoner. I stedet for å sitte i et tett kontor eller konferanserom for viktige forretningssamtaler, gå ut på tur hvis du kan. Når været ikke er ubehagelig, er det mye mer stimulerende og tilfredsstillende enn et typisk sit-down møte hvor du må gjene hele tiden. Det er faktisk et mirakel at dette ikke er mye mer utbredt. Å gå mens du snakker gir deg en flott mulighet til å brenne kalorier uten å måtte forlate arbeidet. Du kan bevege deg rundt når du gjennomfører grøsserdiskusjoner, på et møte for viktige forretningsspørsmål, eller for å diskutere planer for fremtiden. Vandring er energisk og gir deg mer energi til å utføre disse oppgavene enn du normalt ville.       
 2.  
 3.             2      Slå pendelen din til en treningsmulighet. En av de beste måtene å flytte mer og brenne kalorier i hverdagen er å se på pendelen som en fin måte å få trening hver dag, i stedet for noe du må tåle for å komme på jobb , Bruk all mulig metode for å unngå å sitte. Hvis du bor nært nok til jobben, gå eller sykle. Hvis ikke, velg et offentlig transportstopp som er innen gangavstand eller sykkelavstand, og bruk den til å komme på jobb.  
    
  • Over tid kan det til og med spare deg for mye penger å forlate bilen. Sykling og vandring koster ingenting - det eneste du trenger å kjøpe er sko og / eller sykkel deler. Offentlige transportbilletter er dyrere, men de er ofte billigere i forhold til ukentlige eller to ukentlige bensinstasjoner (for ikke å nevne vedlikeholdskostnader for bil).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Start en miniklubb på kontoret. Trening er lettere når andre støtter deg. Så kanskje du kan starte en liten opplæringsgruppe med dine kolleger. Dette implementeres allerede ofte i mindre bedrifter og oppstart. Som en del av programmet kan du for eksempel planlegge 15 minutter før lunsj for små treningsøkter på stadig skiftende muskelgrupper - på mandager, torsdager og fredager for "push-up club" -armene og på tirsdager og torsdager for magen med "Sixpack Club" ". Alternativt kan du spille et spill basketball etter arbeid. Det finnes uendelige muligheter som bare avhenger av smaken av dine arbeidskollegaer.  
    
  • Hvis sjefen din tillater deg, kan du markedsføre treningssenteret ditt i pauseområder, til lunsj, etc.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå ut under lunsjpause. Avhengig av kontorskulturen kan lunsjpause være opptil en time lang. Hvis du har tid, bruk pause for en rask aerob trening. Prøv å gå, jogge eller sykle hvis mulig. Hvis du tar med deg mat, kan du til og med gå en tur mens du spiser.        
 8.  
 9.             5      Kjør fort på jobb. Ta enhver mulighet til å stå opp og flytte. Hvis du må gå rundt på kontoret, flytter du raskt. Du trenger ikke å sprute eller risikere å støte på noen - bare gå litt raskere enn normalt for å øke kaloriforbrenningen. Du vil bli overrasket over hvor godt trent det er å alltid gå fort, spesielt hvis du må være oppe og mye på jobb.        
 10.  
 11.             6      Plan forretningsreise i henhold til treningsbehovene dine. Når du reiser på forretningsreise, må du reise over hele landet (eller til og med kloden) og noen ganger kan du ikke flytte mye. Uendelige timer i fly, busser, hoteller, drosjer, tog og lignende kan ta sin toll på kaloriforbrenning. Enda verre, mange viktige forretningsmøter kan finne sted med rik, usunn og kaloribelastet mat. Hvis du kan, planlegge fremover. Ta en trening (som et treningsbånd) og trene på hotellet eller til og med på turen. Enda bedre, prøv å bestille et hotell som har et treningsrom. Når du reiser, er du langt fra hjemmet. Dette er imidlertid ingen unnskyldning for å forsømme kroppen din.        
 12.  
 13.             7      Tren med vekter for å øke stoffskiftet og brenne flere kalorier. Muskelvev brenner mer kalorier enn fett (73 kalorier mer per kilo per dag, for å være nøyaktig), så jo mer muskel du bygger, desto høyere metabolisk basal metabolisk hastighet. Tenk deg hver muskelcelle som en liten kraftverk som brenner kalorier hele tiden, selv mens du sover, og sikkert når du gjør sport. Vektløfting, styrketrening og lignende er en måte å brenne så mange kalorier som mulig under arbeid, selv i sjeldne tilfeller når du ikke kan bevege deg.        
 14.  
 15.             8      Nå for koffein, men fortsett rik sukker og krem. Det er "noen" bevis på at koffein kan hjelpe deg å gå ned i vekt, selv om det ikke er klart. Koffein kan øke mengden kalorier som brennes og stimulere termogenese - måten kroppen din genererer energi på. Koffein kan også dempe appetitten din, så du spiser mindre enn normalt. Men den mest gunstige effekten av koffein er at den gir deg energi til å konsentrere seg, for eksempel litt mer på rattet og trykke på håndholdt trener igjen.  
    
  • Du bør ikke stole for mye på koffein som et hjelpemiddel i sport og vekttap. Det er ikke en erstatning for ekte opplæring, og hvis du bruker for mye av det, vil enhver kaloriforbrenning bli overskygget ved å være et rystende, nervøst vrak.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Brennende kalorier ved pulten  ,

    
   
 1.             1      Bygg (eller kjøp) en foredragsholder. Den beste måten å forbrenne kalorier på pulten er å eliminere de faktorene som gjør skrivebordet til en slik ubevegelig aktivitet, spesielt å sitte ubevisst. Istedenfor å sitte hele dagen, prøver å sette den bærbare datamaskinen på et bord, arbeidsflate eller sekretær hvor du kan jobbe og stå opp. Hvis bordet er for lavt, sett noen få robuste bokser oppå hverandre for å lagre den bærbare datamaskinen høyere. Stående brenner mer kalorier enn å sitte - den nøyaktige forskjellen varierer fra en person til en annen, men omtrent 50 kalorier per time.  
    
  • I seg selv er 50 kalorier ikke mye, men over tid kan denne lille mengden være merkbar. Anta at du står på kontoret i 4 timer hver dag - det er 200 kalorier om dagen. I en 5-dagers arbeidsuke er dette 1000 kalorier. Det er nok for deg å gå ned i vekt, selv om du ikke forandrer noe annet, ettersom kroppen din trenger å konsumere eller lagre 3500 kalorier for å miste eller få 1 kilo fett.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Arbeid på tredemølle. Enda bedre for din fysiske helse er et skrivebord med tredemølle. Dette vil tillate deg å bevege deg mens du jobber - bortsett fra kalorier som brenner, kan du oppleve at vandring gir deg mer energi og motivasjon. Skrivebord med tredemølle er tilgjengelig for kjøp, men ganske dyrt. Hvis du har en vanlig tredemølle, kan du kjøpe eller bygge en spesiell konsoll eller brakett for å sette den bærbare datamaskinen på.  
    
  • Du trenger ikke å jogge eller svette ut for å utnytte slik arbeid på tredemølle, men jo raskere du går, jo mer kalorier du brenner.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Invester i en balanse ball. Du kan lett brenne kalorier ved å bytte avføringen. Hvis kontoret ikke gir deg, bør du vurdere å kjøpe en selv. Når du sitter i denne spesielle stolen, må kroppen din spenne overkroppen litt for å holde deg oppreist og balansert. Over tid vil du føle en liten "brennende følelse" i magen, noe som betyr at du bruker musklene dine (og brennende kalorier).  
    
  • I tillegg kan du enkelt hoppe opp og ned på en balanse ball og konsumere litt mer energi og kalorier.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk en håndøvner, en liten håndvægt eller et treningsbånd. Hvis du ikke kan gjøre kondisjon og overkropp, har du fortsatt muligheten til å forbrenne kalorier. Det er mange måter å få overkroppen på, for eksempel håndtak, små håndlister, treningsbånd, etc. Disse alternativene er billige, små og lette. De gir den perfekte treningsmuligheten når du trenger å lese noe på skjermen eller papiret, siden du ikke trenger hendene dine veldig ofte når du leser. Bruk denne muligheten til å klemme hånden din øvelse, bicep flex, eller gjør en øvelse med treningsbåndet. Jo oftere (og hardere) du kan trene, jo mer kalorier du brenner.        
 8.  
 9.             5      Fidgety. Forskning viser at selv svært liten trening (tapping av fingre eller føtter, twirling hår, gesturing mens du snakker, etc.) kan forbrenne ekstra kalorier og forbedre kondisjonen. En studie fant til og med at når overvektige mennesker adopterer vaner av slanke mennesker, inkludert økt fidgeting, kan de forbruke 300 kalorier om dagen mer. Hvis alle andre faktorer forblir de samme, kan dette bety et vekttap på 15 kg per år!  
    
  • Fidgeting er en av mange måter å forbrenne kalorier, som refereres til som en ikke-atletisk aktivitet for termogenese eller trening som ikke er ment som en sport. Avhengig av hvor ofte (og i hvilken grad) du gjør disse aktivitetene, kan du brenne ytterligere 100-150 kalorier i timen.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

      

        
Sport populær:
Gjør buen bakover.

Bygg en seks trening treningsøkt.

Lag en knyttneve.

Slå på et enhånds hjul.

Fange bever.

Lær poledans.

Lær å skate av deg selv.

Lag en dumbbell satt deg selv.

Spiller innendørs fotball.

Krabber fanger.

Svømming som en havfrue.

Kast en dukkert.

Forbered deg på en svømmeklasse for voksne.

Pust bedre.

Bli en bedre fotballspiller.

Spill rugby.

Bygg muskel ved benkpress.

Få faste magesmerter.

Riktig antrekk for yoga.

Den beste tiden å fiske.

Lag magepresser.