Home \ Sport
 

spille golf.

 

Golf kan se ut som en kjedelig sport som folk slår på som bakgrunnsmusikk i løpet av ettermiddagskaffen. Golf kan være gøy hvis du prøver å spille den. Disse trinnene viser deg det grunnleggende i spillet og gir deg nok kunnskap til å lære å spille denne morsomme sporten selv.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lær det grunnleggende  ,

    
   
 1.            1      Kjenn meningen med spillet. Formålet med spillet er å slå golfballen med et langt håndtert instrument kalt en golfklubb og å flytte den inn i hvert hull på golfbanen i henhold til bestillingen. Antall hull er vanligvis 9 eller 18, og de endelige resultatene blir scoret etter at den siste spilleren synker ballen i det endelige hullet.       
 2.  
 3.             2      Lær hvordan du tar opp poengsummen. En lavere poengsum er bedre i golf. Golferne får et poeng hver gang de treffer ballen med golfklubben. Dette betyr at spillerne som treffer ballen med lavest totale antall "svinger" vil vinne. Det er en rekke regler om golfevaluering:  
    
  • Par: Dette er det forutbestemte tallet som er festet til hvert hull og som gjenspeiler antall slag (og dermed antall poeng) som en perfekt golfspiller normalt krever for å synke ballen i hullet. En golfspiller som oppnår dette tallet, sies å være "på linje" ved det hullet.
  •  
  • Bogeys: En bogey er en poengsum på ett poeng over par. Hvis en golfspiller trenger mer enn ett ekstra slag for å slå hullet, sies det at det er en "dobbelt bogey", en "triple". Bogey "og så videre. Det avhenger av totalt antall slag.
  •  
  • Birdie: En "birdie" er en poengsum som er ett punkt under par.
  •  
  • Eagle: En karakter som er to poeng under et par på 4 eller høyere kalles "Eagle".
  •  
  • Hole i ett: En "hull i en" oppstår når golferen klarer å synke ballen i hullet med en enkelt slag fra "tee-boksen" (startposisjon).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lær å skille deler av en golfbane. Hvert kurs består av fem grunnleggende elementer, med startposisjon (tee-boks) inkludert. De andre delene av stedet er oppført nedenfor.  
    
  • Fairway: Fairway er den klippede delen av golfbanen mellom tee-boksen og den grønne.
  •  
  • Grovt: Grovt er det ville eller mindre velholdte området som støter opp til fairwayen.
  •  
  • Putting green: Putting green eller green er det området hvor hullene til hver fairway er plassert.
  •  
  • Farer: Også kalt feller er forsettlig plasserte gjenstander som har til formål å gjøre det spesielt vanskelig å spille golfbold ut igjen. Vanlige farer er sandhull og vannhull.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kjenn dine bøller. De ulike golfklubbene har forskjellige fysiske egenskaper og brukes til ulike typer golfslag. Ved å kunne vurdere hvilken racket å bruke i en gitt situasjon, vil du lære en ferdighet som golfere utvikler seg over tid. De grunnleggende skillene er relativt enkle:  
    
  • A Tre har et bredt hode og er vanligvis laget av et lett materiale, for eksempel tre eller et lett metall. "Woods" brukes vanligvis til å flytte ballen over lange avstander og blir derfor noen ganger kalt "driver".
  •  
  • A Iron er mye smalere enn et tre og vanligvis laget av tungmetall. Strykejernene brukes ofte på middels avstander og kortere slag.
  •  
  • A Putter er en spesiell golfklubb for bruk på grønt som kan gi presis kontroll over retningen og hastigheten til ballenrotasjonen og forskjellen mellom en birdie og en bogey. Putter er slank og vanligvis laget av et lettmetall.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Utvikle riktig golfklubb  ,

    
   
 1.             1      Lær riktig stilling. Å vite hvordan å svinge en golfklubb er nøkkelen til å nyte golfspillet. Et godt skudd starter med en god holdning. Stillingen for standardskuddet er et balansert og fleksibelt utgangspunkt for ditt slag. Stå ved siden av golfballen (i henhold til retningen du vil slå) og se på den. Legg føttene om skulderbredde fra hverandre. Bøy knærne litt og trykk på hofter, bøy ryggraden litt frem mot golfballen. Det finnes andre metoder og teknikker, men denne holdningen er effektiv og brukes ofte av profesjonelle golfere med svært lite variasjon. Hold golfklubben med begge hendene på håndtaket.        
 2.  
 3.             2      Kom deg ut. Hev batten opp og rundt deg for en god, sterk slag. Prøv å veilede hoveden til din golfklubb først og la hendene, armer og skuldre følge i denne rekkefølgen. Til slutt slutter du oppløftet og svinger i hoften. Dette gjør det mulig å sette maksimal kraft i svingen uten å miste balansert stilling.        
 4.  
 5.             3      Ta med din flaggermus. Fortsett å følge bevegelsen som nettopp er beskrevet. Hold håndleddene dine bøyd ettersom vekten din skifter til flippen din (vanligvis høyre side av en høyrehendt golfspiller). Så står du i en sving med rackethodet som peker mot fairwayen, som er over og bak hodet ditt.        
 6.  
 7.             4      Flytt med punchen din. Lene på foten din og skift vekten litt fremover og fremover mens du svinger golfklubben over og mot golfballen. Hold bakbenet bøyd når vekten er tatt av og følg bevegelsen på svingen din med en sveipe på tåen på den foten. Med litt øvelse bør golfballen seile gjennom luften på en rett og kontrollert bane.        
 8.  
             

    3      Spill spillet  ,

    
   
 1.             1      Start på te-boksen. En gruppe spillere møtes ved første hull i deres valgte golfrunde og treffer sine baller i rekkefølge fra startposisjonen på fairwayen (forhåpentligvis) eller den grønne. En te er et lite tre eller plastgolfstativ og kan brukes i startposisjonen eller ballen er plassert på gresset, avhengig av hva hver spiller foretrekker.        
 2.  
 3.             2      Fortsett med bestillingen. I samme rekkefølge som i starten, slår hver spiller sin ball til alle spillerne har klart å synke ballen i hullet. På grunn av den potensielle faren for å bli rammet av en flygende ball, skal de andre spillerne stå tydelig fra hverandre og aldri i retning av fairwayen som spilleren treffer ballen på.  
    
  • Selv om ballen lander i en grov eller en sandfelle, må eieren fortsette å spille den derfra uten å flytte den eller endre terrenget. En ball som lander i et vannhull kan erstattes av en annen ball så lenge ballen er plassert i en avstand fra to golfklubber fra fare, men dette vil koste spilleren et ekstra poeng for det hullet.
  •  
  • Hvis det er to eller flere golfballer på putting green, er det akseptabelt å flytte ballene som kan forstyrre en annen spillers streik, så lenge posisjonene er tydelig merket og ballen settes på plass igjen etterpå.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fortsett til neste hull. Når alle spillere i gruppen har bestemt sine endelige resultater for dette hullet, kan gruppen flytte til neste hull. Golfbanene er utformet slik at hvert hull kan besøkes i rekkefølge uten å måtte gå tilbake eller krysse foran andre gambling golfere, men det er alltid nødvendig med forsiktighet for å legge rom for andre grupper hvis de beveger seg langsommere enn dine egne gruppe. En vanlig golfrunde kan ta alt fra to til seks timer.        
 6.  
            

Advarsler .

             
Sport populær:
Kom raskt i form.

Backflip på trampoline.

Lag en bue og pil.

Lag en flick.

Stram armene dine.

Tren for boksing.

Kontroller pust mens du kjører.

Kast en skrueboll.

Bli en god spillmaker i basketball.

Juggle en fotball.

Tren brystmusklene.

Gjør push ups på veggen.

Pakke for en backpacking ferie.

Forbedre slaghastigheten.

Øk tempoet.

Bli kvitt fett på hoftene.

Øvelser for en flat mage.

Vri en straff.

Tren med et kneproblem uansett.

Perfekt bakslag.

Glide Dance.