Home \ Sport
 

Dribling som Lionel Messi.

 

Lionel "Leo" Messi klarer å lage profesjonelle, noen ganger flotte forsvarere ser ut som ham som en dumme. Dribbene hans minner om gode spillere som Diego Maradona. I tillegg gjør hans evne til å holde ballen i nærheten av kroppen, kombinert med hans raske og eksplosive retningsendringer, ham til en av de beste spillerne av sin generasjon eller til og med hele tiden. Hvis du vil lære hvordan Messi dribler, bør du først begynne med det grunnleggende om dribling og kroppsvirksomhet for å utvikle ditt eget spill. Følg trinn 1 for å se hvordan.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Grunnleggende  ,

    
   
 1.            1      Hold alltid ballen nær foten din. Messi og mange andre kjempefint driblere fører ballen ekstremt tett, nesten som om ballen var festet til foten med et kort tau. For å forbedre dine ferdigheter i dette området, bruk ballen til å slalom rundt pyloner så fort du kan. Du vil tvinge deg selv til å kontrollere ballen og holde den nær foten din for ikke å banke over pylonen. 
    
  • Det er viktig å gjøre denne oppgaven raskt. Det er lett å holde ballen på foten mens du går, men mye vanskeligere å sprute den. Gradvis øke hastigheten og utholdenheten mens du dribler og prøv å slå ballen hvert 2-3 trinn.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold hodet opp og ikke se ned. En god oversikt er utrolig viktig for utmerket ballkontroll og samsvarer med måten Lionel Messi dribler. Tren øynene på hva som skjer rundt deg. Fokuser spesielt på forsvarerne og se på hoftene slik at du kan gjette deres neste trekk. På denne måten finner du måter å fange forsvarerne på feil fot. Kanskje kan du selv tunnelere en av dine motstandere hvis den er for langt fra hverandre med beina, undergrave sin moral.       
 4.  
 5.             3      Se etter et lavt tyngdepunkt. Det er nesten urettferdig: Messi er a. en god dribler fordi han er liten. Det er ikke den rene størrelsen som betyr noe, men det faktum at Messi må ta flere skritt enn andre spillere. Derfor er han tvunget til å begrense ballen for å holde ballen kontroll til tross for de små trinnene. Selv store spillere kan bevege seg på denne måten. Dette vil imidlertid kreve litt øvelse. En god metode er å senke kroppens senter ved å gå litt til knærne.       
 6.  
 7.             4      Bruk armene dine. Husker du at Jack Sparrow går inn i "Pirates of the Caribbean"? Det er akkurat hvor mange flotte driblere som beveger seg. Hold armene litt bøyd og vekk fra kroppen. På denne måten kan du holde balansen din selv under hurtige retningsendringer og holde deg i god posisjon.       
 8.  
 9.             5      Bli raskere. Hastighet er nøkkelen til Lionel Messis spillestil og ballkontroll. Evnen til å holde ballen nær foten, selv ved høye hastigheter, gjør Messi så spesiell til gjennomsnittlige spillere. 
    
  • For å forbedre ditt tempo, bør du gjøre "Wind Sprints" med ballen. Gjør det så fort du kan, og prøv å slå ballen så ofte som mulig med foten din. Sprint fra den ene enden av feltet til den andre, savner tiden og prøver å bli raskere og raskere.
  •  
  • Kjør "Selvmord kjører". For å forbedre eksplosiviteten til dine hurtige muskelfibre, bør du trene såkalte "selvmordsforsøk". Du går fra grunnlinjen til 5 meter mellomrom, til 16 meter mellomrom, til midtlinjen og tilbake igjen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Spill mye og ofte. Messi ble en gang spurt i et intervju hvordan han ble en så god fotballspiller. Han svarte at nøkkelen til suksess var at han spilte permanent. Siden Lionel Messi er 3 år spiller han fotball om morgenen, om middagstid, om kvelden eller om natten. Han spilte i huset og kom inn i trøbbel fordi ting brøt. Siden han kan gå, dribler Messi med ballen. Gjør det samme.                 
 12.  
             

  Del 2      Forsvarere lurer  ,

    
   
 1.             1      Skjerm ballen med kroppen din. Plasser kroppen mellom motstanderen og passene du mottar. Vri motstanderens hofter eller tilbake og prøv å beskytte ballen så mye som mulig. Messi ser over skulderen sin før han passerer passet for å komme seg til motstandere.        
 2.  
 3.             2      Ta passene med foten din, som er langt borte fra motstanderen din. Selv om Messi beveger seg nær motstanderne, sørger han alltid for at ballen er nærmere ham enn forsvareren. Du bør allerede ha nok plass til å jobbe når du tar ballen.       
 4.  
 5.             3      Finn ledig plass. Se på dine omgivelser, så vel som forsvarerne, for å se i hvilken retning det er nok plass til å drible. Forsvarets hofter vil ikke lyve. Se nøye i hvilken retning du peker for å finne ut hvordan du beveger deg neste. 
    
  • Hvis du er en høyre fot, vil de fleste forsvarere instinktivt være oppmerksom på din høyre fot. Bruk dette til din fordel.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Konfylt forsvaret ved å ta et skritt mot din faktiske retning. Kontroller ballen med foten i den retningen du vil flytte og ta et steg med den andre foten. Messi utfører sitt favoritttrick så fort at du knapt merker det. Det er derfor han er så effektiv. For å lure en forsvarer, tar Messi et kort skritt i den "feil" retningen og dribler deretter ballen med utsiden av foten i den andre retningen.        
 8.  
 9.             5      Gå langsomt mot motstanderen din. Messi tvinger forsvareren til å gjøre et trekk som avslører hva han er opptatt av. Ved denne feilen har Messi muligheten til raskt å pile den defensive mannen i ledig plass å tegne. Messi er ikke en prangende eller ostentatious dribbler, som Ronaldinho eller mesteren til klatrere, Christiano Ronaldo. Messi bruker enkle retningsendringer og absolutt ballkontroll for å gjøre overmenneskelige ting.       
 10.  
 11.             6      Explode. Fremskynde når du bestemmer deg for å endre retning. Beveg deg forbi motstanderen din ved å la ballen gå i den retningen du vil ha, og deretter flytte inn i din hardkrevde dribling. 
    
  • Du trenger ikke alltid å sprette for å finne plass. Alt du trenger å gjøre er å gjøre en smart bevegelse og få forsvareren på feil fot. Hvis han er i dårlig posisjon, vil den ikke stoppe deg.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

      

                  
Sport populær:
Gjør burpees (støttelinjer).

Kjør raskere.

Vri på en cricketball.

Kjør en 1600 meter løp.

Begynn å kjøre.

Gjør en datamaskin meditasjon.

Utfør Mae Geri (Shotokan Karate).

Påfør Eye Black for Basketball.

Lag en Saltowend (kryp).

Bruk startblokker.

Kjør en og en halv kilometer fort.

Vinn en langrennsløype.

Rull fremover.

Tren for å bli en bedre svømmer.

Lag damens parade.

Hold deg hjemme i form.

Å lage sykkelkremer.

Fullfør en håndstandsoverføring bakover ut av Radwende.

Forbedre din fleksibilitet.

Kom raskt i form.

Utfør en somersault bakover.