Home \ Sport
 

Grow et surfbrett.

 

Voks er nødvendig på surfbrettet for å gi surfere grep og glidebestandighet. Uten voks kan surferens føtter lett glide av surfbrettet. Så det er viktig at surfbrettet er riktig vokst til å ri bølgene og ikke falle i vannet. Det er faktisk relativt enkelt og greit å dyrke et surfebrett. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan riktig underlag er påført med såkalt base frakkvoks etterfulgt av den såkalte toppvoks, og hvordan den deretter behandles med en vokskam.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Påfør Basecoat Wax  ,

    
   
 1.            1      Påfør basisvoks. Hvis det er en longboard, voks hele toppen av brettet. For en brett vil toppen av brettet vokse fra frontlogoen til bakkanten (ca. to tredjedeler av lengden) og fra kant til kant.  
    
  • Du kan gjøre det bra uten basecoatvoks, men voksen varer ikke så lenge. Hvis brettet ditt ikke har riktig grunnlag, vil ikke den øverste voksen bli på bordet. Dette kan føre til avdekkede områder på brettet hvor du kan glide og skyve.
  •  
  • Basekjolen din skal ligge på bordet til du vokser den igjen. Topplakken holder seg til basecoaten.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk en av de ovennevnte teknikkene for å påføre basecoat. Når det gjelder liming av basecoat på surfbrettet, brukes ulike teknikker - noen ganger individuelt og noen ganger i kombinasjon: 
    
  • Rundmønster: Gni voksen på surfbrettet med små sirkulære bevegelser. Flytt frem og tilbake på bordet til en manøvrerbar overflate dukker opp.
  •  
  • Rettlinjer: Gni voksen parallelt med rockeren i rette linjer på surfbrettet.
  •  
  • Crosshatched mønster: Gni voksen diagonalt og deretter krysset på surfbrettet for å få en crosshatch.
  •  
  • Vilkårlig søknad: Gni voksen på surfebrettet ditt i et av mønstrene beskrevet ovenfor eller bruk ditt eget mønster.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Påfør underlaget til støtform. Bruk kanten av voksryggen, ikke den flate siden. Påfør voksen til du har et fint belegg. Topplaget vil finne støtte på disse små støtene. Avhengig av størrelsen på surfbrettet ditt, må du kanskje bruke en god del voks, eller til og med to, slik at grunnlaget er riktig.                 
 6.  
             

  Del 2      Påfør topplaken og avslutt  ,

    
   
 1.             1      Påfør voks som samsvarer med vanntemperaturen. Vokser over hele overflaten som du har påført ditt grunnlag på. Gni kanten av voksen i små sirkler med en diameter på 7,5 til 15 cm på surfebrettet. Eller bruk en av teknikkene nevnt ovenfor. 
    
  • Bruk en annen farget voks til Basecoat og Topcoat som en forholdsregel. Hvis toppcoatvoks er den samme fargen som basecoatvoksen, blir det vanskeligere å se hvor du brukte det. I så fall må du vokse i en retning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Komb av voks. Styr vokskammen over voks på brettet. Flytt voksen til diagonale og kryssende linjer. Dette vil gjøre voksen grov og styret ditt får enda bedre grep. Pass på å grove voks over hele brettet med kammen. 
    
  • Bruk vokskammen hver gang du surfer hvis du ikke brukte en ny topplakk. Noen ganger vil din voks rette og miste grep. Hvis du ikke ønsker å påføre en ny topplakk, ta åssiden av voksvoksen og lage et lukkemønster ved å kamma diagonalt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sprøyt kjølig vann på surfbrettet. Dette vil la voksen herdes og kle seg bedre. Du er nå offisielt klar til å surfe.       
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

                 
Sport populær:
Bli en contortionist.

Planking.

Få en slank kropp.

Den beste tiden å fiske.

Balansering.

Klatre opp en vegg.

Løft beinet til hodet.

Gjør aerobic.

Sett på en testikkelbeskytter.

Få smal.

Lag brensel fra avispapir.

Tren for en fin rump.

Klatre på et kokosnøtt tre.

Gjør skateboarding triks.

Lære å gjøre splittene raskt.

Bor i et telt.

Bygg en løpende rutine.

Lær å gå på ski.

Få smal.

Riktig pust mens du kjører.

Bygg en Go Kart.