Home \ Sport
 

Kamp mot flere fiender samtidig.

 

I motsetning til det som ofte vises i filmer, er kamp mot flere angripere nesten alltid dømt til feil. Skaden du vil ta er sannsynligvis mye større enn å forsvare deg mot en person. Oddsen er veldig dårlig for deg i denne situasjonen, og selv trente krigere blir ofte overveldet av sine angripere i en slik situasjon. Men hvis du kommer inn i en slik situasjon, vil denne artikkelen hjelpe deg med å minimere risikoen for skade og rømning.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Flere angripere avverger  ,

    
   
 1.            1      Konsentrere seg om lederen av gruppen. Det er en utvalgt leder i mange grupper. Forsøk å engasjere denne personen i en enkelt kamp eller angripe dem først. Hvis du har slått denne motstanderen, vil resten av gruppen sannsynligvis bli stengt.        
 2.  
 3.             2      Utvikle en plan for selvforsvar. Unngå å være fanget i en trekant mellom angriperne dine. Denne posisjonen betyr nesten sikkert at du vil miste kampen, og veldig raskt.       
 4.  
 5.             3      Du må alltid være oppmerksom på hvor angriperne er. Selv om du bare kjemper med en angriper om gangen, bør du vite hvor de andre er og være forberedt på å nærme seg dem så snart som nødvendig. Ikke blindt inn i kamp uten å observere omgivelsene dine, eller du vil bli overveldet raskt.       
 6.  
 7.             4      Pass på at motstanderne dine er kantet opp foran deg. Når angriperne dine strekker seg (for eksempel når du trekker seg tilbake), gir dette deg muligheten til å angripe en enkelt person uten å bli utsatt for angrep fra resten av motstanderne dine.       
 8.  
 9.             5      Bruk et våpen hvis du har erfaring med å håndtere den. Å bringe et våpen til bakken kan kvele kampen. Du kan også balansere utfallet av angriperne når oddsen ikke er gunstig for deg, eller hvis motstanderne også er bevæpnet. Hvis du ikke har mye erfaring med å bruke våpenet, må du være oppmerksom på at den kan brukes mot deg og forårsake død og alvorlig skade.       
 10.  
 11.             6      Gå aggressivt på offensiven. Når du er involvert i kampen, bør du ikke true noen eller fortelle deg hva du har tenkt å gjøre neste gang. Hvis du har bestemt deg for å kjempe, må du være helhjertet eller finne en sikker rømningsvei.       
 12.  
 13.             7      Bruk elementer til å avverge motstanderne dine. Det kan være veldig nyttig å kaste en stol mot en motstander mens du forsvarer deg mot en av de andre angriperne.       
 14.  
 15.             8      Hold alltid i bevegelse. Hvis du blir på samme sted, blir det lettere for angriperne å omgir deg. Ta raske, små skritt for å være mobil og flytt alltid litt på stedet.       
 16.  
 17.             9      Angre motstanderne først. Det er nesten umulig å forsvare deg selv på flere fronter samtidig, så vær sikker på at du er den første som angriper.       
 18.  
 19.             10      Angrep med målrettede slag. Du må balansere den numeriske overlegenhet av dine motstandere til enhver pris. Mål på følsomme områder som Templer, lyske, knær og diafragma. Et slag mot nesen kan også være veldig effektivt, da det vil kortlegge dine motstandere og føre til desorientering. Hvis du vet hvordan du bruker trykkpunkter, bør du bruke dette til din fordel.       
 20.  
 21.             11      Bruk enkle midler. Du kan enkelt bruke tennene, knærne eller neglene som et våpen. Falsk stolthet kan koste deg livet ditt. Ikke vær redd for å sparke motstanderen din i beina, trekk ham ved håret (hvis han har lengre hår) eller riper øynene hans ut.       
 22.  
 23.             12      Unngå å bli sirklet av angriperne. Når en eller flere fiender er innenfor rekkevidde, har du et stort problem, og du vil ikke kunne forsvare deg selv.       
 24.  
 25.             13      Kjør bort så snart du kan. Dette er sannsynligvis ikke en kamp som gjør deg til vinneren, men heller en som du bør unngå for enhver pris. Hvis det ikke finnes ideelle rømningsalternativer, følg kampteknikkene som er skissert i denne artikkelen.                 
 26.  
             

    2      Forebyggende tiltak  ,

    
   
 1.             1      Avslutt eller avslutt kampen før den selv starter. En konflikt oppstår lenge før en kamp begynner. En positiv og selvsikker tilnærming til denne gruppen kunne forhindre vold. Gjør alt som er i din makt for å bedrive og avgjøre konflikten ved å være godmodig og ikke begynne å kjempe med ustabile mennesker du ikke vet godt. Ikke gjør upassende kommentarer som kan forstyrre folk dypt.       
 2.  
 3.             2      Kjør bort hvis mulig. Med mindre du er en veldig erfaren fighter eller du er i en situasjon der du ikke kommer ut så fort, så er det best hvis du løper bort så fort du kan. Gå til hvor det er flere mennesker og ring for hjelp. Hvis du løper bort, vil det sannsynligvis føre til at gruppen angripere splittes slik at du er mer sannsynlig å angripe dem en om gangen. Ta godt vare på deg selv mens du kjører for å unngå at de omgir deg eller fanger deg i fellen.       
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Start en basketball liga.

Styr håndleddene.

Pust som en yoga mester.

Få kurver.

Gi mer kraft til en golfklubb.

Bygg et gjemmested i villmarken.

Den rette blokken for volleyball.

Sett en fotball munnvakt.

Styr dine ben.

Vinn på Armwrestling.

Passe til fotball.

Kom raskt i form.

Spille håndball.

Hopp høyere i volleyball.

Importer en fastpitch softballbat.

Utfør det vridne hodebensstilling.

Hit hardere og raskere.

Å være medvirkende i basketball.

Bli en god svømmer.

Bruk treningsutstyret riktig.

Vinn en knyttnevekamp.