Home \ Sport
 

Ride en sykkel med et fast utstyr.

 

Faste sykler er sykler med bare ett gir uten frihjul - når sykkelen er på pedalens sving. De er svært populære blant sykkelkurerer på grunn av deres enkelhet, ubrutthet og infallibility (du vil forstå sistnevnte etter din første tur gjennom byen...). De har også blitt svært populære blant en større gruppe sjåfører enn de som er nevnt ovenfor, på grunn av de ovennevnte faktorer, deres avanserte aerob krav og tendens til å øke "mindfulness" av sjåførene.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Få en fastfarts sykkel: Den beste måten å bygge sykler fra de gamle "10-speed" -hjulene er vanligvis den minst kostbare og mest "tilpassede" tilnærmingen. Kontroller at rammen har enten diagonale eller horisontale utfall - vertikale utfall hindrer kjeden fra å justeres og er generelt dårlig valg for enkle eller stive girkonverteringer. Du må bestemme hvilket utstyr du skal bruke, og hvis du vil ha bremser foran og bak - "svært lave 70-gir" og "bare foran bremser" er typiske valg. Du kan også kjøpe en god, billig sporramme og bygge den fra gode deler. Fiksene som er kjøpt i butikken, er ofte jumbled stykker, og noen av dem er søppel.  
    
  • Alternativt tilbyr mange butikker stive farts sykler til rimelige priser. Hvis du ikke har mekanisk kjennskap til sykler eller er ukjent med vedlikehold, eliminerer nye sykler vanskeligheter med å velge, gjenoppbygge og reparere eldre sykler.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      "Bare pedal". Lyder tydelig, men hvis du ikke kontrollerer sykkelen, vil den styre deg med ubehagelige konsekvenser. Det er ikke så klart som det høres ut. Det vil ta en stund for underbevisstheten å lære å ikke seile, og ikke føle seg som et skinnende tog, når du plutselig oppdager det ikke er mulig.        
 4.  
 5.                  3      Øv med god vilje. Avhengig av om du har bestemt deg for å bremse, kan det hende at du trenger mer tid og mestring av skidstopp. I det minste innebærer det å sparke bakover for å avta, noe som kan være en interessant utfordring. Hvis du ikke kan lære å senke eller stoppe, gå av sykkelen din. Du kan bli alvorlig skadet eller drept.        
 6.  
 7.             4      La sykkeldatamaskinen og hjertefrekvensmonitoren være hjemme. Hensikten er å forenkle ting slik at vi kan nyte sykling som vi var barn.       
 8.  
 9.                  5      Lær å avta. Stopp og start er mer utmattende enn å sykle. Hvis du ser et grønt lys foran deg, er det bedre å senke og kanskje kjøre gjennom det neste grønne trafikklyset uten å stoppe, akselerere og deretter plutselig stoppe når trafikklyset blir rødt.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Skyt en ball i fotball.

Bli danser.

Noen i ett skudd KO slå.

Finn glede i å gå.

Gjør sitteoppgaver.

Tren Iron Shirt Kung Fu.

Brenn kalorier som er brent under treningen.

Raskere og fortsett.

Bor i et telt.

Forme putting greener.

Bedre å danse.

Bli større ved å strekke.

Utfør hovedtrinnene i Taekwondo.

Bare miste vekt gjennom sport.

Refleksjoner forbedres.

Oppdag karate belte.

Lag bicep krøller.

Lag et bål.

Start med Parkour eller Free Running.

Forbedre basketballspillet.

Få en fin rump.