Home \ Sport
 

Hold deg i form uten regelmessig mosjon.

 

Universitetet i Pennsylvania School of Medicine forskere har funnet en måte å "utvikle" mus som holder seg tilpas uten regelmessig trening. Fordelene med denne realiseringen for mennesker er fortsatt tiår i fremtiden. Så hvis du vil unngå trening og fortsatt vil bli sunn, så er det ingen magisk oppskrift. Det er imidlertid noen måter å innlemme aktivitet i din livsstil, slik at du ikke trenger å gå på treningsstudioet. Dette er ikke et alternativ for personer som er overvektige, har diabetes eller hjertesykdom. Folk som allerede er sunne kan unngå ekstra tid for trening gjennom en aktiv livsstil og et sunt kosthold. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du holder deg i form uten regelmessig trening.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Sunn levevaner  ,

    
   
 1.            1      Kjøp en pedometer. Denne lille og rimelige enheten kan vise deg hvor mye du beveger deg fysisk i hverdagen. Leger anbefaler minst 10 000 trinn om dagen for å være sunn.  
    
  • Hvis du ikke tar så mange trinn i løpet av dagen, må du finne måter å være mer aktive i ditt daglige liv. Hvis du ikke gjør det, risikerer du å få vekt, utvikle høyt kolesterol, høyt blodtrykk og kroniske sykdommer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjør raskere. Hvis du går på jobb, gå en tur med hunden, eller gå rundt i butikker, gjør det raskere. Du vil brenne flere kalorier, øke hjertefrekvensen og spare tid.        
 4.  
 5.             3      Kjør sykkelen til jobb eller løp i stedet for kjøring. Hvis det er en mulighet, vil din pendling ikke bare redusere behovet for å gå til treningsstudioet, men det kan også redusere stress forbundet med arbeid og gi deg muligheten til å få mer vitamin D fra sollys ta.  
    
  • Hvis dette ikke er et alternativ, så prøv å jobbe på vei mer enn en vei. Ta bussen til halvparten av veien og gå resten av veien til jobb. Du kan også parkere 0,8 til 1,6 kilometer fra kontoret og gå fra bilen til jobb og omvendt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Unngå å sitte i ett stykke i mer enn 30 minutter. Folk som sitter ved pulten i flere timer, risikerer å utvikle kronisk ryggsmerter. Du vil brenne 33 prosent flere kalorier når du står, og å løpe regelmessig vil bidra til å strekke musklene dine og forbedre stillingen.        
 8.  
 9.             5      Godta små muskelbevegelser. Selv om små muskelbevegelser noen ganger er uvelkomne, kan det hjelpe deg med å forbrenne flere kalorier og øke stoffskiftet ditt når du trykker på fingrene dine, strekker musklene dine, ruller øynene dine, flytt nakke, håndledd og regelmessig stå opp og gå opp og ned. Beveg beina eller armene når du snakker i telefonen, ser på TV eller leser.  
    
  • Studier har vist en sammenheng mellom små muskelbevegelser, metabolisme og vektkontroll. Personer som er tynne har en tendens til å integrere små bevegelser i hverdagen. De kan ikke engang være klar over at de gjør det. Vend deg til å flytte kroppen din på måter som ikke vil forstyrre deg eller andre.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Pust inn dypt. Vend deg til å slappe av, lene deg tilbake og puste dypt inn i diafragmaet ditt (brystet). Pust inn i 1-2 sekunder og av i 2 sekunder. Gjør dette på jobb, på sofaen mens du lager middag, eller før du går i seng i 2 minutter.        
 12.  
 13.             7      Rengjør og rengjør med intervaller på 30 minutter til 1 time. Fugtig tørking, skrubbing, støving, støvsuging, hagearbeid, feiing, rensing av vinduer eller bilen og arbeid med rake-tellingen som en fysisk innsats. Planlegg å svette når du gjør dine gjøremål.  
    
  • En britisk undersøkelse fant at kvinner rapporterte å rydde opp ca 2,5 timer i uken. Det handler om samme mengde moderat trening anbefalt av leger.
  •  
         
 14.  
 15.             8      dyrke utendørs hobbyer. Selv om du hater vanlig fysisk trening, kan du likevel nyte å spille Frisbee med hunden din, spille baseball med barna eller spille basketball med vennene dine. Integrer det blant de menneskene som følger med dine aktive hobbyer, og du er mindre sannsynlig å føle dem som trening.        
 16.  
 17.             9      Få en hund eller gå med en andres hund. Hunder krever at du går med dem et par ganger om dagen og tar lange turer i helgen. Vend det til en sjanse til å komme seg ut... løp ved siden av hunden eller lek med spill.  
    
  • Å gi deg en hund er ikke noe som kan gjøres lett. Hvis du allerede har en hund, tenk på måter å spille mer på med det. Hvis du ikke har råd til å ta vare på en hund, finn ut om naboer trenger noen til å ta hunden sin på en tur. Ofte kan eldre kjæledyr ikke ta lange turer med hunden deres, og de kan ofte ikke gå til hundeparker for å løpe rundt og spille spill med dem.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Planlegg aktive dager utenfor. Gå bowling, fange, sykle, svømme, danse eller spille aktive videospill med familie eller venner. Dedikere flere kvelder og helger til aktiviteter med familie eller venner i stedet for å se på TV eller sitte på datamaskinen.                  
 20.  
             

    2      Helsekostvaner  ,

    
   
 1.             1      Unngå sukker og bearbeidede matvarer. Hvis du regelmessig spiser hurtigmat eller junk food, er det lite sannsynlig at du kan holde deg i form uten trening. Disse "tomme kaloriene" krever mye mer aktivitet for å brenne dem, og i tillegg gir de ikke næringsinnhold for å støtte immunsystemet eller bygge sterk muskel.        
 2.  
 3.             2      Spis to ganger om dagen eller oftere frukt. Frukt inneholder sukker, men det inneholder også fiber som bidrar til å regulere fordøyelsessystemet. Hvis du har et ønske om sukker, spis et stykke frukt.        
 4.  
 5.             3      Pass på at 50 prosent av alle måltider er grønnsaker. Velg grønnsaker av forskjellige farger for å sikre at du får alle vitaminer og mineraler du trenger. Spis 50 prosent fettfattig protein og hele korn og fyll resten av tallerkenen med rå eller litt kokte grønnsaker.        
 6.  
 7.             4      Spis mindre måltider gjennom dagen enn tre store måltider. Mindre måltider hjelper deg å unngå sult i løpet av dagen. En måte å gjøre dette på er å planlegge større sunne snacks mellom måltider og redusere størrelsen på delene dine til frokost, lunsj og middag.  
    
  • Dette kan være et vanskelig skritt hvis du har familie. Eksperimenter med snacks og måltider for deg selv, så foreslå det til familiemedlemmer hvis det viser seg å fungere.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kontroller delene dine. Hvis du ikke har tenkt å trene, må du være mer oppmerksom på mengden du spiser. Stopp å være full og konsentrere deg om maten mens du spiser i stedet for å se på tv på siden.        
 10.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

             Les mer... (2)      
Sport populær:
Tren tricepsene.

Offside regel i fotball.

Forskjellene mellom kajakk og canadier.

Å gå på vekttapsprogram for svært uutdannede mennesker.

Sett på badedeksel.

Bli våpenmid.

Deltoidene arbeider uten dumbbells.

Bli med på kneet.

Slå en backhand.

Dans langsomt.

Trene pectorals uten dumbbells.

Forstå dommerens signaler.

Gå en kilometer på 7 minutter.

Rask svømming gjøres enkelt.

Kjør lange avstander.

Bygg pectoral muskler med et gummibånd.

Hold deg hjemme i form.

Dykk med svømmebriller og ingen smerte med øynene åpne.

High Jump (Atletikk).

Forbedre dine kampferdigheter.

Twerken.