Home \ Sport
 

Sterke benmuskler.

 

Overvinne din indre bastard - sterke ben bære deg gjennom hverdagen. Kanskje du begynner å inkorporere benmusklerøvelser i treningsplanen din. Men uansett hvilket nivå du er inne, det er mye du kan gjøre for de sterke benmusklene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag din egen treningsplan  ,

    
   
 1.            1      Hvor mye tid vil du tilbringe hver uke på bein trening? Hvis du har en ide om det, kan du bedre bestemme hvilke øvelser som skal inkluderes i treningsplanen din. En god øvelse i 15 minutter kan være så god som 30 minutter eller en hel time hvis den utøves regelmessig og rimelig.        
 2.  
 3.                  2      Før du gjør planen, tenk om du vil trene i treningsstudioet med de riktige maskinene eller heller hjemme. Dumbbells og en øvelsesmatte er relativt billige å få - hvis du ikke allerede har det. For mange benøvelser trenger du ikke nødvendigvis å bli registrert i treningsstudioet.        
 4.  
 5.             3      Tenk på hvor mye muskel du vil bygge. Hvis du vil For eksempel, hvis du vil gå i atletisk retning, vil treningen bli intens. Når det gjelder å få en god form gjennom styrkeøvelser, er treningen annerledes. Hvis du vil trene bestemte deler (lår eller skinker, for eksempel), fokuser mer på de aktuelle muskelgruppene. De fysiske forholdene til mann og kvinne er forskjellige. Det er en misforståelse at kvinner ender med massive ben hvis de gjør for mye benopplæring. Siden kvinner har mindre testosteron i kroppen, har de ikke en tendens til å utvikle overdimensjonerte muskler. Så vær oppmerksom på kjønn og din fysiske form slik at du kan sette mulige og sunne mål.                 
 6.  
             

    2      Lag din treningsplan  ,

    
   
 1.                  1      Først og fremst oppvarming - 5 til 10 minutters utholdenhetstrening er ideell. Enten på tredemølle eller ut for noen runder av jogging. Kjører to eller tre ganger i uken bidrar også til å brenne fett og få beina i form. Det er viktig at beinmuskler blir varme før du trener dem. Det gjør også musklene mer fleksible. Ikke gjør noen øvelser eller strekk med kalde muskler - dette kan lett skade deg.        
 2.  
 3.                  2      Grunnleggende øvelser er lunges, knebøy og kalvbøyninger. Begynn med det. Det er også mange variasjoner i disse øvelsene, ved hjelp av håndvekter eller kroppsvekt. Mange øvelser adresserer bestemte muskelgrupper (f.eks. Lår, kalver). For at du skal trene på en balansert måte, bør treningen derfor være for alle muskler.  
    
  • Vanlige knep som bruker din kroppsvekt, er gode for treningsøktene. Du kan da bytte til hoppeklubber, eller splitte knebøy og knep med dumbbells.  
  •  
  • Lunges er også en flott øvelse. Prøv skater lunges, vekslende Knicks lunge dumbbells, og 3-trinns lunge.  
  •  
  • Du kan gjøre løfteren med enten din håndvekter eller din egen kroppsvekt. Du bør variere det: Med bena tett eller med bare ett ben. Og døde løfteklubber.  
  •  
  • Kalveløftere er enkle og effektive. Stå foran et bunnsteg og ta en stol for å hjelpe. I treningsstudioet er det en spesiell maskin for den.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Være konsistent. La oss være logiske, men det er den beste måten. Baser hver øvelse i sett, start små og jobber deretter opp. Prøv å gjøre treningsøkten på flere uker i uken. Musklene dine må også kunne hvile. For mye trening er ikke bra.        
 6.  
 7.                  4      Kvalitet er viktigere enn kvantitet. Hold ryggen rett og ikke overarbeid dine benmuskler, ellers vil du skade dem raskt. Sjekk din holdning i speilet.        
 8.  
 9.             5      Kontroller fremdriften din og endre om nødvendig. Ta notater. Det er allerede mange treningsprogrammer for mobiltelefoner i disse dager. & Lt; / ref & gt; Endre øvelsene dine hvis det gir mening for deg. Kanskje du har gjort de samme øvelsene i årevis, og kan øke antall sett eller intervaller. Eller kanskje du vil trene en øvelse mer intensivt av For eksempel, bruk dumbbells.        
 10.  
 11.                  6      Etter trening, bør du alltid strekke musklene dine. Dette vil bidra til å forhindre skade, øke blodsirkulasjonen og ikke ømme muskler. Det er et viktig skritt i din treningsplan at du ikke bør hoppe over.  
    
  • For å strekke seg godt, bør du fokusere på de enkelte muskelgruppene (kalver, lår, hofter, nedre rygg). Det er viktig å alltid strekke begge sider.  
  •  
  • Myke bevegelser er bedre enn enkel hopping. Sørg for å puste under strekking og hold hver strekning i minst 30 sekunder til et minutt.  
  •  
  • Hvis du lurer på når du strekker for mye, husk: Hvis det føles litt ubehagelig, så er det greit, men det skal ikke skade. Du vil føle en spenning som musklene slapper av. Hvis du føler smerte, ta litt av å strekke seg bort.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Få det bra. Dette er det viktigste tillegget til trening, slik at du kan få nok vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Med et balansert kosthold har du også mer energi til trening. 
    
  • Balanse er viktig. Prøv å dekke alle næringsgruppene: frokostblandinger, proteiner, grønnsaker og frukt samt kalsium. Stopp kroppen din og spis når du er sulten. Stopp å spise når du er full.  
  •  
  • Igjen, bør du variere. Ikke ta et eple som frukt og gulrot som grønnsak hver dag. Hvis du spiser variert, tar du de nødvendige stoffene lettere for deg.  
  •  
  • Spis fornuftig - ikke for mye og ikke for lite. Alt som spises i moderasjon er ikke nødvendigvis usunn. Også, en kjeks eller en iskrem er helt ok, så lenge du spiser sunt på samme tid.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                Les mer... (27)      
Sport populær:
Offside regel i fotball.

Spille golf.

Kast en diskus.

Velg de riktige løpeskoene.

Gjør en splitt på veggen.

Lag damens parade.

Kommer til NBA.

EMS trening for å øke treningen.

Trener.

Styrke anklene.

Slå et hjul.

Kjøre en popskive den.

Trene pectorals uten dumbbells.

Kontroller pust mens du kjører.

Lær Muay Thai eller Thai boksing.

Dyr et snowboard.

Rengjør eller endre kulelagrene på et skateboard.

Skyt mål i fotball.

Feint på den amerikanske fotballen.

Hoftene svinger.

Spille volleyball.