Home \ Sport
 

Enkelt synke et hoppeskudd.

 

Uansett om du er en profesjonell NBA-spiller eller en amatør som spiller basketball i gårdsplassen en gang imellom, er det ingenting som den silkeblanke lyden av et hoppeskudd i kurven, etter synke til "perfekt". Holdningen du tar for å hoppe, er en kunstform som har blitt brukt av store mestere som Wilt Chamberlain, Michael Jordan, Larry Bird, Hakeem Olajuwon og mange andre kjendiser. Som med alle andre basketball-grunnleggende handler Jump Shot om å lære fra det grunnleggende, de utfordrende teknikkene gjennom mye øvelse.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Ta det enkle Jump Shot  ,

    
   
 1.            1      Stå 90 graders vinkel i kurven. Når du begynner å praktisere hoppeskuddet ditt, må du finne et fint kastposisjon. Mange basketballspillere er av den oppfatning at kaster fra frisparket, kaster fra siden, eller i nærheten av kurven er det enkleste. Vri kroppen slik at du står over kurven med ansiktet ditt og legg føttene godt på bakken. Hodet, skulderen, midjen og føttene må møte kurven, slik at du ikke trenger å bøye eller slå til kaste. 
    
  • Hvis du er i ferd med å mestre hoppeskuddet, må du øve det hele alene - med andre ord, du kan ikke ha noen "forsvare" rullen før du har tatt noen få kast. Hvis du har noen som forsvarer deg i begynnelsen, gjør det hoppet for vanskelig for nybegynnere, og du gjør ingen fremgang.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kom inn i en solid kasterposisjon. Enten du tror det eller ikke, måten du plasserer føttene og underkroppen på, har stor innflytelse på å kaste nøyaktighet, selv om du ikke bruker bena til det faktiske søppelet. For å komme inn i riktig kaste stilling, må man legge føttene nær hverandre og skyve foten, som er på siden motsatt til kastehånden, bort fra den andre siden til føttene er i skulderbredde. Bøy knærne og hofter litt, slik at du har nok fleksibilitet til å hoppe hardt. 
    
  • Å ha ben på skulderbredden er svært viktig for kastefart og balanse. Hold føttene nær hverandre og gjør alt for å holde balansen din på kaste; Å holde føttene for langt fra hverandre gir ikke deg nok styrke til å hoppe og vil ikke svare på plutselige endringer på feltet.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett ballen i kasteposisjon. Hold ballen foran overkroppen med begge hender. Spre begge fingrene og hold ballen med fingertuppene, slik at du har så mye kontroll som mulig over ballen. Plasser din kastehånd bak ballen slik at baksiden av hånden er bak hodet ditt. Den andre hånden er på den andre siden av ballen og tommelen peker mot pannen. 
    
  • Hånden du ikke kaster med, er like viktig som kastehånden! Men det gir din søppel ingen styrke og er ansvarlig i store deler for å kaste kontroll og balanse. For å se hvor viktig hånden er som du ikke kaster med, kan du prøve å håndsveie å slå hoppeskuddet!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Først kom deg inn i en dyp stilling og kast deretter! Øk bøyning i knær og hofter til kasteegenskapen ser ut som om du er i ferd med å sitte ned. Skyv deg av gulvet med hofter og ben til du er i luften. Jo dypere du kan bøye, jo mer kraft gir du til hoppet. En av de vanligste feilene en nybegynner gjør er å kaste av en oppreist stilling - faktisk skal man bare stå oppreist når man trykker på bakken og aldri før. 
    
  • For best mulig nøyaktighet må du kne seg så lavt som mulig og holde albuen på kastehånden så nær kroppen som mulig. I beste fall bør albuen peke mot kurven. Hvis albuen ikke er riktig justert, kan dette påvirke retningen til ballen. Det er derfor du alltid må ta den riktige holdningen.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skyt ballen. Hvis du hopper, må du plassere ballen foran kroppen din. Samtidig må du alltid holde ballen riktig, som allerede forklart, i hendene dine. La ballen glide fremover og mot kurven. Bruk bare lemmer for dette. Kullet selv lar deg strekke albuen rett, men den må være i tråd med kroppen din. Hånden du ikke kaster med, brukes kun til å holde ballen under kontroll og det kan bare være på siden av ballen og ikke påvirke kastet selv. 
    
  • Mange trenere anbefaler å fokusere på et bestemt punkt på brettet når du kaster, slik at hoppeskuddet finner sin eksakte destinasjon. Det er trenere som foreslår at du målretter mot den fjerde quad. Dette er svært nyttig for spillere som har en tendens til å kaste for lavt. Men det er andre fagfolk som er mer sannsynlig å vurdere fronten av kurven, spesielt hvis du pleier å ha et høyt søppel. Det er igjen trenere som insisterer på at du fokuserer på å kaste jevnt gjennom ringen. Denne varianten krever mye konsentrasjon, men du får de beste resultatene.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Skyv kullet ut av håndleddet og se etter ham. På høyeste punkt i hoppet, la ballen gå ut av håndleddet. Hold håndleddet pekende nedover. Ballen skal rulle ut av kastehånden og til slutt berøre pekefingeren. Din kastehånd og arm skal se ut som om du kommer til en kokk som ligger øverst på et skap på den tiden. Etter at ballen har gått ut av hånden, la lemmen synke naturlig. Når du treffer gulvet igjen, bøy hofter og knær. Vær alltid forberedt på å fange rebound i tilfelle en glipp! 
    
  • Gjør det til en vane at du bare kaster ballen når du når det høyeste punktet i hoppet. Selvfølgelig kan du fortsatt ta godt kast hvis du kaster det for tidlig eller for sent. I tillegg har det fordelen av å gi søppel på høyeste hoppeposisjon som du er i en svært fordelaktig kastposisjon. - Det gjør det enda vanskeligere for forsvarere å blokkere kastet, siden du er i luften.  
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Fungerer fleksibel og forbedrer allsidigheten  ,

    
   
 1.             1      Start med å kaste rundt kurven. I et ekte basketballspill vil du selvfølgelig ikke få sjansen til å ta et enkelt kaste, for eksempel et direkte hoppeskudd fra frie kaster, eller til og med et fritt kaste fra vingeposisjonene - forsvarets jobb er å stoppe slike enkle kast. For å begynne å jobbe med sin fleksibilitet, må du kaste fra hvilken som helst posisjon i feltet. Du vil snart innse at det er lettere å score fra noen posisjoner enn fra andre deler av feltet. Men du er bare en effektiv snikskytter hvis du er i stand til å være farlig fra en hvilken som helst posisjon i feltet. Av den grunn bør du også utøve trikseskudd! 
    
  • Som regel må du på en eller annen måte slå hver rulle innenfor trepunktslinjen og ideelt også utenfor også. Du forventer aldri å ta en trekant av mer enn ett skritt bak trepunktslinjen under et spill. Derfor burde du ikke bekymre deg for mye om de lange kastene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk brettet med en vinkel fra en vinkel eller med en vinkel. I de fleste tilfeller vil forsvaret gjøre sitt ytterste for å forsegle enhver direkte og enkel rute til kurven. Av denne grunn kaster man vanligvis ikke frontal på kurven og må ofte ta hensyn til en kastervinkel. Fra disse stillingene er det vanskeligere å få ballen bra i kurven enn fra en posisjon som du kan kaste den på. Derfor kaster de fleste spillere sine kast fra denne stillingen til styret bak kurven. Dette senker ballen, glir den inn i kurven, og øker sannsynligheten for at du vil score fra denne posisjonen. 
    
  • Tro det eller ej, det har til og med vært vitenskapelig forskning på hoppeskudd. Resultatet har vist at treffet er mer sannsynlig å treffe når ballen treffer topp senter av det svarte torget bak kurven. Når kastets vinkel øker, beveger det "ideelle" punktet på brettet opp og vekk fra midten til diagonalen. Kort sagt, du må nå sikte styret over og til høyre for toppen av torget.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Alltid sikte på å kaste på hodet på kurven. Når du får muligheten til å kaste et kull på hodet, viser studier at du ikke har nytte av å bruke styret for det. I disse tilfellene skal du heller rett rett mot kurven, slik at kullet bare går glatt gjennom kurven, uten å komme i kontakt med styret. Selv om denne typen søppel er ganske vanskelig i begynnelsen, kan den raskt komme inn i blodet gjennom vanlig trening. 
    
  • Et frontkaste som du bør øve hele tiden, er kaste fra frisparket. Gratis kaster er de eneste kaster ingen forsvarer. Derfor er det viktig å komme til det punktet hvor du bare synker nesten alle frie kast. I gjennomsnitt konverterer NBA-spillere om lag tre fjerdedeler av sine frie kaster.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hopp skudd med en vinkel og en høy bane. Når ballen nærmer seg ringen, kan vinkelen der den tidligere var i luften, spille en viktig rolle i kurvenes suksess. Kaster med bratt vinkel, finner de ofte i kurven oftere. Men i virkeligheten er det vanligvis ganske vanskelig for spillerne å kaste med en bratt vinkel og høy bane. Likevel er spillerne opptatt av å perfeksjonere hoppet slik at de kan få det perfekt balansert søppelet. - Dette er kastet, hvor ballen har en middels høy bane og du er i stand til å kontrollere kastet godt. 
    
  • Noen grunnleggende undersøkelser har blitt gjort på effektiviteten og forskjellige stillinger som ballen tar under flyfasen. Basert på denne undersøkelsen er ballen perfekt luftbåret når den når rundt 32. På den annen side er det vanskelig å kontrollere baller som er høye i luften. Slik som kaster som har nådd 55 - selv en liten feil vil kaste ballen av sitt perfekte spor. Studien fant at 45 ville være mest hensiktsmessig for de fleste basketballspillere.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tren din trepunkts kull. Et godt trepunkts hoppeskudd er en stor hjelp til teamet ditt - hvis du er i stand til å synke tripper konsekvent, er forsvaret tvunget til å løpe etter deg hele tiden. Som et resultat er minst en spiller hele tiden opptatt med å fokusere bare på deg og kan ikke forsvare noen av lagkameratene dine. Dette betyr at du bør bruke mye tid på å jobbe med trepunkts kullet ditt. Trepunkts kast kan vise seg å være ekstra vanskelig - den ekstra kraften til ballen til å gjøre det til kurven er det som gjør dette kaste så vanskelig - men alt arbeidet du legger inn i trepunkts kastet er virkelig verdt tiden. 
    
  • Glem aldri å gå på banen når du trener trepunktet. En av de tøffeste kastene i basketball er trepunktspissen på siden av kurven. Med disse kastene må du kaste ballen veldig myk og nøyaktig i kurven, fordi du ikke kan jobbe med brettet. Men hvis du har det kullet, er du en stor trussel mot motstanderen din.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Øv med en lagkamerat for litt press. Uansett hvor ofte du trener alene, kan du aldri justere den samme situasjonen som om du hadde en motstander foran deg som ønsket å blokkere kullet ditt. Når du er trygg nok til å ta hoppeskuddet, spør den andre spilleren å forsvare deg mens du prøver. Glem aldri at i spillssituasjoner er det alltid en forsvarer som vil sørge for at du aldri får et enkelt kast. Derfor må du øve denne situasjonen med en venn eller en ekte motstander. 
    
  • Å være forsvaret av en stædig motstander kan være en stor utfordring - du må kunne drible veldig bra og har også enestående kontroll over basketballen, slik at du holder forsvareren vekk fra deg så lenge kan ta et søppel. Av denne grunn må du trene disse to ovennevnte basketball ferdighetene separat.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Lær avanserte teknikker  ,

    
   
 1.             1      Ta av hoppeskuddet (også kalt pull-up hoppeskudd). Basketball kan være et lynrask spill. Under en rask pause har for eksempel de offensive spillerne vanligvis ikke tid til å bevege seg, roe seg ned og kaste den i kurvens retning - i stedet må de enten trekke direkte på kurven og lage en opplegg eller "umiddelbart "Ta et hoppeskudd. Når en spiller i løp hopper til et trekk, uten å ta en pause, kalles det en pull-up genser. Hvis du har denne typen bevegelse på den, er det et verdifullt våpen fordi du kan kaste kaste fra nesten hvilken som helst posisjon rundt kurven uten den defensive tiden å reagere. 
    
  • Hvis du ønsker å gjøre en pull-up genser, begynner du med å drible og jogge midt på bordet. Så snart du er i nærheten av trepunktslinjen, tar du noen skritt til siden. Stopp og vær i balanse med trinnene dine før du tar ballen i begge hender. Uten å nøle går du inn i en relativt lav stilling, så hopp og kast deretter. Øv til du får denne "flytte" raskt og uten å stoppe.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv et "turnaround" skuddbilde (et hoppeskudd som snur deg). Hva gjør du når du får et pass og en defensiv spiller plutselig vises bak deg og blokkerer banen din til kurven? En måte å komme seg ut av denne vanskelige situasjonen er å ta en såkalt "turnaround" shot-shot. I dette kastet spiller spilleren å gå i en retning, men da velger han motsatt retning og kaster ballen mot kurven så snart han har den i sitt synsfelt. I de fleste tilfeller vil det gi spilleren et lite vindu med mulighet til å ta kastet uten at motstanderen er i stand til å blokkere den. 
    
  • For å ta en vending, må du stå med ryggen til kurven og samtidig må en motstander forsvare seg godt. Flytt dribling til du er i god kastposisjon, tilbake mot kurven. Ta et skritt i retning av kastehånden og flytt foten litt til siden av hånden du ikke kaster. Swing foten din på motsatt side av kaste og ta hoppeskuddet med en gang.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør Fadeaway Litter. Allerede mange av de store NBA-spillerne har hatt Fadeaway-hoppeskuddet i deres repertoar. Som navnet antyder, er Fadeaway hoppespill kast hvor en spiller hopper, lener seg tilbake og kaster deretter. Dette holder ballen bort fra forsvareren, og kassen har ekstra plass til å kaste. Denne typen søppel er veldig vanskelig å forsvare. Men det kan være "veldig" vanskelig å få Fadeway riktig, derfor er dette kullet ofte sett bare av gode (eller egoistiske) spillere. 
    
  • For å starte Fadeway, start med et normalt hoppeskudd eller en turnaround. Når du hopper, må du skyve deg oppover og bakover. Dette skaper plass mellom deg selv og spilleren bak deg. Lene deg tilbake med ryggen for å gi deg ekstra plass. Hopp slik at du er 90 graders vinkel i kurven og hold ballen over hodet ditt. Så snart du når det høyeste punktet, kaster du ballen i en rask bevegelse fra håndleddet til kurven.
  •  
  • Husk at en Fadeaway trenger mye mer kraft fra håndleddet sammenlignet med et normalt kaste. I et normalt kaste tar du mesteparten av strømmen ut av beina, med Fadeway blir kraften brukt av propellignende bevegelse, slik at spilleren kan legge seg ned når han kaster.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag en pumpe falsk. En viktig del av hoppeskudd er å vite når man skal kaste "ikke". Vær forsiktig når det gjelder å kaste en fakeout med dine kaster, så forsvarsmennene er stadig på vakt. Men det er enda viktigere at du gjør din fakeout så overbevisende som mulig, slik at du får en kaste-mulighet, spesielt når du er forsvaret av en motstander som ikke gir deg plass til å puste. 
    
  • For å gjøre en pumpe falsk må du gå ned så langt som mulig med kroppen din. Ta samme posisjon som om du skulle ta et normalt kaste. Plasser ballen foran deg og forbered deg på hoppet. Gå opp med kroppen din, men stopp rett før hoppet. Hvis motstanderen faller for din falske og hopper seg, dribler du seg rundt ham, eller tid ditt eget hopp slik at motstanderen kommer tilbake på bakken og du tar kastet. Dette gir deg en flott utsikt over kurven, og kastet vil være relativt enkelt å synke.
  •  
  • Det er viktig å holde kontakten med bakken under pumpen. Hvis du bare tar et lite hopp uten å kaste, får du umiddelbart en feil mot deg selv.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

           Les mer... (8)      
Sport populær:
Fortapt raskt 10 kg.

Kjør en 1600 meter løp.

Synkroniser Polar Loop.

Tren for en halv maraton.

La brystmusklene hoppe.

Skriv inn en baseballhanske.

Tren kroppsenteret ditt.

Ben og kalver og hvordan du får dem slanke.

Bli mer mobil.

Fitness Walking.

Påfør Eye Black for Basketball.

Hopp frem en somersault.

Kjør lenger uten å bli sliten.

Beetle øvelse.

Tren kroppsenteret ditt.

Skriv inn en baseballhanske.

Chair Yoga (Chair Yoga).

Bicep trening med en treningsball.

Se på FIFA Football World Cup online.

Få en seks pakke uten utstyr.

Belly dancing som Shakira.