Home \ Sport
 

Bruk Runtastic Six Pack Abdominal Muscle til iPhone.

 

Leter du etter Six Pack Abdominals du har mistet? Nå kan du bare trene denne Six Pack med iPhone med Runtastic. Rull ned til trinn 1 for å komme i gang.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Komme i gang  ,

    
   
 1.            1      Åpne Runtastic Six Pack Abdominals på din iPhone.  
    
  • Naviger til Runtastic Six Pack Abdominals-appen på startskjermen til iPhone.  
     
   • Appen ser ut som et blått tegn.
   •  
   • Trykk på appen for å åpne den.
   •  
    
  •  
  • Hvis det er åpent, vil det vise deg noen grunnleggende opplysninger om bruk av appen. Bare sveip til venstre med fingeren for å bevege deg gjennom presentasjonen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      På slutten av presentasjonen, trykk på "Første trinn" -knappen.  
    
  • Du vil bli bedt om å logge inn.  
     
   • Du kan logge på med Facebook-kontoen din eller ved å skrive inn brukernavn og passord.
   •  
   • Hvis du ikke har en konto enda, trykk ganske enkelt på "Bli med nå" og fyll inn informasjonen som kreves for registrering.
   •  
    
  •  
  • Når du logger på, blir du bedt om å velge en datamaskin trener.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg et nivå. Hvis du har valgt en datamaskin trener, kan du velge mellom tre forskjellige nivåer. Trekk fingeren til venstre for å se hvert nivå. Hvis du har funnet en du liker, klikker du på den. 
    
  •   Nivå 1 : Anbefalt for nybegynnere, dette nivået varer 10 dager og introduserer de essensielle øvelsene for å styrke overkroppen.
  •  
  •   Nivå 2 : Neste trinn, dette nivået varer 15 dager.
  •  
  •   Nivå 3 : Det siste tilgjengelige nivået - varer 25 dager og innebærer mer intense abdominal øvelser.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Endre trenerinnstillinger  ,

    
   
 1.             1      Endre treneren din. Som nevnt tidligere blir du bedt om å velge en trener når du åpner appen først. Men hvis du vil endre treneren din, følg de neste trinnene.       
 2.  
 3.             2      Gå til hovedmenyen. Du finner et ikon med tre horisontale hvite stolper øverst til venstre på skjermen. Trykk på dette ikonet - det åpner et sidebjelke med appens meny.       
 4.  
 5.             3      Naviger til innstillingene. Finn innstillingsalternativet - representert ved et girikon - og trykk for å åpne det. 
    
  • For å bekrefte at du er i Innstillinger, vil du se en lyseblå "Innstillinger" -linje øverst på skjermen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Velg treneren din. Trykk på alternativet "Velg trener". Her kan du enten trykke på Daniel eller Angie.       
 8.  
 9.             5      Velg et alternativ for språketreneren. Du har også muligheten til en tilhørende språklærer til å hjelpe deg med oppgavene dine. 
    
  • Du må navigere til innstillingsmenyen i sidelinjen til appen igjen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Trykk på språklærer. Rett ved siden av alternativet "Choose your Trainer" er et "Language Trainer" alternativ.       
 12.  
 13.             7      Tilpass språketreneren din. Du kan velge mellom et begrenset antall språk og / eller kjønn. I neste trinn leser du hvordan du slår av språketreneren.       
 14.  
 15.             8      Deaktiver språketreneren. Trykk på bryteren øverst til høyre. Hvis den er satt til AV, forsvinner alle stemme / kjønn alternativer for taletreneren fra skjermen, og bryteren blir grå. For å slå den på igjen, trykk bare på den hvite knappen og listen vises på skjermen igjen.       
 16.  
             

  Del 3      Konfigurer musikk  ,

    
   
 1.             1      Gå til treningsplanen din. Du har mulighet til å lytte til musikk under treningen. For å bekrefte at du er i treningsplanen, vil du se en "rundtastisk seks pakke" lyseblå bar øverst på skjermen. Hvis du ikke er på denne siden, klikker du på de tre horisontale linjene på venstre side av siden for å hente appens meny; Opplæringsplan er det første alternativet. Berør henne.       
 2.  
 3.             2      Pek på musikk. Treningsplanen viser nivået du er på, fremdriften i treningen din, bilder av planlagte representanter for den dagen og treningsbekreftet spilleliste. Denne spillelisten er oppført like under gjentatte bilder og har tittelen "Musikk" med et ikon til et notat til venstre.       
 4.  
 5.             3      Velg en personlig spilleliste. Med det første alternativet kan du velge en spilleliste fra iTunes-biblioteket på telefonen din. Bare klikk "Velg spilleliste" øverst på skjermen, og du vil bli tatt til en liste over spillelistene dine. Trykk på den du vil spille. Hvis du vil spille av sangene i tilfeldig rekkefølge, trykker du på bryteren (grønn er på) rett over din personlige spilleliste.       
 6.  
 7.             4      Velg en tittel levert av appen. Dette alternativet lar deg velge en spilleliste som leveres av appen. Selve appen har en gratis tittel "Motivasjon". De andre titlene nedenfor må kjøpes. Trykk på den du vil bruke til treningen din. Nåværende spillelister kan kjøpes via Music Store. 
    
  • Hvis du ikke vil ha musikk, trykker du på alternativet "Ingen musikk".
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kjøp en tittel fra appen. Du kan kjøpe en sang hvis du søker direkte etter musikk for trening. Når du klikker på en sang til salgs, spilles en prøve av musikken. For å kjøpe, berør Kjøp og skriv inn informasjonen din for iTunes Store.       
 10.  
 11.             6      Kjøp en spilleliste via Music Store. Du kan også kjøpe en spilleliste ved å gå til Music Store i hovedmenyen til appen. Øverst til høyre klikker du på de tre horisontale stolpene. Finn alternativet Music Store med notatet i den grå sidefeltet. Trykk på den for å hente musikkalternativene. En liste over spor etterfulgt av spillelister vises. Som tidligere nevnt, trykk på spillelisten du vil kjøpe for å høre et eksempel. Trykk på Kjøp og skriv inn iTunes-dataene dine.       
 12.  
             

  Del 4      Start trening  ,

    
   
 1.             1      Gå til treningsplanen din. Du kan åpne den ved å gå til appens hovedmeny (3 horisontale hvite stenger øverst til venstre). Trykk på treningsplan-alternativet. I den lyseblå stangen ovenfor bør være "runtastic Six Pack".       
 2.  
 3.             2      Trykk på "Start trening" for å starte øvelsene. En video begynner med instruksjoner - følg instruksjonene som følger med.       
 4.  
 5.             3      Pause trening. Du kan avbryte treningen din ved å trykke på pause-knappen nederst til venstre.       
 6.  
 7.   4      Fullfør treningen. For å avslutte treningen, trykk på den hvite X øverst til høyre. En melding dukker opp spør om du vil lagre fremdriften i treningen din. Trykk på ønsket alternativ.     
 8.  
 

__

        
Sport populær:
Spill softball.

Tren med sandbag.

Tren riktig.

Kast en trekant.

Strekk ryggen med en skumrulle.

Hold deg i form uten regelmessig mosjon.

Rett klær for ski.

Vanntrekking.

Tren etter et keisersnitt.

Sterke benmuskler.

Lær kampsport.

Ta Lotusposisjonen.

Vinn en kamp på mindre enn 30 sekunder.

Lære å akebakke.

Belly dancing som Shakira.

Ride lange avstander på sykkel.

Bli danser.

Gymnastikkøvelser i baren.

Rengjør en golfklubb.

Lær kampsportens trykkpunkter.

Server en volleyball.