Home \ Sport
 

Kaste en endring.

 

En endring er en kullvariant i baseball. Bollen kastes langsommere. Dette kullet er spesielt egnet for yngre kaster eller for kaster med små hender. "Changeup" er også veldig nyttig når kassen føler at batsman har justert til høyhastighetskast. Hvis du vil vite hvordan du legger til variasjon i kullet ditt og lær teknikken for endring, følger du bare denne veiledningen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Trefingerforandringen  ,

    
   
 1.                    1      Ta tak i ballen riktig ved å plassere indeksen, midt- og ringfingrene i midten av ballen. Når de tre fingrene som er nevnt er riktige, blir tommelen og fingeren tatt i posisjon.       
 2.  
 3.                  2      Plasser tommelen og fingeren direkte under den myke skinndelen av ballen. Dette gir et greit grep. Noen kaster det med tommelen lett på pekefingeren for å oppnå en bedre kuldefølge. ,        
 4.  
 5.                  3      Hold ballen fast i din håndflate. Dette gir deg mer friksjonskraft på ballen. Mens du kaster ballen i en piskende bevegelse med fingrene mens du kaster en såkalt "fastball", gjør håndflaten det meste av jobben i "changeup". Piskebevegelsen bør unngås her og fingrene skal forbli avslappet. ,  
    
  • Ta tak i ballen med dine nedre phalanges og gi den en vri innover når den forlater hånden din.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Gjør sitt kull ut som et raskt søppel. Så snart du holder ballen riktig i hånden, skal resten av bevegelsen fortsette som enhver annen kasterteknikk: Løft armene og albuene over hodet ditt, flytt dem frem mot lemmerens skulder og velg dem med kastearmen og bøy knærne. Når du kaster, bøy kneet til den ikke-kaste armen og løft det andre benet.  
    
  • Når du kaster, beveger du armen så fort som om du kastet en fastball. Trikset er at mens ballen ser ut som det flyr så fort som en fastball, er det faktisk ca 10% langsommere. Den batsman er garantert å være forvirret.
  •  
  • Praksis flittig. Lær å bytte mellom "Fastball" og "Changeup" slik at batsman aldri vet hva som kommer neste.
  •  
  • Utfør bevegelsene på armen på samme måte og i samme hastighet som når du kaster en "fastball". Hvis du senker bevegelsen din, vil batsman legge merke til at ballen vil flyte langsommere. Avgjørende her er illusjonen av en rask ball.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Forbedre teknikken din  ,

    
   
 1.                  1      Ta en "Circle Changeup". Teknikken til den såkalte "Circle Changeup" er identisk med "Three Finger Changeup", bortsett fra det grunnleggende grepet. Her er ballen plassert i håndflaten og holdt med midt- og ringfinger, så vel som med pekefingeren. Tommel og pekefinger skal røre nesten eller litt og danne en sirkel. I noen varianter av dette håndtaket dannes sirkelen direkte på ballen, slik at det oppstår ekstra støtte her. Andre varianter danner sirkelen til siden av ballen. Bollen holdes bare av de tre ytre fingrene på hånden.  
    
  • Hvis du holder ballen riktig, kast den her med samme bevegelse og fart som fastballen.
  •  
  • "Sirkelen" dannet av tommelen og pekefingeren skal peke mot fangeren under kastet.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Gi ballen en spinn. Dette gir søppel mer energi. For å gjøre dette, alt du trenger å gjøre er å sette inn kastehånden, jeg. Hånden din gjør en bevegelse, som om du gir fangeren signalet "tommel ned".        
 4.  
 5.                  3      Øv det lange kastet. Hvis du vil forbedre ditt bytteavfall, bør du øve denne teknikken med et langt kast. For dette bør du velge avstander over 25 meter. Du kan også bytte mellom fastballs og changeups for å bli vant til å hoppe frem og tilbake mellom de to teknikkene.        
 6.  
 7.                  4      Sakte redusere strekstørrelsen. Dette vil tillate deg å ta litt fart ut av "Changeup" -kullet. Det er nok å redusere skjærbredden med noen få inches og å skifte litt mer vekt til bakbenet. For å begrense bevegelsen av beinet under kastet, da beinet ikke skal være så høyt i "changeup" som i en "fastball".        
 8.  
             

Tips .

                Les mer... (2)      
Sport populær:
Lær Muay Thai eller Thai boksing.

Pust bedre.

Bygg opp armmusklene.

Heelflips.

Pelvic Floor Training.

Slå en forhånd i tennis.

Den beste tiden å fiske.

Varm opp før ballett trening.

Spill bedre i forsvaret i basketball.

Kast en skrueboll.

Gjør knep og lunger.

Bli profesjonell bokser.

Varm opp for å kjøre.

Lær dansen.

Slip karate belte.

Påfør Eye Black for Basketball.

Gjør en sidebalansering.

Spill rugby.

Tren armene dine raskt og effektivt.

Kegel øvelser for menn.

Å gjøre gymnastikk hjemme barn.