Home \ Sport
 

Slapp av i nakken.

 

Sprekkingen som du hører når nakken eller ryggen beveger seg, kan være en boble av luft som danner og brister, som i seg selv ikke er skadelig i det hele tatt. Å takle nakken kan være midlertidig lindring, selv om det vanligvis er best å konsultere en lisensiert terapeut, for eksempel en kiropraktor.

 

Å gjenopprette din egen nakke kan få alvorlige utilsiktede konsekvenser. Det kan forårsake en liten tåre i livmoderhalsen, som kan føre til et slag. Du bør kjenne disse risikoene før du kommer til hjemmet.

             

Fremgangsmåte .

    

    1      Med neven  ,

    
   
 1.            1      Lag en knyttneve.        
 2.  
 3.             2      Hold neven mot haken din, lett mot høyre side.        
 4.  
 5.             3      Trykk lett til venstre. Så hører du det sprekk.       
 6.  
 7.             4      Hold den åpne hånden over bunnen av haken og trykk lett til høyre for å knekke den andre siden.        
 8.  
 9.             5      Pass på at du har hørt den knitrende lyden. Hvis du ikke har hørt det, sprekk en, så den andre siden igjen.                 
 10.  
             

    2      Ved å omfatte  ,

    
   
 1.             1      For å knekke på venstre side av nakken, dekke haken med venstre hånd. Haken skal ligge i håndflaten, fingrene på venstre kinn. 
    
  • Det er også flott å gni nakke, massere eller strekke nakken litt for å løsne spenningen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold ryggen på hodet med høyre hånd og hold en håndfull hår bak venstre øre.        
 4.  
 5.             3      Vri hodet forsiktig, men sikkert mot klokka mellom hendene, trykk haken din med palmen din til venstre, mens du setter hodet i den andre retningen med høyre hånd til nakke musklene dine strekkes, men de vil ikke overskride.  
    
  • Du vil høre og føle knekkingen av nakke muskler samt nakke muskler et par ganger, men akkurat som knekkingen av fingerleddene krever maksimal strekking av tommelen og fingrene før du kan presse noe for å holde felles kavitasjon (sprekker) nådd, må du også strekke nakke musklene i en retning. Bare øk presset litt for å utløse springen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Høyre side av nakken din er sprukket i bakside: kopp haken din med din høyre håndflate, hold håret ditt bak høyre øre med venstre hånd og vri med urviseren.       
 8.  
 9.             5      Med denne prosedyren kan du enkelt strekke hele lengden på nakken enkelt og på en kontrollert måte. Bare trykk så langt til nakke musklene strekker seg. Vær forsiktig så du ikke skader nakken din med denne metoden! Stopp straks hvis det gjør vondt.       
 10.  
             

    3      Ved å løfte hodet  ,

    
   
 1.             1      Hvis du har en knute i nakken (på venstre eller høyre side av ryggraden), skyv ryggraden litt, men gjør ikke vondt!        
 2.  
 3.             2      Sett hodet tilbake. Hvis det vondt, sving hodet til høyre. Hvis det gjør vondt til høyre, sving hodet til venstre når du beveger hodet fram og tilbake, alltid litt lenger, til du gradvis kommer nær skuldrene.       
 4.  
 5.             3      Fortsett å slappe av nakke musklene ved å snu hodet i en sirkel. Vær forsiktig med det smertefulle området.       
 6.  
 7.             4      Hvis det gjør vondt, stopp det nå og gni nakken. Du bør føle en sprekk når du bryter helt spenningen i halsen.       
 8.  
             

    4      Med skumvalse  ,

    
   
 1.             1      Legg en liten, solid skumrull på gulvet og legg deg på ryggen slik at nakken sitter komfortabelt på skumrullen.        
 2.  
 3.             2      Løft ryggen og rumpen forsiktig fra gulvet og rull nakken frem og tilbake over skumrullen. Hold ryggen bøyd og flytt rullen over hele nakke og overbakke. 
    
  • Hvis du trenger å stabilisere ryggen, brett armene bak hodet og flytt over rullen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Flytt skumrullen av og til helt nedover baksiden.        
 6.  
 7.             4      Bøy ryggen og arbeid nakkeområdet med rullen. Hold deg så avslappet som mulig.       
 8.  
 9.             5      Flytt rullen til du hører og føler det knitrende.        
 10.  
             

    5      Forstå hva som skjer når du knekker nakken din  ,

    
   
 1.             1      Sprengning er forårsaket av frigjøring av gass i synovialvæsken. Når du knuser ryggen eller nakken, utvider de felles kapslene, frigjør oksygen, nitrogen og karbondioksid. Dette skaper en boble av luft, som da brister. Dette skaper den hørbare popen som vi knytter sammen med en knekkende ledd.       
 2.  
 3.             2      Sprøyte ledd forårsaker ikke leddgikt. Selv om det er noen helserisiko for knekkende ledd, spesielt i nakken, er ikke leddgikt.       
 4.  
 5.             3      Sprekker bare ryggen eller nakken, gir lindring et sekund på rad. Hvis du gjentatte ganger utfører sprekk for å lindre spenningen, vil frigjøring av leddene på den måten som er beskrevet ovenfor, midlertidig gi lettelse, men bare midlertidig. 
    
  • For å finne samme lindring, må du knekke stedet mer og oftere. Cracking overstretches bandene i det omkringliggende området, noe som gjør dem mer ustabile. Mindre stabile leddbånd har en tendens til å støtte vekten av hodet, noe som resulterer i mer smerte.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sprøyting av leddene betyr ikke nødvendigvis at tilbaketrekning av ryggvirvlene. Mange misforstod sprekket som en rettning. Dette er ikke nødvendigvis tilfelle (det er ofte ikke tilfelle). For å få deg immobilisert, bør du gå til en lege eller kiropraktor.       
 8.  
 9.             5      Hvis du er i tvil om effekten av hjemmepleie, eller har symptomer som involverer smerte eller stivhet, gå til legen. Bedre spill det trygt. Sprekk i nakken kan føre til en rekke medisinske problemer.       
 10.  
             

    6      Kant hodet ditt  ,

    
   
 1.             1      Kant hodet til siden.        
 2.  
 3.             2      Slapp av nakken og heng nakke til denne siden. Du bør høre en sprekk i halsen.       
 4.  
 5.             3      Hvis det ikke knekker, skyv hodet til den andre siden enn den den ligger på nå.        
 6.  
             

Tips .

             
Sport populær:
Ta en gjedde.

Lær Wing Chun.

Tren Ironfist Kung Fu.

Kjør et kryssløp.

Lag en hodeposisjon.

Bli fleksibel og fleksibel om 2 uker.

Form beina og rumpa.

Lag en 360 ° tur på ski.

Gjør broen.

Dyr et snowboard.

Pomuskelene strekker seg.

Opprett en treningsplan.

Lær dansen.

Løftevekter.

Pakke vesken til treningsstudioet eller treningsstudioet.

Beetle øvelse.

Utfør det vridne hodebensstilling.

Tren kjernen din.

Opprett en treningsplan.

Kjør 800 meter raskere.

Kast en trekant.