Home \ Sport
 

treffer.

 

Det er flere måter å lage en god punch på, men den beste måten er å slå rett og sørg for at hånden din er flatt, og slå kroppen din i retning av blåset med siden du slår med etter det kan du utføre andre slagteknikker. Hver av disse teknikkene har sine spesielle fordeler. Denne slag er ikke den typen du ser i filmer, men den er veldig effektiv mot en menneskelig motstander. Ytterligere detaljer om de spesifikke bruksområdene for dette slag er i Tips-delen.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Les advarslene. Det er noen ting du trenger å vite, eller du kan bli skadet.        
 2.  
 3.             2      Gå og få en krukke med vann. En 1 liter krukke vil også gjøre.        
 4.  
 5.             3      Sett kjeften nede og hold hånden i samme posisjon, etterligner den svakt vinklede vinkelen, med ankelen på pekefingeren som fører. Det er bare vippet frem av stillingen din hånd er i.)        
 6.  
 7.             4      Nå, for å trene denne pushen, må du holde skulderbredde fra hverandre med begge føttene, knærne er litt bøyd, mindre enn 45 grader. Lag en knyttneve med begge hender og ta begge knyttne knærne, fingrene (tommelen over dem), albuene peker rett bak. I Kenpo er dette en hesteveddelelse.        
 8.  
 9.             5      Velg en hånd - kanskje den du strømmet med. Prøv dette noen ganger sakte: strekk hånden din fremover, vri knyttneve til den kommer rett forbi en oppreist posisjon, og kjør anklene opp til bekkenholdingsposisjonen som du forhåpentligvis har prøvd og anerkjent. Denne gangen vil du imidlertid forlenge armen helt.        
 10.  
 11.             6      Nøyaktig, det er det! Vel, du må bare gjøre det raskt, som svarer til rotasjonstiden og forankringen av anklene med forlengelsen av armen. Du må også sørge for at du trekker armen tilbake, bøy albuen litt på slutten av sparken hvis du gjør det raskt. Ellers kan du skade albuen din (eller verre) hvis du treffer for hardt og uten fastholding. Husk at når det ikke er noen å absorbere slaget ditt, må albuene være fullt lastet når de er helt forlenget. Ved å holde det siste stykket vil musklene plukke opp lasten.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Påfør Eye Black for Basketball.

Zumba.

Få mer energi.

Bli kvitt menns bryster.

Mester en Tøff mudder.

Vinn en knyttnevekamp.

Å ri et esel.

Vinn en knyttnevekamp.

Mens du dykker, hold pusten.

Gjør en datamaskin meditasjon.

Bowling ditt beste spill noensinne.

Reduser midjeomkretsen.

Lær overrullingen.

Lær poledans.

Forbered deg på US Marine Corps boot camp.

Bodyboarding.

Tren kjernen din.

Roter i volleyball.

Javelin kast.

Hit en tennisball.

Lag et dykk.