Home \ Sport
 

Se din Fitbit-statistikk ukentlig.

 

Å holde oversikt over statistikken din, vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av kostholdet ditt. På den annen side, med en daglig titt på statistikken din, får du ikke en veldig god ide om hvor bra eller dårlig du faktisk slo deg selv. Hvis du ser på fremdriften din en gang i uken, får du mer meningsfull informasjon om hver aktivitet du har utført, og hvordan du har utviklet seg så langt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Se din ukes statistikk  ,

    
   
 1.            1      Gå til Fitbit nettsted. Åpne en nettleser og skriv inn https://www.fitbit.com i adressefeltet. Trykk Enter, og du blir omdirigert til Fitbit-nettsiden.       
 2.  
 3.             2      Logg inn. Klikk på "Logg inn" -knappen øverst til høyre på nettsiden for å logge på kontoen din.  
    
  • Skriv inn e-postadressen og passordet til Fitbit-kontoen din i tekstfeltene og trykk på "Logg inn" -knappen midt på siden for å bli omdirigert til kontooversikten.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se på alle loggoppføringene som er lagret av din Fitbit-opptaker. Velg "Logg" fra navigasjonsmenyen øverst til høyre på oversiktssiden.        
 6.  
 7.             4      Klikk på Aktiviteter. " Du finner dette alternativet i listen over kategorier som er funnet i delen Logg inn.        
 8.  
 9.             5      Velg "Uke" i aktivitetsmenyen. Her kan du se alle Fitbit-statistikker på ukentlig basis. Dette inkluderer trinnene du allerede har tatt, avstanden du har reist, og kaloriene brent.                  
 10.  
             

    2      Se statistikken din for en bestemt uke  ,

    
   
 1.             1      Logg inn på Fitbit-kontoen din. Gå til www.fitbit.com i nettleseren din, klikk på "Logg inn" og skriv inn kontoinformasjonen i feltene som er oppgitt for å få tilgang til Fitbit-sammendragssiden.        
 2.  
 3.             2      Ta en titt på alle logginnspillene din Fitbit-opptaker har lagret. Velg "Log" i navigasjonsmenyen øverst på oversikten.        
 4.  
 5.             3      Klikk på Aktiviteter. " Du finner dette alternativet i listen over kategorier som er funnet i delen Logg inn.        
 6.  
 7.             4      Klikk på datafeltet. Hvis du vil se ukentlig statistikk for en bestemt uke, klikker du på datafeltet øverst til høyre på Aktiviteter-menyen for å se alternativene.        
 8.  
 9.             5      Skriv inn dagen som loggposter skal begynne. Gjør dette i feltet Startdato.        
 10.  
 11.             6      Skriv inn siste dag med loggposter. Gjør dette i feltet Enddato.        
 12.  
 13.             7      Se statistikken for den valgte uken. Klikk på "Gå" -knappen for å se statistikk for de dagene du har valgt.        
 14.  
             

Tips .

                  
Sport populær:
Form rumpen gjennom løpende trening.

Fest bindinger til et snowboard.

Fjern fett på fingrene.

Å gjøre gymnastikk hjemme barn.

Få større triceps.

Nå en Runner's High.

Trening av bodyboard.

Yoga.

Skarpere dine reflekser.

Utfør en somersault bakover.

Tren for en triathlon.

Fortsett å gå ned i vekt etter feasting.

Ta en hit.

Strekk bakmuskulaturen.

Tren din rump.

Gjør pull ups.

Sikkert faller.

Forbedre reaksjonshastigheten.

Lær gymnastikk.

Vinn et løp.

Lære å gjøre en kip opp.