Home \ Sport
 

Stram magen din.

 

Hvis en tett mage er et mål du vil nå, er du ikke alene. Med de rette øvelsene og ernæringen kan du få en flatere mage. Dessverre kan magefettet ikke bli angrepet direkte fordi kroppen din bruker kalorier til å brenne fett gjennom kroppen din.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Endre kostholdet ditt  ,

    
   
 1.            1      Finn ut hvor mange kalorier du trenger å gå ned i vekt. Kaloribehovet varierer fra person til person og er hovedsakelig basert på din egen vekt og aktivitetsnivå, men stoffskiftet ditt spiller også en rolle. Å gå ned i vekt, må du konsumere færre kalorier enn du trenger for å opprettholde vekten din. Når du har funnet ut hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde vekten din, bør du trekke 250 kalorier per dag fra denne totalen, og beregne mengden kalorier du vil miste vekt på.  
    
  • Hvis du for eksempel er undervektig og har lav aktivitetsnivå, kan du multiplisere din vekt med 16 og finne ut hvilken kalori du trenger for å opprettholde vekten din. Hvis du har et moderat aktivitetsnivå, kan du multiplisere vekten med en faktor på 18. På høyt aktivitetsnivå, multipliserer vekten med 22.  
  •  
  • Hvis du har en normal vekt, kan du multiplisere din vekt med en faktor på 14, 16 og 18 for lavt, moderat og høyt aktivitetsnivå. I overvekt er disse faktorene 11, 14 og 16.  
  •  
  • Et lavt aktivitetsnivå er definert av liten eller ingen fysisk aktivitet i løpet av uken. Moderat aktivitet er en 30 til 60 minutters aerob trening tre ganger i uken, mens et høyt aktivitetsnivå består av mer enn en time aerobic trening minst tre ganger i uken.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      La sukkeret av. Sukker kan legge vekt i mageområdet, og selv sannsynligvis sunne drikker kan bidra til det. For eksempel kan du tenke at fruktjuice er en god ide, men det er like søt som lemonade. Du har heller ikke fordel av den gode fiberen du spiser når du spiser hele frukten. Hvis du vil ha noe søtt, kan du spise et stykke frukt.        
 4.  
 5.             3      Start måltider med grønnsaker. Grønnsaker på tallerkenen din er den sunneste delen av måltidet ditt. Hvis du bruker dem i begynnelsen av måltidet, vil du ikke ha mye plass til andre matvarer som ikke er så sunne for deg. I tillegg vil du være lei av fiberen i de fleste grønnsaker.        
 6.  
 7.             4      Forbruker mer total plantefôr. Hvis du er ute etter et plantebasert kosthold, er det mye lettere å redusere det totale kaloriinntaket. Plantebaserte matvarer inneholder mindre fett enn andre matvarer. De fyller deg uten å ha for mange kalorier.        
 8.  
 9.             5      Vet hvor stor en servering av kjøtt er. Hvis du spiser kjøtt, bør du begrense forbruket til 90 gram. Det handler om størrelsen på kortkort. I tillegg bør du velge magert kjøtt som kyllingbryst (hudløs) og fisk.        
 10.  
 11.             6      Velg fettfattige meieriprodukter. Når du spiser meieriprodukter, sørg for å velge de fettfrie alternativene. Velg melke i stedet for fullmælk, fettfattig yoghurt og fettfattig ost.                  
 12.  
             

    2      Fettfall gjennom trening  ,

    
   
 1.             1      Stram hele kroppen din. Selv om du kanskje synes det er best å begrense deg til magesmellene dine, er det faktisk bedre å jobbe med hele kroppen. Denne treningen hjelper deg å miste vekt over hele kroppen og også å miste vekt på magen. Til gjengjeld vil muskelmuskulaturen bli styrket.  
    
  • Du kan prøve å svømme, løpe eller gå. Disse øvelsene trener hele kroppen.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn en lagsporter. Mange byer har voksen idrettssamfunn. Alternativt kan din bedrift ha en fotball eller basketball lag. Ved å bli med i et lag blir du aktiv, selv om du bare har det gøy.        
 4.  
 5.             3      Som en del av din større treningsplan, bør du inkludere abdominal muskelopplæring. Selv om mageputer og sit-ups er viktige for din generelle helse, vil de ikke flate magen av seg selv. Årsaken er at denne treningen øker musklene i de trente områdene, men brenner fettet fra hele kroppen. Selv om sit-ups og mageputer er gode øvelser, kan du ikke fokusere på dem alene hvis du vil flate din mage.  
    
  • Hvis hovedmålet ditt er tap av magefett, kan du bare velge en aerob trening. Du bør sikte på minst 150 minutters aerobic trening en uke. Hvis du også ønsker å trene magen, bør du legge til en annen 10 til 20 minutter til din rutine.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tren din kjedsomhet. Du, som mange andre mennesker, spiser bare ut av kjedsomhet. I stedet for å ta en matbit, bør du gå en tur i stedet. Trening i stedet for å spise kan hjelpe deg med å redusere fettet i kroppen din.        
 8.  
             

    3      Tilpasse din livsstil  ,

    
   
 1.             1      Lær å fidget. Selv om moren din gjentatte ganger har fortalt deg ikke å fidget, kan fidgeting faktisk være nyttig for helsen din. Selv om fidgeting ikke regnes som en treningsøkt, forbrenner det fortsatt kaloriene du bruker i løpet av dagen.        
 2.  
 3.             2      Vær aktiv i løpet av dagen. Selv om du har en pultjobb, kan du ta skritt for å være mer aktiv i løpet av dagen. For eksempel kan du parkere lengre unna eller ta trappen i stedet for heisen.  
    
  • Du kan også gå en tur i lunsjpause.  
  •  
  • Et annet alternativ er å spørre sjefen din om du kan slå arbeidsplassen til en stående arbeidsstasjon, slik at du beveger deg mer om dagen enn å bare sitte rundt hele dagen.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv en korsett. Hvis målet ditt er å flate magen, bruk tilbehør som et korsett for å skape et smilere utseende. En korsett vil imidlertid ikke flate magen i det lange løp.  
    
  • Du kan også prøve å bære løst passende topper, spesielt i form av A-linjen fra brystet som faller løs rundt bukområdet.  
  •  
  • Bruk bukser. Bukser med høyt talje kan ekstra støtte magen og gjøre den flattere.  
  •  
  • Velg lettere farger og enkle mønstre. Alt for iøynefallende kan fokusere oppmerksomheten på tarmen i stedet for å distrahere den. Prøv små prikker eller vertikale striper.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Godta kroppsformen din. Ikke alle har en perfekt, flat mage. Genetikk spiller en stor rolle i vår kroppsform. Lær å elske kroppen din ved å lære å sette pris på det for de tingene det kan gjøre for deg. Han kan for eksempel holde deg i live, få deg til å jobbe og nyte solen.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (22)      
Sport populær:
Få tykkere bein.

Pranayam Yoga.

Spiller ishockey.

Spis Energy Gel.

Bli en contortionist.

Kjør lenger uten å bli sliten.

Begynn å kjøre.

Bli en bedre rugby spiller.

Rul opp sovepose.

Forsterk nedre rygg.

Få et mellomrom mellom lårene dine.

Lær Parkour.

Strekk ryggen med en skumrulle.

Å lage sykkelkremer.

Skaff en svart belte i karate.

Kjør raskere.

Lag sideplanker med en øvelseskule.

Start med Parkour eller Free Running.

Bruke yoga for å forbedre mobiliteten til ryggraden.

Merengue dancing.

Kom raskt i form.