Home \ Sport
 

Bruk skjermbeskytter.

 

Shinguards brukes i noen idretter for å hindre benskader. I fotball, f.eks. Hver spiller er pålagt å ha skinnvakter. Men som med alle vakter avhenger effekten av skinnevaktene av om de brukes riktig. Å vite hvilke shin guards som passer deg best, og hvordan du skal bruke dem for maksimal beskyttelse, vil legge mye til tiden du bruker på din favoritt sport.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Kjøp matchende shin guards  ,

    
   
 1.            1      Ta målingene på underbenene dine. Hvis skinnebeskyttelsen ikke passer riktig, kan de forstyrre sporten din og forverre forverre ytelsen. For små shin vakter dekker ikke nok område for å beskytte beina helt fra skade; For mye shin vakter kan forstyrre bevegelsen og få deg til å skade deg selv lettere. Så du ser at det er viktig å ha skinnvakter som passer deg. 
    
  • Mål lengden på tibia ca. 5 cm under kneet ned til foten. Dette er området du trenger for å dekke. Beløpet du tar nå, bestemmer nøyaktig hvor lenge skinnvaktene dine må ha.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg riktig modell. Det finnes to modeller av shin vakter. Begge tilbyr ulike nivåer av beskyttelse og fleksibilitet.  
    
  • Slip-shin vakter. Vanligvis bestående av en beskyttende plate og en strømpe. De gir mer plass til å bevege seg, men mindre beskyttelse. Denne modellen anbefales for mer avanserte spillere.
  •  
  • Schooner med ankelbeskyttelse. Består av en tallerken som er bundet til benet av kardborrelås og en ankelbeskyttelse, hvor man kan glide med foten. Denne modellen anbefales for yngre og uerfarne spillere da det gir mer beskyttelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå til en sportsbutikk og finn den modellen som passer deg. Butikker som Hervis, Intersport og Sports-Direct har et stort utvalg av sportsutstyr og utstyr til en rekke sportsgrene. Hvis du er på jakt etter spesielle shin vakter, gå til en butikk som spesialiserer seg på artikler for din sport. Mengden du tar fra beinet ditt, vil hjelpe deg med å finne den riktige størrelsen på dine skinnvakter. 
    
  • Shin Guards er tilgjengelig i alle prisklasser. En tommelfingerregel er at dyrere shinguards gir bedre beskyttelse, men dette er ikke alltid tilfelle. Nybegynnere trenger ikke dyre skonnere, det viktigste er at de er godt beskyttet. En ansatt i hver butikk skal kunne hjelpe deg med å velge riktig produkt.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Prøv skinnvaktene. Pass på at skyggeleggene passer deg. Husk at savnerne på foten din skal ligge ca 5 cm under kneet. Hvis størrelsen var for liten eller for stor, ta et par som passer bedre. Hvis du prøver å skinnebeskytter, ta noen skritt med dem. Pass på at de er komfortable og ikke forstyrre bevegelsen. Du vil være beskyttet og fortsatt kunne spille bra.  
    
  • Prøv å bruke skinnvaktene på bena dine. De burde ikke plage deg eller senke deg.
  •  
  • Gjør bevegelser som du ville gjøre i din sport. Hvis du for eksempel Spill fotball, sjonglere eller skyt en ball. Skurvakterne bør ikke plage deg på noen måte.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hvis noe ikke passer, spør en ansatt. De kan gi deg råd om hvilke shin guards som passer best for deg.                 
 10.  
             

  Del 2      Stram skjermbeskyttelsene riktig  ,

    
   
 1.                  1      Sett ankelen i ankelbeskyttelsen og fest beskyttelsesplaten til skinnet ditt. Det burde være det første du legger på. Shin vakter bæres under nakken, så legg dem på etterpå.        
 2.  
 3.                  2      Plasser sikbeskyttene riktig. Pass på at skinnvaktene sitter midt på tibia og ikke på siden. Hvis skinnvaktene dine har ankelbeskyttelse, bør polstring dekke anklene dine. Det er viktig at skinnvaktene dine passer riktig. Ellers er det fare for at du skader deg selv.        
 4.  
 5.                  3      Fest hver lås. De fleste shin vakter har velcro stropper som lar deg feste dem på beinet ditt. Hold skinnbeskyttelsen fast uten å forstyrre sirkulasjonen i beina.  
    
  • Hvis foten din begynner å klø, hovne eller føles nummen, setter du sannsynligvis det for stramt. Løsne det litt for å unngå skade.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Tape dine shin vakter om nødvendig. Slip-on shin guards og shin guards uten ankelsbeskyttere må ofte festes ekstra for å holde dem. Også, noen shin vakter med ankel beskyttelse glir i intense spill.  
    
  • Slipbenbeskytter har ingen velcro strips og må tapes opp og ned. Stikk savnerne på toppen og bunnen med leukotape til beinet og sørg for at de ikke kan glide.  
  •  
  • Selv om skinnvaktene dine har velcro strips, bør du teste dem. Skyv dem frem og tilbake og sørg for at de beskytter beina dine. Hvis de slipper, kan du manipulere dem som slip-on shin vakter.  
  •  
  • Ta ekstra tape med deg til spillene dine. Du må kanskje erstatte båndet i halv tid.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Trekk nakken over skinnbeskyttelsen. Sokkene dekker ikke bare skinnbeskyttelsene, men hjelper dem til å holde dem på plass. Stikkontaktene skal være tette nok til å passe på benet, men bør ikke kutte blodstrømmen til beinet.  
    
  • Trekk nakken så langt som mulig for å sørge for at den passer godt. Hvis de er så lange at de holder seg over kneet, kan du bare rulle dem ned.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Sett på sportsskoene dine. Hvis du passer på sportsskoene dine, bør de ikke forstyrre dine skinnvakter.        
 12.  
             

  Del 3      Ta vare på dine skinnvakter  ,

    
   
 1.             1      Les rengjøringsinstruksjonene for skinnbeskyttelsene dine. Noen skinnvakter trenger spesiell rengjøring og vil bryte hvis de ikke vaskes ordentlig. Hvis rengjøringsinstruksjonene til skinnebeskyttelsene dine ikke fraråder deg, må du rengjøre dem i følgende trinn for å holde dem rene og hygieniske. 
    
  • Hvor ofte du vasker dem, avhenger av hvor ofte du bruker dem. Hvis du bruker det regelmessig, bør du vaske det minst en gang i måneden for å hindre at det produserer en ubehagelig lukt og hindrer bakterier i å danne.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      La dine shin vakter tørke etter at du har brukt dem. Sved på dine savner er ikke bare uhygienisk, det kan også skade dem over tid. I stedet for å forlate dem i treningsposen etter trening, legg dem opp og la dem tørke.        
 4.  
 5.                  3      Vask dine skinnvakter med varmt vann og såpe. Sportsutstyr er utsatt for dannelse av bakterier som kan føre til alvorlige infeksjoner hvis du kutter deg en gang. Såpe og vann hjelper til med å drepe bakterier som bygger opp på dine skjermbeskytter, og beskytter deg mot infeksjoner.        
 6.  
 7.             4      La dine shin guards tørke helt før du bruker dem igjen. Hvis du legger dem i solen, bør de tørke opp raskt.       
 8.  
 9.                  5      Spred litt natron på skinnbeskyttelsen for å fjerne lukt. Du vil nok legge merke til at dine skurvakter begynner å lukte etter bare noen treningsøkter. Hvis savnerne er tørre, legg litt sodavann på innsiden for å fjerne lukten av svette.        
 10.  
 11.             6      Kontroller dine skurvakter regelmessig for å se om sprekker eller andre skader har blitt dannet. Et ødelagt par skurvakter gir ikke bare dårlig beskyttelse, men kan skade deg. Hvis de bryter mens du bærer dem, kan plastet kutte deg. Hvis sprekker har dannet seg på dine skinnvakter, er det på tide å erstatte dem med nye.        
 12.  
           Les mer... (10)      
Sport populær:
HIIT treningsøkter på tredemølle.

Gi mer kraft til en golfklubb.

Sett opp en beverfelle.

Bli en ishockey dommer og fløyte i høyere ligaer.

Vær en god angriper i fotball.

Tren hjemme.

Hold deg hjemme i form.

Klatre på et tre.

Slå av en fotball.

Forbered deg på en løp.

Utfører en skruebalanse.

Motiver deg selv til å trene.

Tren for å bli medlem av fotballag.

Få Po i form raskt.

Som jente får en flat mage.

Tren brystmusklene.

Heelflips.

Start med yoga i svangerskapet.

Gjør lunges.

Få en mer fleksibel tilbake.

Lag damens parade.