Home \ Sport
 

Lag en dumbbell satt deg selv.

 

Vekter utviklet for å øke styrke og kondisjon kan gjøres fra mange vanlige husholdningsartikler. Melkekanne, bokser og et utvalg av dagligvarer kan hjelpe deg med å holde deg i form. Spar som pengene dine og hold deg i form!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lysere lettere vekt  ,

    
   
 1.            1      Bruk en melkekanne. Fyll en ren, stor plastkanne med vann, sand, steiner eller betong. Pass på at potten har et håndtak. Du bruker dette til å gjøre dine øvelser. Bruk håndtaket til å løfte og senke potten som du ville med hvilken som helst annen vekt eller hantel.  
    
  • Med Milk Jug Dumbbells, kan du også gjøre bicep krøller, triceps øvelser og skulderløft.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Løft blikkbokser. Bokser som passer i hendene passer godt til enkle håndverk. Dette er spesielt godt hvis du starter på nytt og prøver å bygge muskler sakte. Bruk større bokser enn tyngre vekter eller medisinballer.       
 4.  
 5.             3      Lag dumbbells ut av plast vannflasker. Fyll det opp med vann eller hell i småstein eller sand i stedet for å resirkulere plastvann og brusflasker. Vær sikker på å veie dem når du fyller dem slik at vektene er de samme for begge hender. Løft flasker som du ville med noen håndvekter.        
 6.  
 7.             4      Lag armvektene ut av vannflasker. I stedet for å bruke vannflasker som håndvekter bruker denne metoden flere flasker, for eksempel håndleddsvekter, festet til armene dine. Fyll dem med sand før du legger dem på armene dine. Legg til vann for tyngre vekter etter at du har fylt dem fullstendig med sand. 
    
  • Når de er fylt, hold plastflasker rundt underarmen med Tesafilm. Båndet berører ikke huden din. Det berører bare flasker for å holde dem sammen. Du kan også bruke Panzerband, bare legg det ikke på huden din. Bare legg flaskene tett nok, slik at de ikke glir av armene dine.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lag en tung medisinball ut av en basketball. Ta en gammel basketball og bor et hull i en av de sorte stripene. Hullet skal være stort nok til å fylle det veide materialet med en trakt. Sett inn en trakt i hullet og fyll ballen med sand eller småstein til du når ønsket vekt. Bruk et sykkelslangesett for å lukke hullet. Du kan også bruke Panzerband hvis du ikke har et reparasjonssett. Den misappropriated ball kan nå brukes som en medisin ball.       
 10.  
 11.             6      Lag sokker med håndleddsvekter. Fyll en ren sokk med tørkede bønner. Alternativt, bruk småstein eller småbearbeiding av steiner til tyngre vekt. Lukk eller lim den åpne enden av sokken. Deretter lukker endene sammen eller sy klut på dem slik at du enkelt kan fjerne dem. 
    
  • Bruk en skala for å justere vekten. Fyll sokken så mye du vil, basert på vekten, og kutt av det overflødige stoffet. Bruk en større sokk hvis du vil produsere tyngre vekter, men materialet passer ikke inn i det.
  •  
  • Pass på at du velger en sokk som er lang nok til å vikle rundt håndleddet. Fyll den inntil den er viklet rundt håndleddet, og så kutt av overflødig stoff hvis sokken er for lang. Lukk slutten.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Bruk ris eller bønnepakker. Disse pakkene er gode for mini-vekter hvis du er nybegynner. Du kan bruke dem til bicep krøller og andre småvektløftinger direkte fra oppbevaringsskapet.       
 14.  
 15.             8      Klipp sykkelrør til håndvekter. Ta en sykkelrør og kutt den i stykker med samme lengde. Tape den ene enden av slangen og fyll den med sand. Lukk den andre enden med et tankbånd. Du kan enten flette dem eller bøye dem i ringer til de to enden berører hverandre, lim dem sammen med rustningstape.  
    
  • Dette er en fin måte å lage vekter i forskjellige størrelser. Begynn med 500g eller 1500g. Du kan også prøve vekter på 2500 g eller til og med 4000 g. Vekter vektene med en balanse før du lukker dem.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Lag en vestervest. Få en fiskevest eller vest med flere små lommer. Fyll plastposer med sand eller betong og legg dem i alle lommene. Kjør, gjør pull-ups eller pushups eller gå mens du bruker vektvesten.        
 18.  
 19.             10      Bruk maling bokser. Holding maling bokser på håndtakene i hendene. De fleste maling bokser er litt tyngre enn plastflasker eller bokser. Du kan derfor bruke dem når du har bygget muskler. Håndtakene lar deg bruke bokser som håndverk. 
    
  • Du kan også prøve å bruke maling bokser som en ball hantel.
  •  
                   
 20.  
             

    2      Gjør tyngre vekt selv  ,

    
   
 1.             1      Bruk 20-liters bøtte. Fyll en 20-liters bøtte med sand, steiner, betong eller vann. Bruk den til å lage krøller, eller legg to av dem på en stolpe eller bord og bruk dem til benkpress.       
 2.  
 3.             2      Lag en pollegom ut av vannflasker. Ta to pakker med seks flasker og fest dem med rustningstape symmetrisk til en jernstang som du enkelt kan forstå. Denne pollegommen er velegnet til enhver øvelse du gjør med en stanglomme, som løft og nysgjerrighet. 
    
  • Ikke bruk halvfull flasker hvis disse to pakkene er for store. Halv fulle flasker slosh rundt og riste baren. I stedet skal du holde individuelle fulle flasker til stangen.
  •  
  • Bruk flasker med fire- eller seks-pakker som står fast på stangen hvis to pakker ikke er nok. Alternativt, fest individuelle flasker symmetrisk til begge ender av stangen. Først juster dem horisontalt langs linjen og stakk dem deretter ovenpå den andre. Pass på at du gir god plass til hendene for å få tak i stangen med et bredt og greit grep.
  •  
  • Obligasjonen må være funksjonell. Wickle horisontale, vertikale og diagonale turer for å feste pakkene til stangen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ser etter gamle dekk som ligger rundt i hagen. Dekk brukes i mange treningsprogrammer og bodybuilding-programmer. Du kan legge til ekstravekter til vanlige dekk når du trener, eller du kan gå til en junkyard og se etter traktordekk. Å slå den over og knytte et tau for å trekke den bak deg er bare to måter du kan bruke et dekk som vekt.        
 6.  
 7.             4      Bygg en Schwappröhre. Schwappröhren er lange, fylt med ca 20 kilo vannrør. Treningsfordelen kommer fra ujevnt slosende vann. Dette vil kreve at du bruker musklene mens du prøver å balansere vannet når det spylles fra den ene enden av røret til den andre. Du kan lage en Schwappröhre fra et PVC-rør. Røret bør ha en diameter på omtrent ti centimeter og være to og en halv til tre meter lang. Sett en hette i den ene enden, og fyll deretter røret med vann. Sett på den andre enden av en hette.        
 8.  
 9.             5      Bruk en duffelpose for å lage en sandbag. Sandbags ligner slosh-rør fordi de er ustabile, skiftende vekter som krever at du bruker mer muskler. Fyll fem eller seks store fryseposer med sand for å lage en enkel sandbag. Sandbagen skal veie ca 25 eller 30 kilo. Bruk doble poser slik at de ikke går i stykker, og lim deretter åpningen. Sett posene i duffelposen. Stram glidelåsen på duffelposen og du er klar til å starte trening!  
    
  • En alternativ metode for å lage en sandbag er å bruke en gammel hær / navy ryggsekk eller en veske veske. Bruk søppelsekker og fyll dem med fint grus. Du kan fylle dem med fem, ti eller tolv og et halvt kilo. Fyll fem eller seks poser med grus og tetning med panseret belte. Sett dem i posen til de når ønsket vekt.  
  •  
  • Legg til sand eller grusposer til forskjellige vekter eller fjern dem. Bruk en skala for å bestemme hvor tung posen er før du starter treningen. Legg til eller fjern vekt tilsvarende. Hvis du ikke vil endre vekten, kan du hælde sand eller grus direkte i posen. Du kan ikke bare endre vekten hvis du gjør det.
  •  
  • Pass på at du legger litt plass i de indre posene for at sand eller grus skal bevege seg.
  •  
  • Bruk en solid duffelpose hvis du legger mye vekt.
  •  
         
 10.  
             

    3      Gjør Ball Dumbbells  ,

    
   
 1.             1      Bruk en melk- eller saftkanne. Fyll en ren, stor plastkanne eller en to-liters flaske med vann eller sand. Pass på at potten har et håndtak. Dette er nødvendig for å utføre ball dumbbell øvelser.       
 2.  
 3.             2      Bruk dumbbells og tau. En annen teknikk for å lage ballhåndtak er å vikle et tau rundt begge ender av en hantel. Jo tykkere tauet er, jo sterkere fungerer det på grepet. Ta taket i midten, så hantelen henger jevnt under hendene. Nå kan du svinge og presse og få den fordrevne effekten av ballhåndtakene. Bruk bare en hantel i en annen størrelse hvis du trenger å justere vekten. 
    
  • Vær forsiktig når du svinger en hantel. Det svinger og flyr mer enn en tradisjonell ball hantel. Pass på at du ikke rammer deg selv med håndvekten.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag en ball dumbbell ut av en potet sekk. Kjøp en potet-, ris- eller leveringspose som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Fyll posen med sand til den når ønsket vekt. Fest en løkke på toppen av posen for hånden din. Fest løkken med tau eller tape for å forhindre at den stiger. Du kan forsterke sidene og bunnen av sekken med panseret belte.  
    
  • Du kan bruke denne metoden til å lage flere dumbbells med forskjellige vekter. Bruk en skala for å måle hvor mange pund du fyller i sekker før du knytter den opp.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk PVC-rør og gamle basketballer til å lage en ball-hantel. Kjøp et PVC-rør på 2,5 cm x 60 cm, lukk den ene enden med panseret tape og fyll røret med sand. Lukk den andre enden. Sett PVC-røret i ovnen i ti minutter ved 230 grader. Plastet skal være fleksibelt, men ikke smelte. Du forme plasten til håndtaket av ballen hantel. Se røret forsiktig. 
    
  • Ta røret ut av ovnen og bøy det i et håndtak ved å bringe de to ender sammen. Tape dem sammen. Dyp røret i kaldt vann for å herde det.
  •  
  • Kutt et spor i en basketball med de to grephullene i hver ende. Sett håndtaket inn i ballen for å sørge for at kuttene blir brede eller smale nok. Håndtaket skal være i ønsket høyde.
  •  
  • Bland hurtig betong i en separat beholder og skovl den deretter inn i ballen. Legg håndtakene nær slutten. La betongen herdes i to eller tre dager før du bruker ballen.  
  •  
         
 8.  
             

Advarsler .

                Les mer... (8)      
Sport populær:
Yoga.

Gjør buen bakover.

Riding a bull.

Gjør benoppganger.

Start med yoga i svangerskapet.

Lag en Saltowend (kryp).

400 meter løp.

Passe til fotball.

Tren for en fin rump.

Gjør yoga med mantraer.

Lag et sidekick.

Bedre å danse.

Overlev bare med en kniv i naturen.

Start med Parkour eller Free Running.

Tren brystmusklene.

Tren for en fin rump.

Tren hjemme.

For å håndtere det aktuelle landet har mistet VM.

Slik forbedrer du kjøretiden til 3km.

Tren for en kamp.