Home \ Sport
 

Skyt en ball i fotball.

 

En "Flatterball" er en ball som ikke spinner på sin egen akse når den skyves. Spinnen stabiliserer ballen i luften, og uten denne vridningen, bukker ballen uforutsigbart gjennom luften, noe som gjør det svært vanskelig for målvakter å holde flapping baller. Hvorvidt ballen flyter riktig, avhenger av hvordan du beveger beinet ditt, og med nok øvelse vil du snart brenne uholdbare kuler som Gareth Bale eller Cristiano Ronaldo.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Den perfekte flattere ballen  ,

    
   
 1.            1      Bruk en godt oppblåst fem-størrelse ball. Pass på at du har mye luft i det og at ballen din er standardstørrelsen (størrelse fem). For å lage en ballfly, må du slå ballen midt i midten uten å svinge benet ditt gjennom det. En ball med liten luft er mer sannsynlig å slå på siden. Som et resultat har han lengre fotkontakt, noe som får ballen til å rotere. 
    
  • Det trengs mye trening for å perfeksjonere dette bildet. Hvis du har fem til ti baller som du kan skyte i rekkefølge, vil læring bli mye lettere.
  •  
  • Det spiller ingen rolle hvilken produsent du har ballen din, så lenge den er godt oppblåst og har riktig størrelse.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg ballen på feltet omtrent ti meter fra målet. Du trenger ikke å score et mål, men det er fortsatt en god start. Ikke legg mye oppmerksomhet til hvor du skyter, det handler om å internalisere bevegelsen. Du kan ta vare på nøyaktigheten på bildet senere.       
 4.  
 5.             3      Stå opp for frisparket ditt som vanlig. Hvis du vanligvis tar fire trinn tilbake og to trinn til venstre, gjør det samme med denne treningen. Den eneste forskjellen er at du holder kroppen oppreist og balanserer på ballene dine på foten din. Når du treffer ballen, må du holde brystet så rett som mulig, så det er best hvis du legger merke til det ved starten. 
    
  • Se flapping ball spesialister som Cristiano Ronaldo og Gareth Bale forbereder seg på et frispark. De vokser opp og skyver nesten brystet fremover.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå til ballen som vanlig. Hold torso oppreist, ellers vil alt bli som du har gjort med dine tidligere gratis spark. For å utvikle så mye kraft som mulig og for å unngå effekten av sparker, vil du slå ballen med vristen (hvor er skoenes snøre).        
 8.  
 9.             5      Legg benet parallelt med ballen, ca 20 cm fra ballen på gresset. Prøv å holde beinet så nær ballen som mulig etter at du har startet. Innsiden bør være rett ved siden av ballen og peke tærne i retningen du vil skyte.        
 10.  
 11.             6      Slå ballen rett under senteret med vristen. Prøv å slå ballen så nær midten av ballen som mulig. Hvis du går på ballen litt lenger nede, vil den flyr høyere i luften (for eksempel kan du skyte over en vegg). 
    
  • Strekk foten helt. En flabby fot gir ballen en vri.
  •  
  • Tærne dine må peke mot gulvet. Du skyter ved å sparke ballen med den øvre delen av brettet.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Stopp svingen av beinet ditt så snart du berører ballen. Dette er den avgjørende faktoren for en god ball og vanskeligste å mestre. Swing beinet så lavt som mulig etter at du har truffet ballen. Når foten treffer ballen, brems beinet ditt. Du vil merke at din shin fortsetter å svinge fremover, noe som er greit, men alt over kneet skal være stille nå. Noen spillere finner det lettere når de hopper etter skuddet. Mens du berører ballen, hopp av med foten din. Første land på bakken med skytevåpen på stedet der ballen er plassert. 
    
  • Derfor er det så viktig å holde overkroppen oppreist og i balanse. Dette fører fremdriften til beinet helt opp til ballen og gjør det mulig for deg å kunne stoppe svingen og forhindre at ballen trer i kraft.
  •  
  • Det burde føles som om du "pisker" ballen på målet. Du må konsentrere deg godt slik at du stopper foten i tide. Den vanskeligste delen trekkes faktisk bare ut etter at du har truffet ballen.  
  •  
                   
 14.  
             

    2      Feilsøk  ,

    
   
 1.             1      Øv hoppet uten en ball. Selv om ikke alle spillere som kan skyte flapping baller hoppe opp under skudd, er hoppe sterkt anbefalt fordi det bidrar til å skyte ballen uten noen effekt, spesielt for gratis spark. Du kan forestille deg hoppet som en liten sakse skutt. Hvis du skyter rett, plasser du venstre ben ved siden av ballen. Så snart din høyre fot spretter mot ballen, trekker du venstre fot opp og tilbake mens du holder overkroppen rett. Nå skyter du ballen og nesten lander på din høyre fot hvor venstre fot var. Det ser ut som om du går i stående stilling eller som om du svinger føttene forbi hverandre som et knust saks.        
 2.  
 3.             2      Ikke bekymre deg for skytekraften til du klarer å skyte ballen uten noen effekt. Mange spillere vil ha en perfekt flagrende ball samme ettermiddag som de trener ballonger. Men de fleste spillere vil ikke kunne gjøre det. I stedet skyter du med bare ett trinn start ca 10 meter fra målet. Pass på at du enkelt kan plassere beinet ditt nær ballen og ikke la skuddfoten svinge for langt fremover. Kulen vil sannsynligvis ikke fly veldig mye frem og tilbake hvis du starter slik. Du vil fortsatt kunne fortelle om ballen har noen effekt eller ikke. Så snart du kan skyte uten noen effekt, begynner du å skyte mot målet.        
 4.  
 5.             3      Hold kroppen din stabil, rolig og spent. Din skuddbevegelse må være så økonomisk som mulig. Feste og overkroppen må ha en god posisjon, med stram ankel og kne. Din start bør være målrettet, rolig og uten unødvendige bevegelser. Din skaft må være stramt fra låret til ankelen. Benet ditt må hoppe i en rett linje til ballen, og avvik kan føre til at du ikke treffer ballen optimalt og dermed kutte den.        
 6.  
 7.             4      Vri foten litt utover for å slå ballen med beinet på innsiden av brystet for å gi bildet mer kraft. Benet mellom din vrist og innsiden av foten er den vanskeligste delen av foten din. Du kan føle det med hånden mens du løper fingrene fra ankelen til storetåen. Hvis du har den grunnleggende teknikken på det, jobber du med å snu foten litt utover under skyting og slå ballen med det harde benet. Ikke desto mindre må resten av skuddbevegelsen forbli uendret, slik at du treffer ballen direkte i midten.       
 8.  
 9.             5      Trene dette bildet hver dag og hold deg utfordrende når du internaliserer teknikken. Selv om han ser lett ut, var Gareth Bale den første til å innrømme at det tok mange år å mestre dette skuddet. Hva er hans råd? Begynn å skyte på det tomme målet og gradvis bygge hindringer eller en vegg foran deg. På slutten tog med målvakt i mål. Men viktigst, trener du Flatterball hver dag og fokuserer på å perfeksjonere teknikken.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (7)      
Sport populær:
3 tips for sprinting raskt.

Feint på den amerikanske fotballen.

Sport bidrar til å kvitte seg med mannlige bryster.

Hold deg under vann i et svømmebasseng.

Varm opp for å kjøre.

Få en kropp som Beyonce.

Forbedre din fleksibilitet.

Kast en trekant.

Boksing.

Å lage sykkelkremer.

Spille tennis.

Lag en regnbue i fotball.

Holder en golfklubb.

Bowling.

Bygg et telt.

Fest bindinger til et snowboard.

Bli en ballettdanser.

Gjør øvelser mot hevede skuldre.

Mester en Tøff mudder.

Brenn fett hjemme.

Begynn å kjøre.