Home \ Sport
 

Trekk i kurven.

 

Det er mange kaster i basketball, men gjengivelsen er vanligvis svært lav hvis du ikke trener mye. Ett kull, men du bør dominere i 99% av tilfellene, er lay-up. Det er mange forskjellige sekvenser av trekk som du kan bruke for å komme inn i riktig posisjon for et lag eller kaste et kaste som treffer deg vanskeligst å blokkere.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Analyser situasjonen i begynnelsen. Hvem dekker deg? Er forsvareren stor eller liten, rask eller sakte, feit eller tynn, og mange flere kritiske faktorer?       
 2.  
 3.             2      Finn deretter en åpning eller et gap for å bevege seg inn, og igjen spiller mange faktorer en rolle: er hullet på siden av din svake eller sterke hånd, det er en sterk forsvarer på den svake siden og mye mer.        
 4.  
 5.             3      Hvis du har valgt utgangspunktet for angrepet ditt, må du velge en bevegelse for å beseire forsvareren din. Du kan bruke en crossover, spin, bull rush, stopp og gå, pumpe falsk og mange andre taktikker. Den listede her er den enkleste og / eller mest vellykkede.        
 6.  
 7.             4      Når du går over, la du til å drible i en retning og deretter bytte ballen raskt til den andre. Motstanderen din skal være ett og et halvt skritt bak deg, som er nok til å slå ham.        
 8.  
 9.             5      I spinnet dribler du i en retning og spinner, så forsvareren står bak kroppen din, for nå har du et halvt eller fullt skritt foran, som du trenger.        
 10.  
 11.             6      Du må trene flyteren for å slå, men det er nesten umulig å blokkere det (selv om din forsvarer er mye høyere enn deg). Du dribler mot forsvarer til du er 1,5 til 3 meter fra kurven. Nå går du opp med en fot mens den andre foten er på utsiden, med sikte på å sette ballen direkte i kurven uten å sikte på rektangelet på brettet.        
 12.  
 13.             7      I Bull Rush har du heller god plass til å flytte til kurven eller en svak forsvarer. Du beveger deg i en retning, gi full gass og prøv å utvide din forsvarer. Normalt virker dette ikke hvis forsvareren din er sterkere, raskere og mye høyere enn deg.        
 14.  
 15.             8      På Stop and Go dribler du så fort du kan i en retning og stopper plutselig. Din forsvarer blir kastet av balanse og du får det rette kaste å score.        
 16.  
 17.             9      På Pump Fake, fake du kaste og la forsvareren fly. Så angriper du deg mens du er i luften, fordi han ikke kan endre sin retning i luften. Dette fungerer vanligvis hvis du allerede har etablert deg som en krukke med høy avstøpningshastighet.        
 18.  
 19.             10      Hvis du slår forsvareren din, vil det ikke være en forsvarer på din svake side, og du kan gå rett til topper, men hvis forsvarer av din svake side allerede har flyttet inn, er det mange måter å slå ham på.        
 20.  
 21.             11      En av de mest kjente er hoppetrinnet, hvor du bare tar ballen og hopper. Dette vil gi deg all fart og som du allerede har valgt i artikkelen, kan du ikke endre retningen i luften, noe som betyr at du bare kan bevege deg videre med mindre noen berører deg, noe som resulterer i en feil på personen , Klatre opp igjen etter landing. Nå slår du forsvareren på din svake side, eller han har en feil hvis sistnevnte er tilfellet, og du kan ikke ta kastet du bare ville kaste, kaste ballen opp og det ser ut til at du er blitt fouled. Dommeren fløyter det og du kan fortsatt score poengene.        
 22.  
 23.             12      Du kan også prøve å spinne igjen, men det er ikke så effektivt. Hvis du er en av de store aktørene på banen, vil den fungere bra, og etter spinnet kan du gå tilbake til banen.        
 24.  
 25.             13      Du kan også prøve den med en opp-ned-mater, hvor du går hele banen rundt kurven og gjør opplegget fra den andre siden. Dette fungerer hvis forsvareren har hoppet før du er på den andre siden.        
 26.  
 27.             14      Du kan kombinere og blande disse trekkene når du vil lage et nesten uendelig antall måter å tegne på kurven. Husk at disse bare er de enkleste og mest suksessfulle trekkene. Det er mange flere, og hvis du har en større forsvarer i det lave innlegget, kan du skyve fremover for å trekke feilen.                  
 28.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Ta en dukkert i fotball.

Lær Booty Clapping.

Tren Parkour.

Gjør buen bakover.

Få bedre biceps.

Telle poengene på bowling.

Varm opp før ballett trening.

Spiller innendørs fotball.

Tilbakestill backflipen.

Start og følg en treningsrutine.

Bli profesjonell bryter.

Forlate en kamp.

Stopp luften under vann.

Gjør vertikale tåker.

Lag en koker for piler.

Brimfiske.

Ta Lotusposisjonen.

Lær oppstart.

Forstå grunnleggende teknikker for karate.

Pust bedre.

Begynn å kjøre.