Home \ Sport
 

Bruk heelys.

 

Har du et par hjerter, men vet ikke hvordan du skal bruke dem? Når du lærer hvordan du bruker dem, vil du fly over fortauene og veiene. Se trinn 1 og under for å finne ut hvordan du tipser dine hæler, avstøt og rist på dine hæler!

              

Fremgangsmåte .

    

     Forbered deg på rulling  ,

    
   
 1.            1      La dine eneste beskyttelsesapparater hoppe ut med Heely-verktøyet ditt! Den eneste beskytteren er det flate stykket i bunnen av skoen. La de eneste beskyttelsesarmene være på plass hvis skoene dine skulle fungere som vanlige sko, men hvis du er klar til å rulle, la dem hoppe ut!       
 2.  
 3.             2      Skyv hjulene inn! Du bør høre et klikk når hjulene har hoppet inn helt. Kanskje du bedre vil stemple på hver sykkel for å være sikker.        
 4.  
 5.             3      Finn et godt sted å trene! Se etter et relativt skråt, jevnt område, men ikke for bratt! En gangvei, en hall eller en gate er ganske bra. Unngå veier med trafikk eller områder med tonnevis av sprekker, steiner eller andre hindringer på bakken!                  
 6.  
             

Rulling og pause .

    
   
 1. Løft tærne og vei deg tilbake på dine hæler! På begynnelsen, sitte ved et bord slik at du kan bli vant til hva det føles å skifte vekten til dine hæler hvor hjulene dine er! Ruller tilbake på dine hæler, du ruller.            
 2.  
 3. Skru av med en fot! Nå som du er kjent med Heelys, er det på tide å sette dem på prøve. Lig deg tilbake på hælen på en fot og ta et steg med den andre tåspissen for å skyve deg framover! Skift vekten til hælen mens du presser fremover!        
 4.  
 5. Balansering på dine hæler! Nå som du beveger deg, legg hælene på begge føttene på gulvet og rul! Ikke lene deg for langt, eller du vil falle på bunnen!        
    
  • Hold vekten balansert over dine hæler!
  •  
  • Hold en fot lett foran den andre!
  •  
   
 6.  
 7. Skru deg av igjen! Hvis du vil bli raskere, trykk av med en fot, som du ville med en scooter - bortsett fra at hjulene er festet til foten i stedet for et bord!        
 8.  
 9. Stopp ved å lene deg på dine hæler! Lene seg tilbake slik at hældelen av skoen din (delen bak hjulene) berører bakken, gir deg en langsom stopp. Du kan også sprette tærne ned, men da må du begynne å løpe, da overkroppen din kan bevege seg fremover hvis du beveger deg veldig fort. Bli kjent med begge måtene å stoppe!        
 10.  
 

     Bruk Heelys sikkert  ,

 
   
 1. Heilig ikke raskere enn du kan kjøre! Det ville da være veldig vanskelig å stoppe, og du sannsynligvis fortsatt faller ned til slutt.            
 2.  
 3. Heely ikke i nærheten av biler! Hvis du mister kontrollen med hjulene dine, kan du ende opp i en farlig situasjon!            
 4.  
 5. Bruk verneutstyr! Hvis du er i et travelt område, kan det ikke være vondt å bære hjelm, albuebukser, håndleddsvakter og knestøvler.            
 6.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

        
Sport populær:
Tren de indre lårmuskulaturene hjemme.

Ballettdans.

Utfør militære oppstart.

Lær poledans.

Utfør styret på riktig måte.

Ser på fotball.

Start med sport.

Bruk shin vakter.

Kast benspinn.

Tren din abs med dumbbells.

Bygg abdominale muskler hjemme.

Bruk en treningsball for nybegynnere.

Lær å skate av deg selv.

Gå ned i vekt om tre dager.

Kom deg i form gratis.

The Dunk.

Gjør gymnastikk triks.

Gjør knep og lunger.

Beslutter mellom Yoga og Pilates.

Bygg lean muskel.

Kjøp en cricketbat.