Home \ Sport
 

Lag en summersult bakover.

 

Har du lyst til å hoppe somersault uten hender? Denne artikkelen forklarer hvordan du gjør det, men du bør prøve det bare ved hjelp av det, ellers kan du alvorlig skade deg selv.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forberedelse for en sikker bakover somersault  ,

    
   
 1.            1      Strek dine muskler. Lag broer, samt utvide ben og ankler. Når du er ferdig, kan du varme deg opp med noen bakoverhåndshopp. Når du er vant til det, kan du prøve å hoppe ut av det. Disse øvelsene strekker seg og forbereder deg på den bakre summen fra en stående stilling.       
 2.  
 3.             2      Finn en hjelper. En hjelper er noen, vanligvis en trener, trener eller erfaren gymnast som vil hjelpe deg ved å holde deg og gi deg en god holdning når du prøver din første somersault. Ikke bare hjelper det deg å hoppe høyere i luften, det kan også gi deg verdifullt råd hvis du gjør noe galt og holder deg fra skade.        
 4.  
 5.             3      Finn en matte. Matter gjør ikke utilsiktet fallende farlig. I tillegg motiverer de psykologisk: Hvis du ikke er redd for å falle (ikke bekymre deg, bør du ikke falle), hoppe høyere og ha en bedre holdning.  
    
  •   For nybegynnere : brett en matte og stå på den for de første få summene. Dette vil gi deg mer plass (du vil bli oppdratt) for din somersault.
  •  
  •   For erfarne gymnaster: hopp til baksiden på en brettet matte. I stedet for å ha mer plass i luften for å snurre og lande, har du mindre. Dette er en flott teknikk hvis du allerede er ganske god og vil forbedre teknikken din!
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Utfør somersault  ,

    
   
 1.             1      Stå med perfekt rett kropp og armstrøk utstrakt. Forestill deg en streng festet til hver av hendene dine som trekker deg opp. Dette vil hjelpe deg å strekke armene dine helt og holde kroppen din rett.        
 2.  
 3.             2      Senk armene dine, bøy knærne, så sving armene opp igjen når du hopper inn i luften. Før du hopper, prøv å svinge armene opp når du hopper. Dette vil gi deg det nødvendige fartet til å virkelig utføre somersault.  
    
  • Husk å hoppe opp først, ikke tilbake. Mange nybegynnere tror at fordi summersulten bakover er et rulle bakover i luften, må de hoppe bakover. Den riktige teknikken er imidlertid å hoppe til toppen. Dette vil gi deg høyden til å sette på bena og deretter "flytte" bakover.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Stram bena og hopp i luften. Ta bena nesten til brystet mens du hopper av. Fremdriften skapt ved å sette bena på brystet gjør det lettere å hoppe bakover.  
    
  • Øv å sette beina til brystet først på gulvet. Lig med ryggen på en matte, med armene over hodet ditt, som i startposisjonen (få armer fanget av en hjelper eller legg dem under noe tungt). Deretter løfter bena så fort du kan til brystet og simulerer bevegelsen av somersault. Stram det raskt og strekk det ut igjen, gjenta det flere ganger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Når du er midt i luften, kast deg opp i en liten ball. Du bøyde knærne, hoppet av og trakk knærne til brystet og lente seg tilbake. Prøv å gjøre deg selv "liten" på det høyeste punktet av hoppet.        
 8.  
 9.             5      Land med knær bøyd. Ikke land med knærne rett. Det gjør vondt mye, og du risikerer å strekke knærne. Prøv å lande med bøyde knær slik at de kan absorbere noen av landets kraft.        
 10.  
 11.             6      Tilbake kroppen din til startposisjonen etter landing. Balanse raskt ved å strekke dine bøyde knær og heve armene tilbake i luften. Sluttresultatet skal se omtrent like ut som startposisjonen.        
 12.  
 13.             7      Øv alt ved å sette brikkene sammen. Litt som å gjøre en somersault bakover. Ikke for vanskelig riktig? Når du har praktisert alle de små grunnleggende komponentene - hopp, dra, land, strekk - du bør utvikle en følelse av hvordan en somersault føler seg bakover som en væskebevegelse. Ikke vær redd for å jobbe med en coach eller hjelper; prøv aldri dette for alle når du gjør det for første gang. ,        
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Arm armene dine for baseball.

Bygg et billig treningsstudio hjemme.

Kast en skrueboll.

Utfør en omvendt lunge.

Kjøre en popskive den.

Bruk Runtastic Six Pack Abdominals til iPhone.

Å være en fin fotballspiller.

Lær å gå på ski.

Hitting.

Kast en skrueboll.

Å være en fin fotballspiller.

Lag et sidekick.

Beslutter mellom Yoga og Pilates.

Kutte en fotball.

Utvikle bedre nakke muskler.

Bruk en scooter.

Raskt brenn kalorier.

Hvordan bli kvitt wobbly armer.

Stram røret.

Lag en Herki Cheerleading.

Spiller biljard profesjonelt.