Home \ Sport
 

Bli en bedre fotballspiller.

 

Det er flott å trene fotball som sport. Men du må starte tidlig og jobbe hardt hvis du vil bli en flott fotballspiller. Du må jobbe med treningen din og lære å etterligne fotballgratta, men mest av alt trenger du lidenskap for spillet. Så kom deg ut på banen og begynn å trene!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Prøv den lokale fotballklubben hvis du ikke allerede er i et lag. Sjekk også de andre klubber i ditt område. Det vil avhenge av dine nåværende ferdigheter for hvilke klubber du kan spille. Forskning og lære mer om klubbens fortid, samt trenerne og utdanningen deres.       
 2.  
 3.             2      Arbeid på dine ballferdigheter for å bli en utmerket fotballspiller. På samme måte som du skal trene med mannskapet to ganger i uken, må du også trene alene eller med dine venner... enten i hagen eller på et offentlig fotballbane. Du bør jobbe med følgende ferdigheter: Jonglering: Selv om denne ferdigheten ikke trengs direkte i et fotballkamp, ​​vil bedre jonglering hjelpe deg med å forbedre din følelse for ballen og ballhåndtering. Dribling: Øv dribling på en overflate som er rundt 30 meter lang. Bruk vristen mens du dribler og sett inn begge føttene. Etter å ha gjentatt denne typen dribble flere ganger, bruk bare utsiden og innsiden av foten din. Bytt med hver kontakt mellom innsiden og utsiden.        
 4.  
 5.             3      Arbeid på ulike aspekter av fitness for å bli dyktig fotballspiller. Det er tre hovedaspekter å jobbe med. Disse er utholdenhet, fart og kraft. For å jobbe med utholdenhet, kjør 3-5 kilometer to ganger i uken, og prøv å forbedre tiden din hver uke. Fotball er også en sport med fart. For å forbedre din fart, arbeid på din sprint evne. Finn et fotballbane, fra mållinjen og sprint til midtlinjen. Derfra kan du jogge løst til neste mållinje. Gjenta dette trinnet og deretter gå hele lengden på feltet for å kjøle seg ned. Gjør denne øvelsen hvis du kan til du er for trøtt eller rundt 15 minutter. Det du kan gjøre for din styrke, avhenger av din alder. Noen øvelser som er nyttige for alle aldre er froskhopp, trillebør og lunge. Hvis du lager froskhopp, starter du fra en knebøyning og hopper så langt du kan. Hvile i noen sekunder og gjenta hele greia. Hvis du gjør lunges, start fra stående stilling, ta så stort et skritt fremover som du kan og ta på bakken med bakkeket. Legg vekten på forbenet, ta et skritt fremover med bakbenet og ta på bakken med det andre kneet. Fortsett langs lengden på feltet på denne måten. For trillebåren trenger du en partner. Din partner står bak deg og holder dine strakte ben på anklene. Du bør være foran ham og bare hendene får lov til å røre bakken. Du bør begge løpe til midtlinjen samtidig (du på hendene og partneren din på føttene). Ved midtlinjen endres du. Hvis du gjør alle disse øvelsene 2-3 ganger langs banen, vil du forbedre styrken i bena og magen betydelig over tid.        
 6.  
 7.             4      Læring gjennom imitasjon. Se på proffene på TV. En fin måte å lære nesten alt på er å se på noen som er bedre enn deg, så dra nytte av denne muligheten. Å se på disse spillerne vil hjelpe deg å se hvordan spillet kan spilles og vise deg hvor godt du kan bli. Når du spiller en bestemt posisjon, bør du fokusere på spilleren som spiller posisjonen din og noterer hva han gjør. Se også dommerne og de avgjørelsene de tar. Det er veldig viktig å kjenne alle spillets regler nøyaktig. Du kan også kjøpe eller låne fotballvideoopptak. Det er tusenvis av fotballag hvorfra du kan lære om alle aspekter av fotballkampen. Disse videoene bryter ned ulike øvelser og taktikker, som vil hjelpe deg til å bli en eksepsjonell spiller. Det er veldig enkelt å følge videoene, og de har vært veldig vellykkede over hele verden for å hjelpe fotballspillere.        
 8.  
 9.             5      Ta en trener hvis du har andre mål enn dine lagkamerater. Mange kvalifiserte trenere eller junior spillere trener enkeltpersoner og er relativt billige. Konsentrere seg om bare en spiller og deres behov er en fin måte for spilleren å bli en over gjennomsnittlig spiller mye raskere.        
 10.  
 11.             6      Du kan også lage mini-treningsspill med en vennegruppe. Dette kan hjelpe deg med å forbedre ballarbeidet ditt, og du kan få tips fra vennene dine i løpet av denne tiden.        
 12.  
 13.             7      Gå til ditt lokale bibliotek og finn noen bøker om fotball.        
 14.  
 15.             8      Kjenn din posisjon. Det er veldig vanskelig å bli bedre i fotball hvis du, så snart treneren din spør deg om å spille en bestemt posisjon, fortsatt er usikker på hva du skal gjøre.        
 16.  
 17.             9      Få råd fra treneren din. Han har sett mange forskjellige spillere og dine feil faller raskere for noen som ser deg spille hele tiden.        
 18.  
 19.             10      Bruk en fotball som er størrelsen på aldersgruppen din og sørg for at den ikke er flat. Det er vanskeligere å forbedre hvis ballen har feil størrelse eller ikke riktig form.        
 20.  
 21.             11      Gå til ballen. Ikke vær redd for å slå ballen! Ta del og ikke bare henge rundt, da dette ikke hjelper teamet ditt.        
 22.  
 23.             12      Mål med innsiden.        
 24.  
 25.             13      Følg en treningsplan. Dette bør være en rutine, ikke noe du bare noen ganger gjør på bestemte dager eller tider. Trening med en fotball tre eller fire ganger i uken vil definitivt forbedre dine ferdigheter. Skyt ballen volley mot en vegg eller skyte med begge føttene på en trampoline eller et mål, hvis du har en. Tren fotarbeid og sjonglere. Jonglering hjelper deg med å kontrollere ballen. Du bør gjøre dette med begge føttene, slik at du får tillit til begge føttene. Skyt med begge føttene og ta ballene direkte med begge føttene. Du vil definitivt se en forbedring!                  
 26.  
            

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Sport populær:
Hoftene svinger.

Kaster en frisbee forhånd.

Skøyter.

Tren for en fin rump.

Gjør knebøy.

Bygg abdominale muskler hjemme.

Vær en bedre cheerleader.

Fjellklatring.

Tren din kraft.

High Jump (Atletikk).

Bygg opp skuldermuskulaturen.

Sett en merkelig opp.

Tren Ironfist Kung Fu.

Pek på en hockeypinne.

Kajakkpadling.

Hvordan bekjempe Son Goku.

Yoga.

Oppnå et feltmål.

Bli danser.

Stram bukmuskulaturen.

Spiller et pass mens du spiller fotball.