Home \ Sport
 

Gi riktig momentum til en cricketball.

 

Grunnleggende ideen om swing bowling er at du prøver å få ballen til å bevege seg sidelengs etter å ha blitt kastet i retning av batsmanen. Nøkkelfaktorene for å oppnå dette er slitasje på ballen, kasthastigheten og kastet til bowleren. En "swingbowler" kan bruke konvensjonell sving, omvendt sving eller kontrastsving.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Konvensjonell Swingbowling  ,

    
   
 1.            1      Bruk en ny ball. Cricketballer svinger best når de er nye og uten tegn på slitasje. Bollen skal ha et fremspringende hode og være spesielt skinnende på den ene siden.        
 2.  
 3.             2      Hold ballen langs sømmen. Ta tak i ballen med både mellom- og indeksfingre langs begge sider av hemmet og legg tommelen og ringfingeren rundt hele ballen. Den skinnende siden skal peke mot batsmanen.        
 4.  
 5.             3      Slip ballen med ganen mot momentet. Hvis ballen svinger fra "bensiden" (høyre side av feltet fra dommers synsvinkel) til "off-side" (venstre side av feltet), er dette en "inswing". Hvis ballen svinger fra off-side til ben-siden, er det en outswing.  
    
  • For å kaste en "insving" ball, blir ballen utgitt i en vinkel på rundt 20 grader i retning av "finben" (feltposisjon bak batsmanen). Når du slipper gå, bør din langfinger være det siste kontaktpunktet på ballen.  
  •  
  • For å kaste en "outswing" ball, blir ballen utgitt i en vinkel på ca 20 grader i retning av "slip" -posisjonen (litt til høyre bak batsmanen). Når du går, bør pekefingeren være den siste kontakten på ballen.  
  •  
  • Konvensjonell swing bowling fungerer best med en hastighet på rundt 50 til 110 km / t.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Bakover swingbowling  ,

    
   
 1.             1      Bruk en ball som er 40 eller flere overs. En ny ball svinger vanligvis i konvensjonell retning, men en eldre ball i denne fasen har endret sin aerodynamikk. Han begynner å svinge mer i motsatt retning av himmelen til den skinnende siden.        
 2.  
 3.             2      Få ballen i god stand. Tilbakebøyde swingbowling fungerer best når den glatte siden av ballen er veldig jevn, den grove siden er veldig grov og hodet er utstikkende.  
    
  • I løpet av spillet bør du hele tiden polere den glatte siden av ballen. Vær imidlertid oppmerksom på at det er ulovlig å skrape den harde siden, og dette betraktes som ballmanipulering.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold ballen langs sømmen. Ta tak i ballen med mellom- og indeksfingre langs begge sider av hylsen, tommelen og ringfingeren rundt ballen. Råsiden skal peke i svingens retning.        
 6.  
 7.             4      Kaste ballen på samme måte som i konvensjonell bowling, men med sidene av ballen i motsatt retning. Det betyr at den skinnende siden er nå i motsatt retning fra batsmanen. Forskjellen mellom konvensjonell og bakover svingende er at i den første svinger ballen mot sømmen, mens den sistnevnte svinger ballen i motsatt retning.  
    
  • For å kaste en insvingkule, utløses ballen i en vinkel på ca 20 grader i retning av glidestillingen. Når du slipper, må din langfinger være den siste kontakten på ballen.  
  •  
  • For å kaste en outswing ball, er ballen utgitt i en vinkel på ca 20 grader mot den fine benposisjonen. Når du går, bør pekefingeren være den siste kontakten på ballen.  
  •  
  • Kaste med full kraft. Jo raskere du kaster fart, desto bedre vil du kunne få motsatt momentum. Den nødvendige hastigheten avhenger også av tilstanden til ballen. Jo tøffere den raske siden av ballen, desto mindre fart er nødvendig.
  •  
         
 8.  
             

    3      Kontrast swingbowling  ,

    
   
 1.             1      Bruk en ball med utstående gane. På samme måte som med konvensjonell og tilbakegående swingbowling, bør den ene siden av ballen være spesielt skinnende og den andre siden spesielt grov. Få ballen så tørr som mulig.        
 2.  
 3.             2      Hold ballen langs sømmen. Ta tak i ballen med mellom- og indeksfingre langs begge sider av hylsen, tommelen og ringfingeren rundt ballen.       
 4.  
 5.             3      Kaste ballen med ganen i en rett linje langs banen. Svingets retning er avhengig av kastets hastighet. 
    
  • Ved lav hastighet (under 110 km / t) svinger ballen mot grov side.  
  •  
  • Ved høy hastighet (over 110 km / t) svinger ballen mot den glatte siden.  
  •  
  • Vær oppmerksom på at ballens hastighet endres med brukstilstand og dermed har stor innvirkning på ballen.  
  •  
         
 6.  
           Les mer... (20)      
Sport populær:
Gjenopprett raskt.

Kjøp en cricketbat.

Reduser midjeomkretsen.

Lag bicep krøller.

Rengjør tennissko.

Forstå dommerens signaler.

Få store biceps.

Utfør styret på riktig måte.

Bygg abdominale muskler hjemme.

Lær inline skøyter.

Master tjener ovenfra i volleyball.

Mester en Tøff mudder.

Tren tricepsene.

Skyt som Kevin Durant.

Dans salsa.

Tren med håndverk hjemme.

Forstå grunnleggende teknikker for karate.

Tren for en triathlon.

Lær gymnastikk.

Bygg abdominale muskler hjemme.

Foxtrot.