Home \ Sport
 

Hopp inn i vannet fra en startblokk.

 

I konkurransesvømming kan et godt hopp fra startblokken forbedre tiden din og bestemme konkurransen. Hvis du ser stjernene på svømmescenen, vil du oppdage at de alle hopper veldig bra, raskt og langt. Selvfølgelig er det også målet med hoppet ditt. Med praksis kan du bli betydelig bedre på kort tid.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Først lærer du å hoppe inn i vannet uten å starte blokk. Så lenge du ikke kan hoppe fra kanten av bassenget, bør du ikke engang prøve det fra startblokken.       
 2.  
 3.             2      Hent på startblokken som du mestrer grunnleggende om å hoppe. Begynn å sette en fot veldig langt fremover slik at tærne ser ut over kanten. Den andre foten du legger på skulderbredden bak deg. Det spiller ingen rolle hvilken fot er foran. Du kan prøve selv hvordan det fungerer best for deg. Du bør se i bekkenets retning og puste roligt til du får signalet fra treneren eller en offisiell.        
 4.  
 5.             3      Bøy over føttene og ta tak i forsiden av startblokken med den ene hånden etter den andre, hvis du får signalet På rutene! høre. Flekk nok at brystet berører lårene dine. Når du blir bedre, bør du være i stand til å lene seg fremover slik at det føles som om du kan falle i vannet når som helst. Husk å holde stille til startsignalet lyder.        
 6.  
 7.             4      Hopp av startblokken ved å skyve deg selv med armer og ben på startsignalet. Når du er i luften, bør du trekke armene over hodet så raskt som mulig. Når du dykker i vannet, trekker du inn hodet og strekker kroppen slik at du ikke dykker for dypt. Begynn med beatset umiddelbart, med mindre du svømmer brystet. I dette tilfellet les wikiHow-artikkelen om breaststroke-start.                  
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

    
   
 • Et svømmebasseng med startblokker
 •  
 • Svømmebriller
 •  
 • Treneren din (for instruksjoner)
 •  
 • Badebukser eller badedrakt
 •  
        
Sport populær:
Tren med sandbag.

Ride en hest.

Reduser mannens bryst.

Gjør benoppganger.

Hopping.

Rengjør en golfklubb.

Stram lårene.

Fikk store lår.

Forme putting greener.

Bli profesjonell angler.

Kommer til NBA.

Lær å danse.

Fang sjøørret.

Forbedre dine kampferdigheter.

Kegel øvelser for menn.

Kast benspinn.

Stringing en tennisracket.

Kostholdet til en kroppsbygger.

Få en tynn rump og mager lår uten sport.

Bli profesjonell spiller for MLG.

Enkelt synke et hoppeskudd.