Home \ Sport
 

Få noen glade for fotball.

 

Det fantastiske spillet av fotball er full av triks. Å ta sitt spill til neste nivå, må du kunne klare dine motstandere med raske endringer i retning, smart pass og troverdig feint. Finn ut hvordan du spiller fotball på en vanskelig måte. I denne artikkelen lærer du hvordan du behandler ballen som en tryllekunstner og skyter smarte gratis spark. Mer informasjon finner du i trinn 1.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Ball følelse  ,

    
   
 1.            1      Arbeid med å drible med begge føttene. Ingenting gjør en spiller mer endimensjonal enn bare favoriserer en side av gangen. Den beste måten å slå ut motstanderen din er å drible med begge føttene. Hvis du har evnen til å skyte og drible like bra med begge føttene, vil du være en dominerende spiller og en flott kicker.  
    
  • Dribble med begge føttene rundt Hütchen, bøy ned på den ene siden og den andre igjen høyt og igjen på den andre siden.       
  •  
  • Endre siden hver annen øvelse, slik at du kan oppleve hvordan det føles å se spillet fra andre vinkler, og tvinge deg til å skyte med din svake fot.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tren rask bedrag. Den grunnleggende feiten i en dribblers arsenal er klatreren, etterfulgt av den speilede fortabelsen. Prøv å integrere disse små feintene i driblingen din, og spillet ditt blir bedre raskt og effektivt. Disse teknikkene er også veldig enkle å lære. Det kan vel være at du allerede gjør det uten å vite det.  
    
  • For å gjøre en rask bedrag, berør ballen to ganger med sin sterke fot. Ved første berøring må du spille ballen med innsiden på den andre siden og tilbake igjen. Det er det du gjør når du står eller slår motstanderen. Dette hjelper mye hvis du vil lage rom.       
  •  
  • Gjør den speilede, raske feilen. Du berører ballen fort to ganger med din sterke fot, men på den andre siden. Foreløpig at du berører ballen, og ta den med utsiden mot kroppen og tilbake til deg. Hvis du gjør dette trikset veldig fort, er det en veldig effektiv feint.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spille ballen frem og tilbake. Denne typen ballbehandling er en god måte å variere ballen på, og opprettholde en veldig god ballkontroll. Hvis du lærer å drible ballen frem og tilbake raskt, vil du enkelt holde motstanderen av ryggen, og han vil ha problemer med å forutse neste skritt. I tillegg er denne typen ballbehandling ekstremt lett å få.  
    
  • For å rulle ballen rundt med foten, ta innsiden av sin sterke fot for å rulle ballen fra side til side. Du kan ikke passere ballen, bare kast. Gå nå tilbake i den andre retningen og rull den tilbake til den andre siden. Undersøk denne metoden mens forvarming, rundt hatter, for å finne riktig tidspunkt.       
  •  
  • For å rulle ballen speilvendt, må du trekke ballen mot deg mens du beveger deg bakover. Plasser din sterke fot på ballen, og gå tilbake og kast ballen mot kroppen, beveger seg raskt nok for å holde den under kontroll. Deretter trekker du den andre foten på baksiden. Dette er en god måte å endre retning og gjøre rom.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klatreren. Sannsynligvis det mest sensasjonelle trikset i en fotballspiller arsenal er klatreren. Med dette trekket gjør du raskt en feint på den ene siden, og du bestemmer deg for siste sekund for den andre siden. For å få dette trikset må du drible fremover med en normal hastighet.  
    
  • Gjør klatreren med din sterke fot og legg den på din svake. Så hvis du er rettfot, går du over den bevegelige ballen. I dette eksemplet skjer bevegelsen fra høyre til venstre. Din sterke fot må stå stille og utsiden av den andre foten sparker ballen raskt i motsatt retning. Dette trikset bør utrydde motstanderen eller forsvarer og få ham til å se uforberedt og sette ham på feil spor, slik at du til slutt kan vende motsatt retning.       
  •  
  • Med en dobbel overklipper klatrer du over ballen med begge føttene, før du fortsetter å drible i riktig retning. Hvis du er rettfot, gå rett over ballen med høyre fot, fra venstre mot høyre, og deretter omvendt. Deretter tar du den utvendige rytterens høyre fot og sparker den tilbake. Dette skjer veldig fort!       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Prøv Zidane Turner. Nei, du vil ikke gå til en forsvarer og gi ham et hofteskudd i overkroppen. I stedet er dette trekket en 360 graders sving som gjør at motstanderen din ser ut som en blodig nybegynner. I praksis er dette trekket enkelt, men når du prøver å bruke det i spillet, blir det veldig vanskelig. Likevel, hvis det brukes riktig, kan det være et fantastisk trekk og få motstanderen til å se gammel ut. Bruk dette trikset når motstanderen beveger seg rett mot deg.  
    
  • Hvis du dribler ballen med en behagelig fart, treffer du ballen med sterk fot for å stoppe den og slå kroppen din 180 grader. Hvis du går på ballen med høyre fot, sving venstre skulder til du tar motsatt retning.       
  •  
  • Etterpå fortsetter du å svinge kroppen din 180 grader, men nå endrer du måten du berører ballen på. Bruk den andre foten til å spille ballen på den andre siden. Du trekker ballen tilbake på deg og ser igjen i startretningen.       
  •  
         
 10.  
 11.             6      Rainbow. En regnbue er et helt prangende, imponerende og ganske ubrukelig triks som du aldri bruker i en virkelighetsspill, da det er ganske ubrukelig. Likevel er det kult å lære dette trikset. Hvem vet om man ikke kunne bruke det på et tidspunkt?  
    
  • For å få Regnbuen, går ett trinn med hælen på sin sterke fot foran ballen og bruker den andre foten til å klemme ballen mot benet ditt. Bruk hælen på din sterke fot for å sparke ballen opp og fremover. Ballen skal være i luften rett foran deg.       
  •  
  • Øv dette trekket først mens du står og dribler. Kan du gjøre dette trikset på spillhastighet, eller vil du bli en flott dribler?       
  •  
         
 12.  
 13.             7      Rabona eller "Adlerauage". En Rabona er mer eller mindre en regnbue med bare en fot kombinert med en klatrer. Den brukes i freestyle driblingskonkurranser og noen ganger i selve spillet.  
    
  • For å utføre Rabona må du gå over ballen med svak fot og bevege seg mot den sterke foten. Bruk innsiden av din sterke fot for å få et raskt spark på motsatt side, og spill deretter ballen tilbake til din svake fot.       
  •  
         
 14.  
 15.             8      Spill utfordrende pass og hold hodet oppe. En av de beste måtene å fange motstanderen på feil fot er å ubalanse ham med smarte pass. Sørg for at dribbingshodet alltid peker fremover for å vite hvor motstanderne dine er og for å forsvinne forsvarerne ved å først se i en retning og deretter spille et skarpt pass til en frittstående spiller på den andre siden. Gjør mange ukjente pass, og du blir Steve Nash av fotball.                  
 16.  
             

    2      Gratis Kick Tricks  ,

    
   
 1.             1      Christiano Ronaldo frispark. Sett ballen ned slik at luftinntaket peker rett på deg. Forbered gresset foran ballen slik at ballen er så høy og så myk som mulig på gresset. Ta noen skritt tilbake og skyv ballen på hovedet. Din fot må treffe ventilen og være så grunne som mulig. Skyt ballen med det området der skoene dine befinner seg og ikke kutte ballen i det hele tatt.  
    
  • Treff ballen riktig. En Knuckle Ball flatter bare litt i luften, snu ikke, men den senker uforutsigbart opp og ned. Hvis du klarer å få ham over veggen, er det veldig vanskelig for en målvakt å fange, og dette sparket kan til og med skli gjennom målmesterens hender plutselig. Denne typen skudd trosser nesten fysiske lover.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke skyte ham lett. Hvis du skyter fra en posisjon som kan føre til et mål, vil hver av dine motstandere tro at du vil score målet. Prøv å prøve et skudd rundt veggen for å sannsynligvis score et mål. En annen måte ville være å spille ballen lett over veggen, slik at lagkameratene bare må kutte flanken i målet. Eller du kan være skarp på en avdekket spiller av laget ditt, som er utenfor spillområdet. Prøv å få ballen inn i spillet i stedet for å prøve en ball à la Beckham.        
 4.  
 5.             3      Skyt under veggen. Det er svært ofte slik at forsvarerne instinktivt hopper opp i et frispark når ballen skyves på dem. Dette gjelder spesielt når ballen er nær målet, og det har allerede vært flere gratis spark før og du har alltid skutt høyt over veggen. Et skremmende triks er å dra ballen så dypt som mulig under veggen, og håper at forsvarerne blir irritert av det og en lagkamerat bare trenger å presse ballen.        
 6.  
 7.             4      Lag et kort pass rundt veggen. Prøv å passere et pass forbi veggen i ledig plass og la en lagkamerat slå ballen. Dette er bedre enn å skyte ballen i luften. Dra nytte av de nå åpne vinklene som har åpnet opp gjennom veggen for å spille et overraskende pass. Dette er mer effektivt enn å bare sparke ballen hardt inn i rommet.        
 8.  
 9.             5      Koordinere en mengde spillere. Du kan noen ganger lede dine motstandere til en feint ved å danne en vegg. Selv målvakten kan bringe seg i posisjon og gripe inn i spillet fra straffområdet. Du kan involvere mellom to og fire spillere i et frisparktrick. Man løper, som tidligere avtalt, over ballen og hopper over ham og løper fri for et pass. Etter at spillerne svømmer mot målet, lager du en brikke over veggen mens lagkameratene dine spruter på ballen.  
    
  • Alternativt kan en lagkamerat spille en kort pasning som du så kan ta ballen bratt, så skyte den eller sende den fra en nyopprettet vinkel for å manøvrere ballen tilbake til spillesituasjonen.       
  •  
         
 10.  
             

    3      Svelger  ,

    
   
 1.             1      Selg svaler uten skyldig samvittighet. Det er viktig at svalen er en god skuespiller. Fotballspillet har blitt så fort i disse dager at det er nesten umulig for dommeren å se alt. Dette betyr at motstandernes feil ikke ofte blir sett eller straffet. Målvakten kan ikke være overalt. For å sikre at en albue eller liten regelbrudd er uten konsekvenser, må du ha en skuespiller som Brad Pitt.  
    
  • Kom på plenen, på en morsom måte, og skriker som et spytt. Ta tak i hælen eller kjeften din, eller hvor motstanderen angivelig savnet deg. Gjør som om du bare hadde hatt en dårlig beinbrudd. Rull over plenen og oppfør deg som om du har den verste smerten og et desperat uttrykk i ansiktet ditt.       
  •  
  • Hold deg i denne posisjonen til du hører fløyten til dommeren. Hvis lagkameratene kommer til deg, eller motstanderne dine begynner å klage på kunsten din til å gjøre en handling, må du strengt avstå fra å bryte ut av dette skuespillet. Du har smerte. Du har kanskje blitt alvorlig skadet. Fortsett til feilen er plystret og bare da stiger du opp igjen.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Slip når noen prøver å skille deg fra ballen. Den beste tiden å feire en skade er når du har ballen og defensiv vil legge mye press på deg. Uansett om de tar ballen av rettferdig, må du falle ned og strekke dine føtter og late som å ha sparket din glans full.  
    
  • Du må ta hensyn til effekten av motstanderen din på hvor mye du faller ned. Det er alltid bedre hvis motstanderen går veldig fort, slik at svelgen er ulastelig. Du må sørge for at motstanderen beveger deg raskt, så det virker mer realistisk hvis du faller ned.       
  •  
  • Kikk bena i den retningen motstanderen din kjører. Så det betyr at hvis dere to løper i samme retning, må dere slippe bena bakover. Hvis du løper parallelt med hverandre, må du falle fremover.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hopp for å vinne ballen og la til å ha blitt rammet ved albuen. Når du begge hopper inn i luften for å komme til ballen, vil elvene dine mest i det hele tatt flyve vilt i luften. Selv om motstanders albuen din ikke skal slå deg, skrike på gresset mens du kommer tilbake og hold kjeften, ansiktet, tennene dine. Du må se ut som du er dårlig skadet.        
 6.  
 7.             4      Prøv alltid en svelg hvis du befinner deg i motstanderens straffområde. Det beste stedet å lage en svelg med egen besittelse er når du går inn i motstanderens straffområde. Hvis du trenger inn uten hjelp av lagkameratene dine og fremdeles er sterkt forsvart, så spill den døde svanen og oppfør deg som om du bare hadde blitt skadet. Enhver fløyte for deg som angriper i dette området vil resultere i et straffespark for laget ditt. En straff er sjansen i fotball med høyest sannsynlighet for å score et mål.  
    
  • Ikke mislykkes hvis du har en god offensiv mulighet. Hvis en lagkamerat tar seg til det barrieremessige målet og er klar for en dødelig pasning, faller han i 16, bare for å gjøre en straff. Spill passet for å score målet.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Som forsvarer, gjør en svelg bare hvis du får støtte fra dine lagkamerater. Hvis du er en forsvarer og er skilt fra ballen, kan du avbryte svingen ved å endre posisjonen din med lagkameratene og ta opp motstanderen og deretter legge til en svelg. Spill som om motstanderen hadde tatt ballen fra deg ved å sparke hælen og ikke erobre ballen ganske. Spillet bør nå avbrytes med fløyten til dommeren, og motstandernes motangrep blir dermed nullstilt. Dette gir lagkameratene tid til å omgruppere.  
    
  • Dette er bare nyttig hvis du har dine forsvarere på baksiden som støtte og de kan stryke feilen din igjen hvis dommerne ikke faller for trikset ditt. På slutten bør du ligge på gresset og være i smerte for et øyeblikk, mens de offensive spillerne er på vei til å score et mål og dommeren ikke fløyter.       
  •  
  • Hvis du ikke får støtte, er det noen ganger bedre å ødelegge motstanderen for å stoppe motangrep. Hvis situasjonen virker spesielt håpløs, kan du stoppe bevegelsen med en feil og gi bort et frispark. Dette vil imidlertid forhindre muligheten for en motangrep med et etterfølgende mål for motstanderne.       
  •  
         
 10.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Sport populær:
En Strike Bowling.

Kontroller Chi.

Zumba.

Feint på den amerikanske fotballen.

Tren Iron Shirt Kung Fu.

Miste 6 kg om 30 dager.

Gymnastikkøvelser i baren.

Lære å gjøre en kip opp.

Yoga.

Fjern spenningen fra kroppen.

Plie gjør knekk.

Lag en karate streik.

Bli kvitt menns bryster.

Lær enkle ballettstrinn.

Spider Curl.

Juster golfklubber.

Lag en flick.

Camping i regnet.

Kjøp løpesko.

Få fastdefinerte muskler.

Stringing en tennisracket.