Home \ Sport
 

Kjøp et våpen.

 

Før du kjøper et våpen, bør du tenke på hvilken type du trenger for dine formål. Undersøk modellene som passer deg og prøv å få et slikt våpen fra en lokal våpenforhandler. Våpen er svært farlig, men det kan selvfølgelig være til stor nytte hvis det håndteres riktig. Eksperter på dette området kan absolutt anbefale et godt våpen.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Finn ut om tilgjengelige modeller. Detaljert kunnskap gir deg mulighet til å gå til en pistolbutikk og skille deg virkelig fra en modell. Ellers ser du bare etter kulde og pris, som egentlig ikke anbefales som et kriterium. Ditt våpen er det du kan håndtere trygt og som passer best til dine behov. Venner, skytingsklubber eller magasiner kan være gode kilder til informasjon om våpentyper og deres fordeler og ulemper.        
 2.  
 3.   2      Velg et våpen som møter dine behov. Håndvåpen, det mest populære valget når det gjelder å beskytte deg selv, er praktisk å ta bort og lett å skjule. En pistol har mer skudd, men er ikke så lett å brenne som en pistol. En riffel eller hagle er velegnet til langrennsopptak. Et hagle er vanligvis brukt i jakt eller sportskyting, mens et rifle også fungerer som et jaktvåpen, men gir mer nøyaktighet.     
 4.  
 5.   3      Velg et våpen som passer til kroppen din. Både vekt og rekyl må være behagelig for deg. Hvis det er for tungt eller rekylen er for mye for deg, kan du skyte mindre nøyaktig. En 12 kaliber krever mindre kontroll enn en 20 kaliber. Hvis du har veldig store hender, bør du avstå fra kompakte pistoler eller lommepistoler. Hvis du har svært små hender, er våpen som Magnum 500 eller.45 Colt ikke for deg.     
 6.  
 7.   4      Prøv det. Det beste du kan gjøre etter å ha valgt en fyr, er å prøve dem ut. Hvis du prøver et våpen, ta det opp og hold det et øyeblikk. Er det fortsatt fint eller er det for tungt? Er alle trykk- og kontrollpunkter på et sted hvor du enkelt kan nå dem med fingrene? Stopp det en gang. Er rekylen utholdelig for deg? Er det halvautomatiske eller automatiske, som du har forestilt deg?     
 8.  
 9.   5      Kjøp våpenet ditt. Hvis du har bestemt deg for en modell, kan du kjøpe den hos din lokale våpenbutikk. Før du kan kjøpe et våpen, må du presentere en gyldig pistollisens. Hvis du vil kjøpe privat, bør du først se på våpenhandelsloven.               
 10.  
              
Sport populær:
Velg de riktige løpeskoene.

Bli en volleyball ess.

Tren kroppen din.

Utfør en somersault bakover.

Bowling ditt beste spill noensinne.

Berør tær.

Opplæring av underbuksemuskulaturen.

Dykkermaske.

Strekk hip flexor muskel gruppen.

Hopp frem en somersault.

Deltoidene arbeider uten dumbbells.

Varm opp for å kjøre.

Kom raskt i form.

Tren din abs mens du sitter.

Jogger riktig.

Brenn kalorier mens du arbeider.

Basketball dribling.

Begynn å kjøre.

Svømming i sommerfuglestilen.

Wakeboarding.

Bygg underarmen muskler.