Home \ Sport
 

Behandle ryggsmerter.

 

Ryggsmerter er en av de vanligste årsakene til fravær fra jobb eller besøk til legen. De kan skje ut av det blå, ved en ulykke eller ved feil posisjon, som for eksempel en feil sitteposisjon på arbeidsplassen. Fedme eller forsømt trening kan også gjøre ryggsmerten din en ekte smerte. Bortsett fra alvorlig ryggskade, for eksempel en skadesskade, er kirurgi vanligvis unødvendig. Det er mange effektive tips og triks som hjelper deg med å unngå ryggsmerter eller forhindre tilbakefall. Denne artikkelen vil vise deg noen av disse triksene. Men hvis det ikke er noen forbedring, eller smerten er enda verre, bør du også raskt kontakte en lege, som er tilgjengelig for dem med sin ekspertise.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Ta en sunn ryggstilling.
    
  • Den beste posisjonen for ryggen er i en sidestilling med beina oppdraget. I tillegg ta en pute mellom bena dine på høyden av knærne.
  •  
  • En annen god beliggenhet er liggende og en pute under bena. Også i dette tilfellet bør puten være på høyden av knærne.
  •  
         
 2.  
 3.   2     Etter å ha gått opp, gå om i en halv time for å løsne ryggen din.     
 4.  
 5.   3      Lindre smerten din med "ikke" reseptbelagte legemidler. Hvis smerten vedvarer, anbefales det også et besøk til legen her, som kan annonsere antiinflammatoriske medisiner som slapper av musklene eller foreskriver terapi.     
 6.  
 7.   4      Iskrem er veldig nyttig. Sett inn en iskrempakke i et håndkle og legg det på det smertefulle området i ca. 10 minutter hver 2. time.     
 8.  
 9.   5      Hvis sårpunktet ikke har hevelse , er en vannflaske varmt vann akkurat for ryggen din. En applikasjon på 15 minutter hvert par timer anbefales. Foruten vannflasken er en varm dusj eller et bad like nyttig.     
 10.  
 11.   6      Ulike teknikker ligger på baksiden
    
  • Ligg på ryggen og plasser en tennisball på det smertefulle området, og flytt så at tennisballen beveger seg frem og tilbake i den berørte posisjonen.
  •  
  •           Stol som hjelp    Ligger også på ryggen, plasser bena på en stol. Sett noe mykt under ryggen hvis stolen er for høy.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Stående og sitter i oppreist stilling kan være litt vanskelig på begynnelsen, men det gjør en god jobb med å korrigere rygstrukturen og trene musklene.                  
 14.  
             

Kronisk tilbake smerte .

    
   
 1.   Plasser en trelast mellom slattbunnen og madrassen på sengen for å gjøre opp for mellomrommet mellom ryggen og madrassen. Selvfølgelig vil det være bedre å kjøpe en tilsvarende ergonomisk madrass, men du bør informeres på forhånd.
 2.  
 3.   Pass på at bilsetet er satt riktig på ryggen. Flytt setet til en posisjon der du føler setet på underkanten nær hofte. I tillegg bør alt settes slik at beina dine er litt bøyd mens du pedalerer en av pedaler.
 4.  
 5.   Muskelbygging og vekttap øvelser kan bidra til å gjøre ryggen bedre.
    
  • Varm opp riktig før hver trening, dette forhindrer ekstra spenning i andre muskelområder.
  •  
  • Kjør, eller enda bedre, begynn å gå.
  •  
  • Yoga, Pilates og spesielt svømming er veldig bra for ryggen og sirkulasjonen.
  •  
  • Hvis du er usikker på treningsprogrammet, kan du besøke en ekspert som vil gi deg et tilpasset treningsprogram.
  •  
   
 6.  
 7.   Bruk passende sko som støtter deres liggende stilling. Et besøk til en ortopedist kan heller ikke skade, da fotproblemer også kan forårsake ryggproblemer.
 8.  
             

Advarsler .

                  
Sport populær:
Vær en god angriper i fotball.

Stram bukmuskulaturen.

Dyr et snowboard.

Vinn et løp.

Danse Grand Jeté.

Rul opp sovepose.

Begynn å kjøre.

Skaff en svart belte i karate.

Mål armspenningen.

Bli våpenmid.

Jumping jacks gjør gymnastikk.

Rull fremover.

Forbered deg på en svømmeklasse for voksne.

Fange agnfisk.

Arm armene dine for baseball.

Tren etter et keisersnitt.

Bygg en løpende rutine.

Kom på hest.

Reduser midjeomkretsen.

Pelvic Floor Training.

Strek en balansehandling.